Beoordelingen

Gezellig, heerlijk, relaxed

"Heerlijk gegeten in een rustige en relaxte gelegenheid. Prima wijn combinaties en personeel was vriendelijk en gastvrij"

Mark, 19 maart 2023

Absolute aannrader op sterrenniveau!

"Geweldige keuken! Mijn vrouw en ik bezoeken vele sterren restaurants en we zijn ervan overtuigd dat Sense er absoluut één verdient. Zeer goede bediening en sfeervol restaurant!"

Noelqu, 4 maart 2023

Heerlijke avond gehad

"We verbleven in het Albus Hotel en besloten om bij Senses te gaan dineren. Beste keuze die we in tijden hebben gemaakt. We werden verwelkomt met een glaasje champagne. De gerechten waren stuk voor stuk outstanding en het personeel was het hoogtepunt van de avond. Echt een van de beste restaurants van Amsterdam. Thank you all!"

Janske, 1 maart 2023

Super ontspannen lunch

"Heerlijke 4-gangen all-in lunch, met glas champagne, goede wijnen, voortreffelijke gerechen, water, koffie en digestief na. Super bediening, was duidelijk dat er kennis van zaken is. Echt een aanrader!"

John, 21 februari 2023

Very surprising menus and delicious matching wines

"Zeer verrassende menu's en heerlijke bijpassende wijnen"

Holger, 11 februari 2023

Super lekker gegeten met fantastische gerechten met een heerlijk smaak combinatie

"De service was top, goed personeel doe snel zijn, goede uitleg geven. Maar ook heel vriendelijk zijn."

Edwin, 11 februari 2023

Eten in combinatie met overnachting

"We hebben afgelopen week gebruik gemaakt van de combinatie van overnachten en dineren. De hotelovernachting was excellent, we kregen een mooie upgrade. Omdat het mijn verjaardag is kregen we een mooie fles cava op de kamer. Over het restaurant; we hebben een 4 gangen diner genuttigd, met bijpassend wijn arrangement. Een hele fijne avond met veel aandacht van de bediening. De sommelier was enthousiast maar door zijn uitbundige presentatie, ook wel beetje storend. De gerechten waren top, verfijnd en met veel hints naar de Aziatische keuken. Al met al een heerlijke avond achter de rug!"

Wim, 7 januari 2023

Vaste gasten....

"Weer een hele fijne, smakelijke en feestelijke avond gehad bij Senses. De internationale ploeg in de bediening weet je stuk voor stuk enthousiast en toegewijd een heerlijk diner voor te schotelen. Heerlijke gerechten komen uit de keuken, mooie wijnen worden geschonken en alles wordt goed toegelicht. Ik snap heel goed waarom wij na de (her)ontdekking van Senses regelmatig terugkerende gasten zijn. Koen en alle collega’s dank, fijne Feestdagen (sterkte met de komende drukke dagen!) en graag tot in 2023."

Ron, 24 december 2022

smaakvolle belevenis

"mooie gerechten, heerlijke en smaakvolle combinaties, smaakvariaties met verassende specerijen en geheel in balans. culinaire belevenis en goede bijpassende wijnen. onze dank"

Marcel, 10 december 2022

Verrassend en goed!

"Verrassend en goed! Zowel de gerechten als de wijnen waren niet alleen zeer lekker maar ook net even wat anders dan in andere fine dining restaurants. De bediening was vriendelijk, attent en snel. Enige kritiekpuntje is dat de tijd tussen de gangen soms wat te kort was. Senses is echt een aanrader. Je zult niet teleurgesteld worden."

Brian, 26 november 2022