Beoordelingen

Genoten!

"Wederom een geweldige avond bij Senses gehad. Ontvangst, bediening, de gerechten, de wijnen, de toelichtingen, entourage, alles klopte ook deze avond weer. Fijn op zo’n leuke jonge ploeg mensen enthousiast en toegewijd te zien werken."

Ron, 19 september 2021

Wat een heerlijke ervaring

"Ieder klein gerechtje een kunstwerkje voor het oog en de smaakpapillen. Goed uitgedacht en fantastisch bereid. Met bijpassende wijnen die ieder op zichzelf net zo kunstig is in smaakcombinaties als bijpassend bij het gerecht. Leuk contact met de koks en bediening. Alles met een eigen bijbehorend en bijzonder verhaal. Al met al een heerlijke ervaring."

Peter, 14 september 2021

7 gangen en extra gang kaas

"Waanzinnig lekker menu, beginnen met 3 amuses en daarna 7 belevingen en een extra gang kaas en natuurlijk de bij passende wijnen .koffie toe met friandiches en een grand marnier om het af te sluiten . Een TOP avond "

Jack, 5 september 2021

Een lust voor het oog en de smaakpapillen

"Met ons vieren zijn we gisterenavond gaan dineren bij dit aan te raden restaurant in Amsterdam. Bij binnenkomst valt direct op dat er veel aandacht is besteed aan de look and feel van het restaurant. Gelukkig is het geen groot restaurant en merk je aan alles dat het belangrijk wordt gevonden voldoende aandacht te besteden aan de gasten. Onze gastvrouw, de manager van het restaurant, was vriendelijk en nam alle tijd voor ons. We hadden gekozen voor de vijf gangen (na afloop bleken dat er met de verschillende amuzes negen te zijn) met bijhorend wijnarrangement. En dat was niet zo maar een wijnarrangement. De wijnen waren perfect afgestemd op de verschillende gerechten. De gerechten en wijnen waren een pallet van smaaksensaties. En alles was ontzettend mooi opgemaakt. Senses is geen goedkoop restaurant, maar is het absoluut waard."

Remco, 29 augustus 2021

Geweldige smaakcombinaties en warme ontvangst

"De sfeer in het restaurant is welkom en toch ongedwongen. Het eten had verrassende smaakcombinaties (popcorn en mais passen uitstekend, nooit zelf aan gedacht) en alles heerlijk. Ook de wijnen waren er uitstekend bij gekozen. Voor ons de eerste keer maar we komen zeker nog een keer terug"

Jolanda, 24 augustus 2021

Heerlijk

"Heerlijke lunch - perfecte wijnen. We waren nogal laat- dit was geen probleem. Heerlijk gegeten en voor het geld is echt geen prijs"

Alice, 16 augustus 2021

Een echt smaaksensatie

"Een zeer klantgericht restaurant. De medewerkers werken hier zichtbaar met passie, hetgeen ook tot uiting komt in de geweldige en unieke gerechten! Echte top klasse!"

Go644115389, 16 augustus 2021

Een echte beleving!

"Ontzettend lekker gegeten. Elk gerecht was een smaak sensatie. Vriendelijke bediening. Een aanrader dus."

Martinet, 15 augustus 2021

Absolute aanrader👊

"Heerlijk geheten met goede gebalanceerde wijnen. Leuke, ontspannen bediening. Heerlijk om te zien dat deze jonge groep mensen zo geniet van het vak. Absolute aanrader👊"

Sasnop, 7 augustus 2021

Bizar

"Wij gingen hier eten omdat onze bruiloft was uitgesteld ivm corona en wij er toch een bijzondere avond van wilden maken. En wat voor een was het. Vorig jaar was ik hier al een keer geweest en toe was het al goed maar nu was het nog even een paar klasse beter. Alles was perfect. Ik had van tevoren gebeld en onze situatie uitgelegd en gevraagd of ze onze tafel konden versieren. Maar ze gingen uit zichzelf een stapje verder voor ons. Na ontvangst met een heerlijke champagne kregen wij een grote bos rozen om ons een hart onder de riem te steken. Hier hadden wij niet om gevraagd en kwamen ze uit zichzelf mee. Echt super leuk! Daarnaast was de service de hele avond fantastisch! Iedereen wist van de bruiloft en kwam ons een hart onder de riem steken. Maar de service was sowieso goed. Niets was te veel moeite en ze letten goed op. Water werd op tijd bijschonken, wijn goed bijschonken, vieze borden en glazen op tijd weggehaald. En de uitleg bij gerechten en wijnen was duidelijk, leuk en perfect! En natuurlijk het eten. Zoals eerder gezegd was ik vorig hier ook al geweest maar dit jaar was het nog beter. Wat een smaakexplosie en wat was het bijzonder goed en ongelofelijk lekker. Gewoon niet met worden te beschrijven zo goed. Senses en het team verdient een onwijs groot compliment en een dikke pluim. Het is niet gek dat ze bekend staan als 1 van de beste restaurants van Amsterdam. Het is wel gek dat ze nog geen Michelin ster hebben. Team bedankt voor deze mooie avond! Jullie hebben de voor ons toch wat droevige dag meer dan goed gemaakt en ons een fantastische avond gegeven! Wij komen zeker nog eens terug!"

Marco, 3 augustus 2021