Beoordelingen

Originele topgerechten met mooie en goed combinerende wijnen. Gastvrije, persoonlijke en professionele bediening.

" Originele topgerechten met goede bijpassende wijnen. Professionele bediening met persoonlijke aandacht. Ambiance top!"

Kees, 27 november 2021

Maximaal genieten!

"Wat een geweldig restaurant! Het eten, de bediening, de sfeer.. Alles sloot goed bij elkaar aan. We hoefden niet te vragen om drinken, alles werd goed in de gaten gehouden. Het tempo van het eten was ook prettig en de Signature dish, is echt overheerlijk!! Top wijnen, je proeft echt kwaliteit en sluit goed aan bij de gerechten. Kortom, een onvergetelijke ervaring!"

Helena, 6 november 2021

Diplomering

"er gelegenheid van mijn diplomering mijn familie mee uit eten genomen. Alle verwachtingen zijn overtroffen; de gerechten waren werkelijk van topniveau, de wijn goed op smaak, en de service liep de hele avond met een glimlach. Absoluut top!"

Jeroen, 29 oktober 2021

Enorm fijne avond gehad

"Tijdens ons teamuitje hier gegeten als dank voor het harde werken. 8+ gangen tutti completti genoten. De avond werd als een echte beloning/ iets speciaals ervaren. Veel aandacht voor detail. Mooie gerechten. Zeer attente bediening. Gewoon fijn!"

Dirques, 8 oktober 2021

Eten

"Wat een lekker eten! We gingen voor het complete pakket en was echt overheerlijk. Wijnen waren heel passend en lekker bij de gerechten"

Canel, 1 oktober 2021

Verjaardag

"Ik ben hier met mijn verjaardag wezen uit eten. De service is onwijs goed, vriendelijk personeel. En niet te vergeten. Het eten was onwijs lekker! Nadat we de rekening kregen, werd ik nog persoonlijk met een kaartje en een klein cadeautje gefeliciteerd."

Michelle, 30 september 2021

Senses maakt de verwachtingen waar

"Alle zintuigen komen aan hun trekken! De gerechten zien er prachtig opgemaakt uit en smaken en geuren heerlijk. Uitleg over de bijpassende wijnen ook heel compleet. Hele prettige en vriendelijke bediening! Alles voldeed volledig aan onze verwachtingen!"

herlin, 27 september 2021

Sublieme diner ervaring

"Wat een verrassing, kenmerken: sublieme kwaliteit van zowel eten als wijn en dan hebben we het nog niet over de bediening gehad …geweldig ! Op naar een Michelin ster!"

Martin, 27 september 2021

Five Star Experience

"All-in vijfgangenmenu was een ware vijfsterrenervaring! Schitterende wijnen, fantastische bediening, magnifieke smaakervaring."

Erik, 22 september 2021

Heerlijk gegeten!

"Super leuk kleinschalig restaurant. 5 gangen all in menu gekozen met de wijnen erbij. Was heerlijk en paste mooi bij elkaar. Bediening zeer attent. Ook goed bereikbaar! All met al top!"

Robert, 22 september 2021