Innovation Lab Meeting Centre, een unieke en inspirerende omgeving voor vergaderingen

Vergaderen

Op zoek naar een exclusieve en inspirerende vergaderlocatie voor een kleine groep? Innovation Lab Meeting Centre van the Albus hotel & Senses Restaurant biedt de perfecte setting voor groepen tot 8 personen. Onze stijlvolle en rustige omgeving zorgt voor een ideale sfeer om effectief te vergaderen en ideeën uit te wisselen. Of het nu gaat om een belangrijke zakelijke bespreking, een teamoverleg, of een brainstormsessie, bij het Innovation Lab krijgt je de privacy en aandacht die jouw bijeenkomst verdient.

FACTSHEET

De perfecte locatie voor vergaderingen

De perfecte locatie voor vergaderingen

Centrale Locatie in Amsterdam Senses ligt in het hart van Amsterdam centrum, een locatie die gemakkelijk te bereiken is met diverse vervoersmiddelen. Of je nu met het openbaar vervoer komt, fietst of met de auto reist, ons restaurant is uitstekend bereikbaar. Dit maakt Senses de perfecte keuze voor zowel lokale gasten als bezoekers van buiten de stad.

ROUTE

Na borrelen aan de Senses Bar

Na borrelen aan de Senses Bar

Na het borrelen aan de Senses Bar kun je verder genieten in een sfeervolle omgeving met een uitgebreide selectie aan dranken en heerlijke hapjes. De gezellige ambiance en ons vriendelijke personeel zorgen ervoor dat je avond perfect wordt afgesloten.

BAR BITES

Overnachting in The Albus hotel

Overnachting in The Albus hotel

Na een geslaagd bezoek aan Senses restaurant is er niets fijner dan heerlijk kunnen ontspannen in een luxe hotelkamer. The Albus hotel biedt jou de mogelijkheid om te overnachten in stijl, direct naast het restaurant. Geniet van een comfortabele kamer en word verfrist wakker voor een nieuw begin.

BOEK HIER

Reserveer je vergaderruimte

Reserveer je vergaderruimte

Ben je op zoek naar een unieke locatie waar je samen met je team geïnspireerd kunt raken, in alle rust kunt brainstormen of klanten kunt ontmoeten?

Reserveer dan snel je ruimte bij Senses Restaurant. Heb je vragen voor ons? Stuur gerust een e-mail naar welcome@sensesrestaurant.nll of bel +31 (0)205306266.