Beoordelingen

Sterren niveau!

"Onverwacht zeer hoog niveau. 5 gangen menu incl. wijnarrangement voor een schappelijke prijs. Professionele bediening. Dit restaurant verdient een Michelin ster!"

Fred, 10 juni 2021

We mogen weer...

"Dit was wel weer feest bij Senses! Geweldige manier om de Corona versoepelingen juist daar te vieren Heerlijke gerechten, wijnen en fijne bediening. En dat alles met een bijna nieuwe brigade. Knap werk!"

Ron, 9 juni 2021

Sensationeel diner

"De sensatie begint al bij de vriendelijke ontvangst en de presentatie van het take away menu. Een perfecte toelichting op de gerechten met mooie foto's en compleet kloppende beschrijving om de gerechten op te dienen. Een start met twee subtiele en overheerlijke voorgerechten met zeebaarstartaar en coquilles die schitteren op je bord en strelen over je tong. Van het hoofd gerecht van Tournedos met hutspot (?) keken we eerst wat vreemd op maar het bleek te gaan om heerlijk mals stuk vlees met verrassend fijn gemaakte bijgerechten. Een smaaksensatie absoluut. De selectie van kazen uit vijf verschillende landen en de bijpassende wijnen maakte het helemaal af. Wat een toprestaurant. Hopelijk kunnen ze snel de deuren weer openen want dan zijn we de eersten die daar in het echt zullen gaan dineren."

Peter, 3 april 2021

Fantastische eten met veel liefde gemaakt

"In één woord: fantastisch! De gerechten zijn van een hoge kwaliteit. Mijn vrouw en ik hebben een driegangenmenu gegeten, dat we zelf thuis moesten afmaken. Wat direct opviel, wat de oog voor detail, zowel in de verpakking als in de gerechten. Je ziet dat alles met veel liefde is gemaakt. De smaken waren fantastisch, al helemaal als je bedenkt dat een driegangenmenu iets meer dan 30 euro kost."

Jeroen, 31 maart 2021

Fantastisch diner, zelfs in Covid tijd! Sterrenmaaltijd in privé sfeer 10

"We hebben zo genoten van een voortreffelijk 5 gangen diner! Zelfs in deze tijd, is het mogelijk om een luxe diner te boeken. De gerechten worden tot aan de hotelkamer deur bezorgd en zet je zelf op een mooi gedekte tafel in je kamer. Ook rekening gehouden met vegetarisch en alcoholvrij. Ik raad dit restaurant aan iedereen aan, in combi met een hotelovernachting in het hotel ernaast, The Albus. Beter dan dit kun je het in Covid tijd niet krijgen. Absoluut een aanrader!!!"

Sacha, 22 februari 2021

Fantastisch valentijnsdiner

"Eerder al gegeten in het restaurant en extreem enthousiast; wat een spannende gerechten! Toen we de valentijnsactie zagen leek het ons een leuk idee, al waren de verwachtingen uiteraard iets minder hoog (thuis eten is toch anders dan in een restaurant). We zijn enorm verrast, het was ontzettend veel eten, bijzondere smaken en met veel liefde in elkaar gezet. De beste thuiservaring by far. Vaak zeg je na bij een restaurant te zijn geweest: 'Wauw, hier willen we nog wel eens eten'. Senses is het restaurant waarbij dat dan ook daadwerkelijk gebeurt. Altijd verrassend en bomvol smaak, de favoriet bij ons!"

Joana , 17 februari 2021

Beste restaurant van Amsterdam!

"Hier besteld met valentijnsdag voor take-away. 90€ (Voor 2pers) voor 10 gerechten en een fles cava, maar niet zomaar gerechten, top gerechten, origineel, culinair en echt buitengewoon lekker. Een super leuk concept en vriendelijke werknemers toen ik het kwam afhalen. Wat baal ik dat de restaurants nu niet open zijn, want hier zou ik het liefst elke week willen aanschuiven. De prijs voor wat je krijgt is laag, de originaliteit in deze gerechten en de gave nieuwe combinaties van ingrediënten waar alleen een top restaurant aan zou denken is de reden waarom ik hier veel vaker terug ga komen. Bedankt voor deze ervaring Senses, dit is een aanrader voor iedereen die van kwaliteitseten houdt. Support your locals en maak je dag af met een menu van Senses!!"

Noa , 15 februari 2021

Heerlijke Valentijn box

"We hebben genoten van de box vol verrassende en heerlijke gerechten. Bomvol smaak. Zeker voor herhaling vatbaar."

Thomas, 15 februari 2021

Heel nieuwe belevenis!

"Voor een miniverjaardag hebben wij drie menupakketten besteld. Het was heerlijk! Tevens hebben we ontdekt dat het geen gewoon ‘alternatief’ voor restaurantbezoek is, maar een totaal nieuwe belevenis! Wij hebben ervan genoten en ik hoop dat meer mensen dit gaan ontdekken!"

Auke , 4 februari 2021

Uitstekende Take out ervaring

"We vierden mijn verjaardag met en driegangen menu voor 4 personen. De hoofdgerechten bestonden uit hertenbiefstuk en heibot die beide heerlijk waren. Ook het dessert, een mango gerecht, was heerlijk en met meer creativiteit gemaakt dan je meestal geserveerd krijgt, ook in goede restaurants. Een speciale vermelding verdient het voorgerecht, Hamachi met komkommer; zeer verfijnd met verschillende smaaknuances die het tot een gerecht maakten dat mijn disgenoten en ik niet gauw zullen vergeten."

Paul , 9 januari 2021