Exclusieve ruimtes, culinaire hoogstandjes en luxe overnachtingen bij The Albus Hotel

De locatie voor je evenement, vergadering en privé diner in het Centrum Amsterdam

Welkom bij Senses, waar verfijnde gastronomie en exclusiviteit samenkomen voor jouw speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een intiem privé diner of een groter evenement tot 30 personen, bij Senses bieden we een unieke en op maat gemaakte ervaring. Gelegen in The Albus hotel, kun je na een geslaagd evenement direct genieten van een comfortabele overnachting. Ontdek alle mogelijkheden en ervaar de luxe van Senses Restaurant.

Private dining

Private dining

Op zoek naar meer privacy om met een kleine groep te genieten van een verjaardag, jubileum, intien verlovingsfeestje met beide ouders of een andere speciale gelegenheid? Senses restaurant heeft daarvoor een prachtige private dining room. 

De ruimte is uitermate geschikt voor een intieme lunch of diner tot 8 personen. Je kunt genieten van een chefs menu van 3 tot 6 gangen samengesteld door Chefkok Renaud Goigoux en zijn team.

De setting is ideaal voor zowel lunch als diner, en biedt een warme en gezellige sfeer die perfect is voor speciale gelegenheden. 

Lees hier meer

Inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam Centrum

Vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie midden in de grachtengordel van Amsterdam Centrum?

De vergaderruimte van Senses restaurant kan gebruikt worden voor meetings, vergaderingen, brainstormsessies of presentaties voor maximaal 8 personen. Ons team zorgt voor alle details zodat u zich kan concentreren op de agenda punten. Uiteraard geniet je tijdens elke vergadering opnieuw van een culinaire verzorging op hoog niveau.

Dit is de plek waar ideeën ontstaan en beslissingen worden genomen.

Lees hier meer

Groepen & Verhuur

Groepen & Verhuur

Wil je een evenement organiseren voor een grotere groep? Bij Senses kan je het hele restaurant exclusief afhuren voor maximaal 30 personen. Van verjaardagen tot bedrijfsfeesten, wij zorgen voor een perfecte ambiance en culinaire hoogstandjes die uw gasten zullen waarderen.

LEES HIER MEER