Beoordelingen

Subliem!

"Heerlijk gegeten ter gelegenheid van het 60 jarig huwelijksjubileum van mijn ouders. Ieder gerechtje was een schilderijtje om naar te kijken en een ware smaaksensatie!"

Heleen, 16 juni 2024

Toprestaurant op Toplocatie

"Mooie locatie aan het water met groot terras. Verschillende menumogelijkheden: à la carte of keuze van de chef met verschillend aantal gangen. En nu ook een kleine kaart met verschillende hapjes. Wij namen het vier-gangenmenu keuze van de chef en dat lijkt weinig, maar is het niet omdat sommige gangen uit twee verschillende gerechtjes bestaan en allemaal even lekker en kunstig opgemaakt. En tussendoor een broodje met heerlijke boter. Ik beveel het van harte aan. Echt een keer proberen! Op de foto's een kleine greep uit het 4-gangenmenu keuze van de chef."

Sylvia, 14 juni 2024

Wederom een geweldige ervaring.

"Tja, na onze eerdere sublieme ervaringen was onze verwachting weer hooggespannen. En wederom waargemaakt met uitstekende bediening, heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Kortom blijvend verrassend. Tot de volgende ke"

Jack, 12 juni 2024

Beautiful, tasty, creative food in Almere!

"There is definitely no other restaurant like this in Almere. The food is very creative without being too crazy. I ordered 3 courses and had a regular dish instead of dessert for the third. At the beginning we had an tiny taste and then little bigger taste before the 3 courses even started. Some of the courses actually had 3 parts (tart+pita+falafel) and at the end there was a little chocolate truffle also not part of the official 3 courses making this a really tremendous deal for the money. So much labor to make very beautiful and tasty food."

Sightsee44595639212, 12 juni 2024

Alweer voor herhaling vatbaar, heerlijk eten en top service

"Hier in vele jaren (met verschillende eigenaren) al vaker gegeten. Nooit teleurstellend. En vandaag ook zeker niet. Het eten (chef’s 4 gangen lunch) was allemaal heerlijk. Een deel van het gezelschap eet hier volgende week toevallig weer….de gastheer kwam zelf met het idee om dit te vermelden bij hun reservering, zodat ze aanpassingen aan het menu kunnen maken en ze dus volgende week niet weer hetzelfde eten……dat noem ik topservice! En dit was voor ons het eerste restaurant wat naast het gewone wijnarrangement, een alcoholvrij arrangement aanbiedt……en daar was helemaal niks mis mee. Zo had degene die geen alcohol mag drinken toch het idee echt mee te doen. Vonden wij super!"

Froukje, 10 juni 2024

Perfecte lokatie voor een fijne lunch aan het water met heerlijke gerechten

"Een heerlijk lunch genoten. Lekker op het terras buiten in het zonnetje met zicht op het water. Vlotte bediening met fijne uitleg en het belangrijkste: Een keur aan lekkere gerechten! We begrepen alleen de naam niet want de deur zit aan stuurboord. Mogelijk verwijst het naar de keuken, die zit links en dáár wordt gebakken natuurlijk!"

Jack, 8 juni 2024

fantastische smaaksensatie

"Heerlijk gegeten met fantastische smaaksensatie. Bakboord lig op een mooie plek aan het water en het eten is er altijd geweldig. Goede bediening, in een woord :Top!"

Anne, 8 juni 2024

ook de High Tea is van grote klasse!

"Op een zonnig terras genoten van de high tea. In drie gangen per gang meerdere, heerlijke gerechtjes gegeten. Van goede kwaliteit en hoog op smaak. Net even anders dan de traditionele high tea met sandwiches en zo is dit lekkerder en gevarieerder. Én de zoetigheden vergeten ze echt niet!"

Frans, 8 juni 2024

Sublieme diner ervaring

"Zeer gastvrij, kwalitatief hoogstaand menu, heerlijk gegeten met passende wijn. Mooie locatie waar je op hoog niveau heerlijk kun eten"

Jeroen, 7 juni 2024

Voor herhaling vatbaar

"Een echte aanrader. Heerlijk gegeten, was boven verwachting. Super aardige bediening. We gingen voor het verrassing menu, 3-gangen. dat was echt een verrassing! We gaan nog een keer terug maar dan gaan we voor de 5 -gangen. Kijk er nu al naar uit."

468Annemiekv, 7 juni 2024