Beoordelingen

Fantastisch valentijnsdiner

"Eerder al gegeten in het restaurant en extreem enthousiast; wat een spannende gerechten! Toen we de valentijnsactie zagen leek het ons een leuk idee, al waren de verwachtingen uiteraard iets minder hoog (thuis eten is toch anders dan in een restaurant). We zijn enorm verrast, het was ontzettend veel eten, bijzondere smaken en met veel liefde in elkaar gezet. De beste thuiservaring by far. Vaak zeg je na bij een restaurant te zijn geweest: 'Wauw, hier willen we nog wel eens eten'. Senses is het restaurant waarbij dat dan ook daadwerkelijk gebeurt. Altijd verrassend en bomvol smaak, de favoriet bij ons!"

Joana , 17 februari 2021

Beste restaurant van Amsterdam!

"Hier besteld met valentijnsdag voor take-away. 90€ (Voor 2pers) voor 10 gerechten en een fles cava, maar niet zomaar gerechten, top gerechten, origineel, culinair en echt buitengewoon lekker. Een super leuk concept en vriendelijke werknemers toen ik het kwam afhalen. Wat baal ik dat de restaurants nu niet open zijn, want hier zou ik het liefst elke week willen aanschuiven. De prijs voor wat je krijgt is laag, de originaliteit in deze gerechten en de gave nieuwe combinaties van ingrediënten waar alleen een top restaurant aan zou denken is de reden waarom ik hier veel vaker terug ga komen. Bedankt voor deze ervaring Senses, dit is een aanrader voor iedereen die van kwaliteitseten houdt. Support your locals en maak je dag af met een menu van Senses!!"

Noa , 15 februari 2021

Heerlijke Valentijn box

"We hebben genoten van de box vol verrassende en heerlijke gerechten. Bomvol smaak. Zeker voor herhaling vatbaar."

Thomas, 15 februari 2021

Heel nieuwe belevenis!

"Voor een miniverjaardag hebben wij drie menupakketten besteld. Het was heerlijk! Tevens hebben we ontdekt dat het geen gewoon ‘alternatief’ voor restaurantbezoek is, maar een totaal nieuwe belevenis! Wij hebben ervan genoten en ik hoop dat meer mensen dit gaan ontdekken!"

Auke , 4 februari 2021

Uitstekende Take out ervaring

"We vierden mijn verjaardag met en driegangen menu voor 4 personen. De hoofdgerechten bestonden uit hertenbiefstuk en heibot die beide heerlijk waren. Ook het dessert, een mango gerecht, was heerlijk en met meer creativiteit gemaakt dan je meestal geserveerd krijgt, ook in goede restaurants. Een speciale vermelding verdient het voorgerecht, Hamachi met komkommer; zeer verfijnd met verschillende smaaknuances die het tot een gerecht maakten dat mijn disgenoten en ik niet gauw zullen vergeten."

Paul , 9 januari 2021

Feestje op je bord

"Wij sliepen in The Albus en hadden ons diner en ontbijt in Senses. Ieder gerecht was een feestje op ons bord. Zeer goed! Top wijn erbij, leuk en behulpzaam personeel. Aanrader!"

Anita, 25 december 2020

Perfect thuis uit dineren

"Een superrestaurant! We hadden eten besteld, en ze doen eigenlijk nu (eind december 2020) alleen aan afhalen, maar omdat we dichtbij wonen, werd het keurig in mooie dozen warm aan de deur afgeleverd - wat een service. Voor de afhalers: er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij hoe het verder thuis af te maken en dat was niet ingewikkeld. Beef en heilbot Wellington en mango-dessert met witte chocolade en duindoorn. Het was allemaal top, zelfs de kleinkinderen (5 en 8 en nogal eenkennig qua eten) vonden het smakelijk. We hebben veel te veel gegeten, de porties waren zeer royaal, maar het was ook allemaal zo lekker. En het toetje was helemaal top. Kan niet wachten tot ze weer open gaan. Overigens: de prijs valt heel erg mee voor deze kwaliteit. 39,95 euro voor twee personen en dessert 9 euro per portie. En dat terwijl Senses op plek 2 staat op de Tripadvisor-lijst van beste luxe restaurants van Nederland."

Jolanda , 23 december 2020

Een ware smaakexplosie

"Wat kan een mens toch genieten van een avondje de deur uit. Dit keer was het uitje naar het restaurant: Senses, waar naar mijn idee kunst (in alle vormen), kennis en persoonlijke benadering van de gasten op nummer één staat. In het restaurant hangen prachtige schilderijen die het restaurant modern én chique maken. De 6 gangen waren een ware belevenis. De combinaties waren gewaagd, uniek en verrassend en ik vond het haast zonde om ze op te eten vanwege de presentatie! Echter was het, het personeel die de avond compleet maakte. Chelsey en Aressa hebben ervoor gezorgd dat de avond zeer ontspannen verliep, dat we wisten wat we op ons bord hadden en ze deden er alles aan om ons op ons gemak te stellen. Een vlotte babbel of een grapje. Een serieuze vraag of advies over een goede wijn. Niets was teveel. Dit geheel zorgde ervoor dat wij hoe dan ook nog eens een avond zullen spenderen bij Senses!"

HVMeulen, 19 december 2020

Magnifiek

"Gelukkig kun je nog uit eten gaan, gecombineerd met een overnachting in het Albus Hotel. We waren er aan toe om ons eens lekker te laten verwennen. We kozen voor het 5 gangen menu met bijpassende wijnen. We werden gelijk al verwend met amuses. De bediening was ook zeer goed. Vraag mij ook af wanneer ze die eerste ster gaan krijgen. We komen hier elk jaar terug. Blijft voor ons 1 van de beste smaakmakers van Amsterdam."

gerard, 11 december 2020

Prachtig restaurant in hartje Amsterdam!

"Bij Senses beleef je een geweldige avond. Bij Senses ga je niet even eten, maar ben je een hele avond uit! Het personeel is heel vriendelijk en geeft een fijne en duidelijke uitleg over het geen wat je gaat eten en/of drinken. Het eten is één woord ‘buitengewoon’. Prachtig opgemaakt en de smaak uitmuntend. Eigenlijk zonde om je mes en vork er in te zetten. Het restaurant is niet groot en de sfeer is heel erg gemoedelijk. Als je in Amsterdam bent of gaat, dan moet je gewoon bij Senses eten. Wij komen zeker terug! Dank jullie wel!"

Matthew, 4 december 2020