Certificaat van uitmuntendheid 2018
Heerlijke lunch
10

Wij hebben hier genoten van een 3 gangen lunch met wijnarrangement. Het eten was echt super goed en met de wijntjes erbij was het helemaal af. De bediening was erg vriendelijk.

Kirsty


28 november 2015

Ontdekking
10

Een echte aanrader.....Super lekkere gerechten,betoverende smaken,lekkere wijnkaart.Vlotte en vriendelijke bediening.Open keuken,aangenaam kader.Eén van de betere Amsterdamse restaurants.

Lions (Onbekend)


16 november 2015

Waargemaakte belofte
10

Vanavond na een spetterend Priscilla Queen of the desert in Carré, genoten van een verrassend 4 gangen verrassingsmenu. Werkelijk alle zintuigen werden geprikkeld. Het oog vooral maar zeker ook de tong. Leuke wijnen en goed gezelschap maakten de avond compleet. 5 sterren!

Dion (Onbekend)


13 november 2015

Verassend fantastisch
10

Op zaterdag avond ben ik met mijn partner naar restaurant Senses te Amsterdam gegaan. De inrichting zag er sfeervol uit, er was een open keuken in het restaurant. De keuken zag er zeer hygiënisch uit. Wij hebben een verassingsmenu genomen, vooraf kwam de serveerster informeren of wij bepaalde ingrediënten niet lusten of niet mochten (allergieën). Wij werden echt verast, het eten was fantastisch. Zowel de opmaak als de smaak. De gerechten waren soms te mooi om op te eten. De bediening was zeer klantvriendelijk en het eten liet niet lang op zich wachten. Na twee gangen vroeg de bediening of we de volgende gang al wilde of dat we nog even wilde wachten. Wij hebben echt een top avond gehad in restaurant Senses. Ik zal het iedereen aanraden.

Bob (NL)


12 november 2015

Origineel en heerlijk
10

Heerlijk gegeten. Zeer aardige bediening en zeer origineel en heerlijk eten. Veel bijzondere smaak sensaties. Prachtig opgemaakt. Ook het wijn arrangement paste er goed bij.

Helen (Unknown)


1 november 2015

Super leuk restaurant vlakbij de munt
10

Senses is een super leuk restaurant. Bediening is heel vriendelijk. Jammer dat niet iedereen NL spreekt. Een aanrader zijn de menu's. Een echte verrassing op zeer hoogstand niveau tegen een goede prijs. Ook de huiswijnen zijn heerlijk! Veel plezier!

Philip (Unknown)


31 oktober 2015

Geweldige SMAAK sensatie!
10

Samen met mijn vriendin hier komen eten. Jas keurig aangenomen en opgehangen. Mochten zelf een leuke plek kiezen. We kregen direct lekkere hapjes op tafel. Vervolgens vroegen we informatie over een fles rode wijn. De ober kon ons hier veel over vertellen. Samen hebben we een 4 gangen Surprise menu genomen........ EN WAT WAS DAT LEKKER! Hebben echt lopen genieten. Koks zijn kunstenaars en de bediening is professioneel. Een echte aanrader!

Erik (NL)


30 oktober 2015

Heerlijk verrassend surprise menu
10

Heerlijk verrassend gegeten! Van de amuses tot aan de bonbons bij de koffie.... Alles heel goed afgestemd op elkaar. De bediening was correct en vriendelijk.

Unknown (NL)


11 oktober 2015

Verschrikkelijk goed
10

Afgelopen week hier gegeten: het was ongelofelijk goed en lekker. We hadden 4 gangen en hierbij bijpassende wijnen. De borden waren prachtig opgemaakt en dat niet alleen: de smaken en texturen op het bord waren verschrikkelijk lekker en goed. Een ontzettende aanrader voor wie een bijzondere maaltijd wil nuttigen, met bijzondere gerechten van het allerhoogste niveau!

Onbekend (Onbekend)


4 oktober 2015

Helemaal leuk!
10

Wij waren hier met een groepsuitje van de zaak en hebben een heerlijke lunch gehad. De kleuren die ze gebruikten! WOW heel gaaf en uiteraard: zo mooi het er uit zag; zo lekker was het ook!

Onbekend (NL)


2 oktober 2015