Beoordelingen

Heerlijk gegeten en fijne bediening

"Heerlijk gegeten, de chef heeft een tijd in China gewoond begrepen we en dat is terug te proeven in de verrassende combinaties. Ook heel fijn als er een vegetariër in het gezelschap is omdat de gerechten op het chefs menu grotendeels identiek blijven wat het gezelliger maakt om samen te dineren. De bediening is jong, enthousiast en deskundig."

Thijs, 19 augustus 2022

Doen!

"Wat een geweldige ervaring! Getrakteerd door mijn zoon op een heerlijke avond. Eten was super. Bediening was top. Hebben een van de lekkere wijnen daar gedronken nu gevonden om nog eens na te genieten van deze avond."

Marco, 9 augustus 2022

Sens’ationele ervaring

"Een sens’asiontele ervaring! Onmogelijk om deze ervaring anders te beoordelen dan een uitmuntende service en unieke smaakbeleving! Deze mensen stevenen af op een ster! De buitenkant van de zaak is een gigantisch contrast met wat je binnen ervaart! Kies voor de all-in formule, dit kan niemand overtreffen! Eentje om nooit te vergeten! Nogmaals onze dank aan de hele crew voor de buitengewone avond!"

SUnshine, 15 juli 2022

Weer genoten...

"Warm ontvangst bij binnenkomst. Ook vanavond gingen we uiteindelijk voor Dinner-all-in. Sommeliers Laurien wist ons ook vanavond weer te verrassen met mooie glazen met heerlijke wijnen bij de overheerlijke gerechten. Tussendoor werden de waterglazen keer op keer fijn gevuld. Koen vanuit de keuken, de bediening in, een natuurtalent. Niet lang geleden hadden we hier ook al gedineerd. Daarom werden er speciaal voor ons een paar andere gerechten geserveerd (in aanloop naar het nieuwe menu). Wij hadden het niet erg gevonden ‘op herhaling’ te gaan, maar we waren deze avond graag ‘proefkonijn’. Heerlijk! En hoe attent was dit? Gelukkig MOESTEN we de signature dish langoustine weer proeven. Keer op keer lukt het het hele team van Senses, om ons als gast een fijne ontspannen- en culinaire avond te bezorgen. Afgesloten met een korte tour door de keuken. Niet te geloven dat de heerlijke gerechten op prachtige opgemaakte borden, uit zo’n klein keuken kunnen komen. Dankjulliewel!"

ron, 10 juli 2022

Weer genoten...

"Warm ontvangst bij binnenkomst. Ook vanavond gingen we uiteindelijk voor Dinner-all-in. Sommeliers Laurien wist ons ook vanavond weer te verrassen met mooie glazen met heerlijke wijnen bij de overheerlijke gerechten. Tussendoor werden de waterglazen keer op keer fijn gevuld. Koen vanuit de keuken, de bediening in, een natuurtalent. Niet lang geleden hadden we hier ook al gedineerd. Daarom werden er speciaal voor ons een paar andere gerechten geserveerd (in aanloop naar het nieuwe menu). Wij hadden het niet erg gevonden ‘op herhaling’ te gaan, maar we waren deze avond graag ‘proefkonijn’. Heerlijk! En hoe attent was dit? Gelukkig MOESTEN we de signature dish langoustine weer proeven. Keer op keer lukt het het hele team van Senses, om ons als gast een fijne ontspannen- en culinaire avond te bezorgen. Afgesloten met een korte tour door de keuken. Niet te geloven dat de heerlijke gerechten op prachtige opgemaakte borden, uit zo’n klein keuken kunnen komen. Dankjulliewel!"

Ron, 10 juli 2022

Heerlijk gegeten. TOP team, met zeer kundige enthousiaste bediening.

"Ja we zijn verrast! In alle opzichten was het een feest om bij Senses te gast te zijn. Op culinair niveau was de oosterse twist verrassend. De verfijnde combinaties, en de hoeveelheid gangen was werkelijk een feest. Dank aan de chef Jan met zijn sous-chefs, en de leuke mensen in de bediening."

Yvette, 10 juli 2022

Een smaakbeleving!

"Wij hebben een heerlijke avond gehad bij Senses met heel bijzonder eten. Het geserveerde eten is een echte smaakbeleving en alle smaken kloppen. De bediening is heel vriendelijk en doen hun werk met plezier. Bedankt voor een bijzondere avond!"

kaylee, 1 juli 2022

Heel gezellig en super gegeten en gedronken.

"Gisteravond bij Senses gedineerd. Het eten en de wijnen waren super! De medewerkers erg vriendelijke en zeer kundig. Zeker een aanrader wanneer je op sterren niveau in een kleinere, gezellige omgeving wilt dineren. De prijs / kwaliteit was zeer goed. Echt de moeite waard!"

Brian, 22 april 2022

Een heerlijke avond samen uit

"Heerlijk gegeten samen met mijn partner. Geweldige ervaring vriendelijk personeel en super service. Wij hebben gekozen voor de all-in experience. Wij zijn compleet in de watten gelegd vanaf het moment dat we binnen kwamen tot we weer vertrokken. Wij komen zeker snel weer terug ❤️ dank jullie wel!"

Patty, 8 april 2022

Smaak genot.

"Elk jaar gaan we uit eten bij Senses. Dit keer het 7 gangen verrassingsmenu met bijbehorende wijnen. Wat was het weer een genot om mee te maken. Leuke dit keer was dat de Chefs de gerechten aan tafel kwamen brengen en daar uitleg gaven van wat ze voorschotelden. De wijnen werden gepresenteerd door de 2 zeer vriendelijke dames die in de bediening stonden. Elke gang was een genot. En de wijnen smaakte er ook heerlijk bij. Een verrassend kaasplankje van Nederlandse kazen maakte het feest compleet. Na afloop hoefden we niet ver te reizen. We verbleven in de luxe kamer 508 van het Albus Hotel, dat aan het restaurant grenst."

Gerard, 26 maart 2022