Contact

OPENINGSTIJDEN

Diner: 18:00 tot 00:00 uur. Laatste bestelling voor de keuken: 21:00 uur. 
Lunch: 12:00 tot 15:00 uur. Laatste bestelling voor de keuken: 13:30 uur. 

We stellen het erg op prijs wanneer allergieën en dieetwensen van te voren worden doorgegeven.

Senses Restaurant Amsterdam   |   Vijzelstraat 45   |   1017 HE Amsterdam
+31 (0)205306266   |   welcome@sensesrestaurant.nl

Route

Route

FIETS:

Je kan de fiets gratis & veilig kwijt in de fietsenstalling om de hoek in de Reguliersdwarsstraat op 50 meter afstand of schuin tegenover Senses restaurant op Vijzelstraat nummer 20.

OV:

Als je met het OV gaat, kan je tram 24 nemen en stap je uit bij de halte muntplein (in de Vijzelstraat), aan de overkant van de halte vind je Senses Restaurant.
Bezoek 9292 voor de actuele route.

AUTO:

Als je met de auto komt, kan je deze betaald parkeren aan de grachten of bij Parking Prins & Keizer op 5 minuten loopafstand van het restaurant aan de Prinsengracht 927.  Alle parkeerkaarten dienen bij de garage te worden betaald. 

ALLERGIEËN

Senses restaurant is geschikt voor allergieën en dieetbeperkingen met voorafgaande kennisgeving. Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu.

Wij kunnen rekening houden me allergieën of intoleranties van vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (beperkt), lactose (beperkt), zwangerschap, vegetarisch, veganistisch en sommige ingrediënten. Overige wensen, allergieën en dieetbeperkingen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.

Twijfel je of wij kunnen voldoen aan jouw wens of heb je vragen neem dan contact met ons op via de mail of telefoon.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven