Beoordelingen

Een feestje voor je smaakpapillen 😋

"Het was weer een feestje! Het menu was verrassend, smaakvol en erg lekker. De combinatie met het wijnarrangement maakte het af. Dank weer!"

212tinyt, 6 juni 2024

Zeer aangenaam en vooral heel erg lekker

"We vierden onze 32e trouwdag bij Senses en hebben genoten. De smaakcombinaties waren verrassend en overheerlijk, zeker samen met de goed gekozen wijnen in het arrangement. Het personeel creëerde een hele fijne persoonlijke sfeer. Het restaurant is intiem en geeft toch alle ruimte per tafel om een goed gesprek te hebben. Zeker een aanrader en wij komen zeker nog een keer terug!"

Sonja S, 31 mei 2024

10 van 10

"Echt fantastisch. Het eten echt geweldig, de sfeer echt top en de service ook fantastisch. Alleen maar postitief!"

Floris, 7 mei 2024

Senses, het bezoeken meer dan waard

"Een buitengewoon geslaagde avond in een klein maar werkelijk fantastisch restaurant. Kwalitatief in onze beleving gewoon een Michelin sterren waardig restaurant. Je smaakpapillen worden enorm getriggerd. Schitterende combinaties met wijnen die naadloos aansluiten op de gerechten. Serviceniveau: Beau is een aanwinst voor de Nederlandse gastronomie. Zijn oog voor detail en perfectionistische karakter doen ons vermoeden dat deze jongeman het heel ver gaat schoppen binnen dit vak. Want een perfect gerecht serveren is een kunst, maar de bediening dient de kunst vanuit de keuken wel over te kunnen brengen aan de gast. En ook daar is Beau een ster in. Kortom een plek in het grote Amsterdam die je zeker eens dient te bezoeken als je van hoogstaande culinaire evenementen houd."

Mevdp, 1 mei 2024

Toptent voor op sterrenniveau voor een zeer correcte prijs!

"Met een bevriend stel uit het buitenland op aanraden van een relatie hier gaan eten. Het was meer dan perfect! Heerlijk eten, met veel bijzonder smaakvolle gerechten waarin groenten de hoofdrol hadden, prachtige wijnen gepresenteerd door een uiterst deskundig en vriendelijke sommelier. Heerlijke relaxte sfeer en een zeer vriendelijke bediening. Hier eet je op sterrenniveau voor een zeer correcte prijs. Voor herhaling vatbaar. Complimenten voor keuken, bediening en sommelier!!"

Eli B, 31 maart 2024

Culinair feestje in de binnenstad van Amsterdam

"Fantastische culinaire ervaring en bediening die je in de watten legt ;-) We hebben genoten van een heerlijke 4 gangen lunch waarbij alle smaken heel goed in balans waren. Compliment!"

Ferry, 24 maart 2024

9.5 van 10

"Heerlijk gegeten, originele gerechten zoals verwacht op basis van de eigen positionering. Personeel heel vriendelijk, zouden eventueel iets meer een tafelverdeling kunnen hanteren. De ruimte is op wat klein en bescheiden, maar wel zoals op foto's van het restaurant zelf. Eerlijk dus."

Paul, 16 maart 2024

Fantastisch

"Wij hebben een geweldige ervaring gehad. Het eten was buitengewoon lekker en prachtig gepresenteerd. De service was ook fantastisch door het vriendelijke en super bekwame personeel. Zeker een aanraden voor een prachtige avond"

Discover02856269455, 25 februari 2024

Heerlijke avond

"Wij zijn hier heerlijk uit eten geweest. Een rijke variatie aan gerechten samen met een uitstekende service. Echt een aanrader!"

Gddb99, 18 februari 2024

Een pareltje in Amsterdam

"Fantastische ervaring. De bediening en de chef waren ontzettend gastvrij. De gerechten waren verrassend en bijzonder. Wij komen zeker terug!"

Aleks24, 15 februari 2024