Beoordelingen

Fantastisch diner, zelfs in Covid tijd! Sterrenmaaltijd in privé sfeer 10

"We hebben zo genoten van een voortreffelijk 5 gangen diner! Zelfs in deze tijd, is het mogelijk om een luxe diner te boeken. De gerechten worden tot aan de hotelkamer deur bezorgd en zet je zelf op een mooi gedekte tafel in je kamer. Ook rekening gehouden met vegetarisch en alcoholvrij. Ik raad dit restaurant aan iedereen aan, in combi met een hotelovernachting in het hotel ernaast, The Albus. Beter dan dit kun je het in Covid tijd niet krijgen. Absoluut een aanrader!!!"

Sacha, 22 februari 2021

Fantastisch valentijnsdiner

"Eerder al gegeten in het restaurant en extreem enthousiast; wat een spannende gerechten! Toen we de valentijnsactie zagen leek het ons een leuk idee, al waren de verwachtingen uiteraard iets minder hoog (thuis eten is toch anders dan in een restaurant). We zijn enorm verrast, het was ontzettend veel eten, bijzondere smaken en met veel liefde in elkaar gezet. De beste thuiservaring by far. Vaak zeg je na bij een restaurant te zijn geweest: 'Wauw, hier willen we nog wel eens eten'. Senses is het restaurant waarbij dat dan ook daadwerkelijk gebeurt. Altijd verrassend en bomvol smaak, de favoriet bij ons!"

Joana , 17 februari 2021

Beste restaurant van Amsterdam!

"Hier besteld met valentijnsdag voor take-away. 90€ (Voor 2pers) voor 10 gerechten en een fles cava, maar niet zomaar gerechten, top gerechten, origineel, culinair en echt buitengewoon lekker. Een super leuk concept en vriendelijke werknemers toen ik het kwam afhalen. Wat baal ik dat de restaurants nu niet open zijn, want hier zou ik het liefst elke week willen aanschuiven. De prijs voor wat je krijgt is laag, de originaliteit in deze gerechten en de gave nieuwe combinaties van ingrediënten waar alleen een top restaurant aan zou denken is de reden waarom ik hier veel vaker terug ga komen. Bedankt voor deze ervaring Senses, dit is een aanrader voor iedereen die van kwaliteitseten houdt. Support your locals en maak je dag af met een menu van Senses!!"

Noa , 15 februari 2021

Heel nieuwe belevenis!

"Voor een miniverjaardag hebben wij drie menupakketten besteld. Het was heerlijk! Tevens hebben we ontdekt dat het geen gewoon ‘alternatief’ voor restaurantbezoek is, maar een totaal nieuwe belevenis! Wij hebben ervan genoten en ik hoop dat meer mensen dit gaan ontdekken!"

Auke , 4 februari 2021

Uitstekende Take out ervaring

"We vierden mijn verjaardag met en driegangen menu voor 4 personen. De hoofdgerechten bestonden uit hertenbiefstuk en heibot die beide heerlijk waren. Ook het dessert, een mango gerecht, was heerlijk en met meer creativiteit gemaakt dan je meestal geserveerd krijgt, ook in goede restaurants. Een speciale vermelding verdient het voorgerecht, Hamachi met komkommer; zeer verfijnd met verschillende smaaknuances die het tot een gerecht maakten dat mijn disgenoten en ik niet gauw zullen vergeten."

Paul , 9 januari 2021

Feestje op je bord

"Wij sliepen in The Albus en hadden ons diner en ontbijt in Senses. Ieder gerecht was een feestje op ons bord. Zeer goed! Top wijn erbij, leuk en behulpzaam personeel. Aanrader!"

Anita, 25 december 2020

Perfect thuis uit dineren

"Een superrestaurant! We hadden eten besteld, en ze doen eigenlijk nu (eind december 2020) alleen aan afhalen, maar omdat we dichtbij wonen, werd het keurig in mooie dozen warm aan de deur afgeleverd - wat een service. Voor de afhalers: er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij hoe het verder thuis af te maken en dat was niet ingewikkeld. Beef en heilbot Wellington en mango-dessert met witte chocolade en duindoorn. Het was allemaal top, zelfs de kleinkinderen (5 en 8 en nogal eenkennig qua eten) vonden het smakelijk. We hebben veel te veel gegeten, de porties waren zeer royaal, maar het was ook allemaal zo lekker. En het toetje was helemaal top. Kan niet wachten tot ze weer open gaan. Overigens: de prijs valt heel erg mee voor deze kwaliteit. 39,95 euro voor twee personen en dessert 9 euro per portie. En dat terwijl Senses op plek 2 staat op de Tripadvisor-lijst van beste luxe restaurants van Nederland."

Jolanda , 23 december 2020