Beoordelingen

Eten

"Wat een lekker eten! We gingen voor het complete pakket en was echt overheerlijk. Wijnen waren heel passend en lekker bij de gerechten"

Canel, 1 oktober 2021

Verjaardag

"Ik ben hier met mijn verjaardag wezen uit eten. De service is onwijs goed, vriendelijk personeel. En niet te vergeten. Het eten was onwijs lekker! Nadat we de rekening kregen, werd ik nog persoonlijk met een kaartje en een klein cadeautje gefeliciteerd."

Michelle, 30 september 2021

Sublieme diner ervaring

"Wat een verrassing, kenmerken: sublieme kwaliteit van zowel eten als wijn en dan hebben we het nog niet over de bediening gehad …geweldig ! Op naar een Michelin ster!"

Martin, 27 september 2021

Senses maakt de verwachtingen waar

"Alle zintuigen komen aan hun trekken! De gerechten zien er prachtig opgemaakt uit en smaken en geuren heerlijk. Uitleg over de bijpassende wijnen ook heel compleet. Hele prettige en vriendelijke bediening! Alles voldeed volledig aan onze verwachtingen!"

herlin, 27 september 2021

Heerlijk gegeten!

"Super leuk kleinschalig restaurant. 5 gangen all in menu gekozen met de wijnen erbij. Was heerlijk en paste mooi bij elkaar. Bediening zeer attent. Ook goed bereikbaar! All met al top!"

Robert, 22 september 2021

Five Star Experience

"All-in vijfgangenmenu was een ware vijfsterrenervaring! Schitterende wijnen, fantastische bediening, magnifieke smaakervaring."

Erik, 22 september 2021

Geweldige ervaring

"Mezelf verwend met een volledig 7 gangen diner inclusief bijpassende drankjes (Diner all-in). Een geweldige ervaring om alle heerlijke gerechten en wijnen te nuttigen. Van de eerste apperitief tot aan de laatste digestief een fantastisch avontuur. Uitstekende service, goede uitleg. Kom zeker terug!"

Ronny, 21 september 2021

Culinair avontuur

"Perfecte avond gehad! Heerlijk gegeten en uitmuntend bediend. Een culinair avontuur die we iedereen kunnen aanraden."

Jan, 20 september 2021

uitmuntende ervaring

"Ons bezoek aan Senses was een unieke ervaring. We werden heel vriendelijk onthaald. Na een glaasje champagne van Michel Genet en drie begeleidende amuses, konden we verder genieten van een achttal heerlijke gerechten. Elk bord leek wel een tafereeltje van een Hollandse Fijnschilder. Bij elk gerecht werd een lekkere, aangepaste wijn geserveerd die op een professionele wijze werd geïntroduceerd door de vriendelijke sommelier. Dat je kan kiezen voor een "half glas" (bij elk gerecht) laat je toe om op "een veilige wijze" toch een achttal wijntjes te proeven."

Gleroux, 19 september 2021

Genoten!

"Wederom een geweldige avond bij Senses gehad. Ontvangst, bediening, de gerechten, de wijnen, de toelichtingen, entourage, alles klopte ook deze avond weer. Fijn op zo’n leuke jonge ploeg mensen enthousiast en toegewijd te zien werken."

Ron, 19 september 2021