Beoordelingen

smaakvolle belevenis

"mooie gerechten, heerlijke en smaakvolle combinaties, smaakvariaties met verassende specerijen en geheel in balans. culinaire belevenis en goede bijpassende wijnen. onze dank"

Marcel, 10 december 2022

Verrassend en goed!

"Verrassend en goed! Zowel de gerechten als de wijnen waren niet alleen zeer lekker maar ook net even wat anders dan in andere fine dining restaurants. De bediening was vriendelijk, attent en snel. Enige kritiekpuntje is dat de tijd tussen de gangen soms wat te kort was. Senses is echt een aanrader. Je zult niet teleurgesteld worden."

Brian, 26 november 2022

Gewoon geweldig!

"Echt gesmuld van alle 6 de gangen en de tussengerechtjes. Fantastisch personeel en een sommelier die echt goed weet waar hij het over heeft, waardoor de wijnen ook echt goed pasten bij de gerechtjes. Wij werden ook aangenaam verrast door de ambiance in de zaak. Het personeel is Professioneel, maar zeker niet stijf en zeker in voor een gebbetje. Zie de foto’s, want die zeggen meer dan mijn woorden. Maar nog beter, ga hier gewoon een keer of meer eten en gun jezelf deze geweldige ervaring."

Jillerian, 22 november 2022

Op naar een Michelin ster....

"Gisteren weer enorm genoten van een avond verwennerij bij restaurant Senses, te Amsterdam, Wij komen regelmatig genieten bij dit restaurant en snappen keer op keer maar niet, waarom Senses nog geen Michelin ster heeft. Ook gisterenavond kozen wij voor de Ultieme Senses Ervaring, en dat was het zeker. Bij binnenkomst een hartelijk ontvangst. Na heerlijke champagne met diverse amuses, werden er 8 prachtige- en verrassende gangen geserveerd en al deze 8 gangen werden voorzien van goed toegelichte mooie glazen wijn. Wat een mooie creaties op prachtig servies kwamen er ook deze avond weer voorbij. Een lust voor het oog en -voor de mond. En hoe leuk is het om iedere keer weer te zien dan zo een jonge ploeg mensen, zo enthousiast (samen)werkt. Wij zijn best wat gewend (verwend), als het op uit eten aankomt, zo ook regelmatig in restaurants die een (of meer) Michelin ster hebben, maar menig sterren restaurant krijgt niet voor elkaar, wat Senses al lang voor elkaar krijgt. Het verrukkelijke eten uit de open keuken, de mooie wijnen, de ambiance en het fijne- en kundige personeel, kortom een geweldige totaal beleving van een avond dineren."

Ron, 19 november 2022

Uitstekend

"We waren al eens eerder geweest in September, maar waren toen te laat voor het gangendiner, dus toen 2 gangen gemist. Nu nog eens over gedaan en wel op tijd, maar was werkelijk uitstekend, goeie wijnkeuzes, het was een perfecte avond, we komen zeker nog eens terug"

Teye, 14 november 2022

Subliem

"Een heerlijke smaaksensatie ook met de heerlijke bijpassende wijnen, dit heeft er voor gezorgd dat onze avond fantastisch was. Bedankt!! Een toplocatie!!"

Traveler, 30 oktober 2022

Ons feestje

"Het was onze 40 jarige trouwdag, en we werden heel gastvrij ontvangen. Het eten was voortreffelijk qua smaak en presentatie. Super vriendelijk personeel, en een leuke attentie bij het weggaan vw onze trouwdag. We komen graag terug"

Amber, 11 oktober 2022

Uitstekende avond gehad.

"Uitstekende avond gehad. Het was een gok, maar alles bijelkaar was de ervaring prima. Geweldige een vriendelijke bediening, mooie uitleg bij de gerechten die geserveerd werden met een mooie bijpassende wijn. En de servet policy is prachtig, er is geen speld tussen twee krijgen."

Florian, 24 september 2022

Geweldig eten met een evengoede bediening

"Je wordt van het begin tot het eind in de watten gelegd, met heerlijke smaak combinaties van eten en wijn. De sfeer is informeel en fijn met wel heel kundige vakmensen zowel in de keuken als het restaurant. Wat ze ook goed doen is dat ze je verrassen met verschillende amuses. Wij komen zeker terug."

Aron, 21 september 2022

Heerlijk gegeten en fijne bediening

"Heerlijk gegeten, de chef heeft een tijd in China gewoond begrepen we en dat is terug te proeven in de verrassende combinaties. Ook heel fijn als er een vegetariër in het gezelschap is omdat de gerechten op het chefs menu grotendeels identiek blijven wat het gezelliger maakt om samen te dineren. De bediening is jong, enthousiast en deskundig."

Thijs, 19 augustus 2022