Beoordelingen

Heel gezellig en super gegeten en gedronken.

"Gisteravond bij Senses gedineerd. Het eten en de wijnen waren super! De medewerkers erg vriendelijke en zeer kundig. Zeker een aanrader wanneer je op sterren niveau in een kleinere, gezellige omgeving wilt dineren. De prijs / kwaliteit was zeer goed. Echt de moeite waard!"

Brian, 22 april 2022

Een heerlijke avond samen uit

"Heerlijk gegeten samen met mijn partner. Geweldige ervaring vriendelijk personeel en super service. Wij hebben gekozen voor de all-in experience. Wij zijn compleet in de watten gelegd vanaf het moment dat we binnen kwamen tot we weer vertrokken. Wij komen zeker snel weer terug ❤️ dank jullie wel!"

Patty, 8 april 2022

Smaak genot.

"Elk jaar gaan we uit eten bij Senses. Dit keer het 7 gangen verrassingsmenu met bijbehorende wijnen. Wat was het weer een genot om mee te maken. Leuke dit keer was dat de Chefs de gerechten aan tafel kwamen brengen en daar uitleg gaven van wat ze voorschotelden. De wijnen werden gepresenteerd door de 2 zeer vriendelijke dames die in de bediening stonden. Elke gang was een genot. En de wijnen smaakte er ook heerlijk bij. Een verrassend kaasplankje van Nederlandse kazen maakte het feest compleet. Na afloop hoefden we niet ver te reizen. We verbleven in de luxe kamer 508 van het Albus Hotel, dat aan het restaurant grenst."

Gerard, 26 maart 2022

Smaaksensaties ten top!

"Restaurant Senses bezocht omdat wij goede ervaringen hebben met restaurants die aangesloten zijn bij de JRE groep. En ook dit maal was het weer fantastisch! Een echte beleving, van de ene smaak sensatie naar de andere. We gingen voor het meest uitgebreide menu, 7 gangen inclusief wijnarrangement. Heerlijke amuses inclusief en ook nog een pre-dessert en kaasplateau tussendoor. De langoustine was een van onze favorieten, maar eigenlijk waren alle gerechten onwijs verfijnd en complex. Bediening ook super vriendelijk en professioneel! We zijn lekker blijven slapen in het hotel…"

Nancy, 20 maart 2022

Kwaliteit!

"Prijs kwaliteit verhouding is prima! Mooie gerechten met dito wijnen. Goed bereikbaar midden in de stad en het personeel is professioneel."

Marco, 4 maart 2022

Verrassende gerechten, heerlijke smaken!!

"Erg hartelijke ontvangst, en goede uitleg wat er mogelijk was mbt het menu. We kozen het 7 gangen menu; na enkele amuses verwend met de meest heerlijke gerechten, veel met een oosterse touch waardoor je combinaties krijgt die uniek zijn en erg verrassend. Bijpassende wijnen prima gekozen, echt een heerlijke culinaire belevenis!"

Mug88, 18 februari 2022

Aanrader!

"Uitmuntende keuken! Heerlijk culinair eten. De bediening was uitstekend. Wij hebben genoten van een 5 gangen lunch met allemaal side dishes. Hoefde niet heel lang te wachten tussen elke gang."

Christian, 12 februari 2022

Top ervaring

"Combinatie van zeer originele gerechten met werkelijk een ge wel dig wijnarrangement en bovendien professioneel maar persoonlijk en informeel gastheerschap maakt dit tot een topervaring!"

Kees, 12 februari 2022

Culinair hoogstandje

"Vandaag maar eens losse gerechten gekozen, WOW een echte aanrader De Kaviaar met rösti, ei en crème fraiche mmmh delicious. En een werkelijk niet te versmaden Zeetong. Eigenlijk is het hier altijd moeilijk kiezen een menu of a la carte. Gewoon doen!"

Antje, 11 februari 2022

Voortreffelijk in het kwadraat

"Deze keuken heeft jonge dynamische keukenbrigade onder leiding van een eveneens jonge chef en dat zie je direct terug in de uitdagende gerechten en het gebruik van gewaagde combinaties met ingredienten. Elk gerecht is een unieke ervaring en staat garant voor een heel lekkere smaakbeleving. De gerechten zijn werkelijk prachtig vormgegeven en een feest voor het oog. Verder een warme ontvangst mogen ontvangen van een bevlogen gastheer en gastvrouw die altijd een vriendelijk antwoord op je vragen hadden. Top service! Wij hebben een voortreffelijke middag gehad en kunnen deze plek alleen maar aanraden. https://www.tripadvisor.nl/ShowUserReviews-g188590-d3589045-r826244515-Senses_Restaurant-Amsterdam_North_Holland_Province.html#"

MIke, 30 januari 2022