Beoordelingen

in room dining the albus

"Het hotel en restaurant bieden een perfect arrangement, het in room dining. Hieruit is te kiezen tussen 4, 5, 6 of 7 gangen. Het eten, de wijn, de kamer, de sfeer, het personeel, alles was geweldig! Een aanrader!"

Brenda, 4 januari 2022

Uitstekende (in room) ervaring

"Wij hebben gisteravond genoten van het zeven gangen in room diner. Nog steeds op zoek naar woorden om deze ervaring te omschrijven. De smaakvolle en mooi opgemaakte gerechten in combinatie met bijzondere wijnen waren fantastisch. Zelfs in onze kamer voelde je ze sfeer: playlist, mooi gedekte tafel, genoeg tijd tussen de gangen en de bediening was zo vriendelijk als het maar zijn kan. Team Senses, dank voor deze heerlijke avond. We kijken er naar uit om dit te herhalen in jullie restaurant!"

Sanne, 29 december 2021

Diner

"Super! Mooie, lekkere, verzorgde gerechten. Veel umami. Goede wijntjes en prettige bediening. Genoten."

Ad, 28 december 2021

Heerlijk en bijzonder!

"We hebben genoten van een 7 gangen in room diner. Het voelde heel chique aan omdat het zo privé was. Tafel was keurig gedekt en het eten werd op juiste snelheid en juiste temperatuur geserveerd. In de lastige tijd van corona lockdown is dit een uitstekende oplossing om je als gast te laten verwennen. Zeker een aanrader!"

Trudy, 16 december 2021

Een lichtpuntje in deze tijd

"Het eten, de wijnen, het personeel, de sfeer, alles was perfect. Het was echt een middag genieten. Ons diner moest wegens de corona maatregelen een lunch worden. Ik was bang dat we nu een beperkter menu zouden krijgen maar gelukkig was dat niet zo. Echt genoten dus van onze 7 gangen met bijpassende wijnen. Goeie uitleg van de gerechten en de wijnen."

Monique, 5 december 2021

Originele topgerechten met mooie en goed combinerende wijnen. Gastvrije, persoonlijke en professionele bediening.

" Originele topgerechten met goede bijpassende wijnen. Professionele bediening met persoonlijke aandacht. Ambiance top!"

Kees, 27 november 2021

Maximaal genieten!

"Wat een geweldig restaurant! Het eten, de bediening, de sfeer.. Alles sloot goed bij elkaar aan. We hoefden niet te vragen om drinken, alles werd goed in de gaten gehouden. Het tempo van het eten was ook prettig en de Signature dish, is echt overheerlijk!! Top wijnen, je proeft echt kwaliteit en sluit goed aan bij de gerechten. Kortom, een onvergetelijke ervaring!"

Helena, 6 november 2021

Diplomering

"er gelegenheid van mijn diplomering mijn familie mee uit eten genomen. Alle verwachtingen zijn overtroffen; de gerechten waren werkelijk van topniveau, de wijn goed op smaak, en de service liep de hele avond met een glimlach. Absoluut top!"

Jeroen, 29 oktober 2021

Enorm fijne avond gehad

"Tijdens ons teamuitje hier gegeten als dank voor het harde werken. 8+ gangen tutti completti genoten. De avond werd als een echte beloning/ iets speciaals ervaren. Veel aandacht voor detail. Mooie gerechten. Zeer attente bediening. Gewoon fijn!"

Dirques, 8 oktober 2021

Eten

"Wat een lekker eten! We gingen voor het complete pakket en was echt overheerlijk. Wijnen waren heel passend en lekker bij de gerechten"

Canel, 1 oktober 2021