Beoordelingen

Topavond!

"Voor het eerst hier gegeten en zeker niet voor de laatste keer. Wat een topavond had ik. Vooraf gekozen voor de 'ultieme Senses ervaring' en dat was het ook, je wordt verwend van begin tot eind. De bediening is zeer professioneel, je voelt je meteen op je gemak. Alle gerechten zijn voortreffelijk en zien er schitterend uit, de bijpassende wijnen zijn goed gekozen. Enkele weken geleden heb ik bij De Lindenhof in Giethoorn gegeten, een gerenommeerd restaurant met 2 Michelinsterren. Senses doet daar in niet voor onder. Complimenten voor al het personeel, hou dit niveau vast, jullie zijn toppers."

Whansen, 24 augustus 2020

fantastisch restaurant met zeer vriendelijke bediening

"Superlekker gegeten, zeer vriendelijke bediening in een aangename en leuke sfeer, kortom fantastisch. Echt een aanrader! Veel complimenten voor het keukenpersoneel en de bediening in de zaal."

Dirk, 20 augustus 2020

Uitmuntend

"We hebben dit restaurant gevonden op internet, daarnaast ken ik iemand die hier een keertje is geweest. Het restaurant vestigt zich op 10 minuten loopafstand van Leidseplein en is heel makkelijk te bereiken vanaf de verschillende delen van het centrum van Amsterdam. Het is een relatief compact restaurant waarin de anderhalve meter maatregelen goed worden nageleefd. De ambiance is prima, muziek op de achtergrond is subtiel en stoort niet. We hebben gekozen voor de meest uitgebreide menu en dat was inderdaad erg uitgebreid. We vonden alles erg lekker, het waren zeer smakelijke en verrassende gerechten en de passende drankjes waren zeker goed "passend". Ook zijn we ontzettend goed bediend, we kwamen niks tekort en we hebben een hele leuk een lekker avond gehad. Ik heb ook wat foto's gemaakt en ben nog aan het nagenieten van de prachtige gerechten. Wat enorm veel werk is hier in gestopt, ik doe het niet na :-) Kortom, een echte aanrader! We komen hier graag nog een keer terug. "

Alesia, 2 augustus 2020

Aanrader! Supergoed!!

"Hier terecht gekomen omdat we een arrangement hadden geboekt in t hotel ernaast met een lunch in dit restaurant! Deze keuze was de juiste! Supergoed lekker restaurant , alles klopte! Het waren plaatjes om te zien en het smaakte ook voortreffelijk! Heerlijke wijnen erbij, leuke dame in de bediening. Het was gewoon top, een dikke 10 voor dit restaurant!"

Leandra, 23 juli 2020

Uitstekend

"Heerlijk gegeten met uitstekende bijpassende wijnen. Supervriendelijke bediening. Zeker een aanrader"

Onno, 20 juli 2020

het hele plaatje klopt

"In ruim anderhalve week tijd twee keer in dit restaurant terecht gekomen om een aantal verjaardagen te vieren. En dat was geen straf. De gerechten die uit de keuken komen zijn telkens weer verrassend, de amuses zijn smaakbommetjes. Het bedienend personeel informeel en toch correct én super attent. Wat een fijn restaurant is dit!"

Carmen, 6 juli 2020

Top diner - vol afwisseling

"Heerlijk gegeten op Corona afstand. Na 5 bijzondere amuses genoten van 7 gangen. Wat een afwisseling, prachtig opgemaakt en met heerlijke wijnen. Mijn vrouw had n mooi non-alcohol arrangement, ook heel afwisselend! "

Stijn, 5 juli 2020

Een rollercoaster aan smaken

"Een uitstekende ervaring. Vanwege Corona waren er niet veel andere gasten op een dinsdag. Dat is jammer voor Senses maar voor ons hield het in dat er veel tijd was voor de gastheer om uitleg te geven aan de gerechten. En die heb je wel nodig want door de prachtige vormen en opmaak heb je vaak geen idee wat je te wachten staat. De smaken waren ofwel totaal nieuw voor ons ofwel een combinatie die wij nooit eerder hadden geproefd. Mindblowing. Aanrader is om een wijnarrangement erbij te kiezen want onze gastheer Rudy weet waar hij over praat. Het restaurant zelf is sfeervol chique maar je hoeft je er niet ongemakkelijk erbij te voelen. Voor ons was dit de kroon van ons bezoek aan Amsterdam en zullen dit nog lang in ons geheugen vasthouden. Wanneer je twijfelt... gewoon doen. Je zult er geen spijt van krijgen."

Dadoc68, 1 juli 2020

Heerlijk gegeten

"Om de verjaardag van mijn vriend te vieren een heerlijk 7 gangen menu genomen! Wij zijn ontzettend blij vertrokken. Zoals op de website vernoemd willen zij gebruik maken van alle zintuigen, als je hier gaat eten weet je precies wat ze hiermee bedoelen. Het restaurant is misschien een beetje verstopt tussen de hectiek van Amsterdam, maar dit is wel een pareltje op de mooie vijzelgracht. Wij komen hier zeker een keer terug. Bedankt Rudy voor je goede zorgen en je gastvrijheid. Bedankt keuken voor het heerlijke eten. "

shanee, 22 juni 2020

Goed verborgen geheim

"Uitstekend team: zeer vriendelijke bediening. Moderne ambiance, zeer goede presentatie van de gerechten. Goed bijpassend wijnarrangement. Perfect voor een diner voor twee. Voor ons de eerste keer in dit restaurant; wij komen zeker terug."

Michel, 10 juni 2020