Beoordelingen

Heerlijk

"Heerlijke lunch - perfecte wijnen. We waren nogal laat- dit was geen probleem. Heerlijk gegeten en voor het geld is echt geen prijs"

Alice, 16 augustus 2021

Een echte beleving!

"Ontzettend lekker gegeten. Elk gerecht was een smaak sensatie. Vriendelijke bediening. Een aanrader dus."

Martinet, 15 augustus 2021

Absolute aanraderšŸ‘Š

"Heerlijk geheten met goede gebalanceerde wijnen. Leuke, ontspannen bediening. Heerlijk om te zien dat deze jonge groep mensen zo geniet van het vak. Absolute aanraderšŸ‘Š"

Sasnop, 7 augustus 2021

Bizar

"Wij gingen hier eten omdat onze bruiloft was uitgesteld ivm corona en wij er toch een bijzondere avond van wilden maken. En wat voor een was het. Vorig jaar was ik hier al een keer geweest en toe was het al goed maar nu was het nog even een paar klasse beter. Alles was perfect. Ik had van tevoren gebeld en onze situatie uitgelegd en gevraagd of ze onze tafel konden versieren. Maar ze gingen uit zichzelf een stapje verder voor ons. Na ontvangst met een heerlijke champagne kregen wij een grote bos rozen om ons een hart onder de riem te steken. Hier hadden wij niet om gevraagd en kwamen ze uit zichzelf mee. Echt super leuk! Daarnaast was de service de hele avond fantastisch! Iedereen wist van de bruiloft en kwam ons een hart onder de riem steken. Maar de service was sowieso goed. Niets was te veel moeite en ze letten goed op. Water werd op tijd bijschonken, wijn goed bijschonken, vieze borden en glazen op tijd weggehaald. En de uitleg bij gerechten en wijnen was duidelijk, leuk en perfect! En natuurlijk het eten. Zoals eerder gezegd was ik vorig hier ook al geweest maar dit jaar was het nog beter. Wat een smaakexplosie en wat was het bijzonder goed en ongelofelijk lekker. Gewoon niet met worden te beschrijven zo goed. Senses en het team verdient een onwijs groot compliment en een dikke pluim. Het is niet gek dat ze bekend staan als 1 van de beste restaurants van Amsterdam. Het is wel gek dat ze nog geen Michelin ster hebben. Team bedankt voor deze mooie avond! Jullie hebben de voor ons toch wat droevige dag meer dan goed gemaakt en ons een fantastische avond gegeven! Wij komen zeker nog eens terug!"

Marco, 3 augustus 2021

Great Menu

"Absoluut een geweldige avond gehad, fantastische gerechten met mooie wijnen. Service was van een ongekend niveau met een goede uitleg bij zowel de gerechten als de wijn. Wel zou ik een kleine opmerking willen geven over de verlichting, daar ik van mening ben dat wanneer de lichten later op de avond (21:00) gedimd zouden zijn, dit wellicht nog beter zou prikkelen op de senses. Kom zeker nog een keer terug."

Ferry, 1 augustus 2021

Heerlijk avondje uit gegeten

"Ongelooflijk lekker gegeten bij Senses in Amsterdam. Wat een heerlijke gerechten, stuk voor stuk kunstwerkjes, fijne ambiance en ontzettend gastvrije en vriendelijk personeel."

Enie, 1 augustus 2021

Formidabel

"Dit was onze eerste en zeker niet laatste ervaring bij Senses. Wat een geweldige sfeer, mooie ambiance en bovenal uitstekende bediening die alles wist over de verrukkelijke en schitterend gepresenteerde gerechtjes en de bijpassende wijncombinatie. We zagen duidelijk dat de mensen bij Senses passie hebben voor hun vak en hun gasten. Door de fijne sfeer viel het ons niet eens zo op dat er nogal veel geluid was van stemmen en muziek. Wij hadden het vijfgangenmenu met kaas toe en dat was ruim genoeg. Met de verschillende prima amuses erbij hadden we een lange avond die voor het gevoel veel korter duurde. Complimenten aan de hele staf van Senses en tot ziens!"

Peter, 31 juli 2021

Top ervaring

"Enorm mooie avond gehad. Mooie gerechten met uitstekende bijpassende wijnen. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die fine dining kan waarderen. Personeel was ook enorm vriendelijk en leuk!"

Steven, 26 juli 2021

Voor dit resto komen wij terug naar Amsterdam

"Wat en zalig resto en team deze jonge mensen zijn TOP Het binnen komen is als thuis komen met en ontvangst die je zelden tegen komt.Het eten is mooie gepresenteerd en met veel smaak klaar gemaakt en perfect voor gesteld. De bij passende wijnen worden zeer goed voor gesteld door de staf.Dit resto willen wij zeker aanraden bij vrienden TOP Prijs kwaliteit en service 10/10 Thxs from belgie "

Marcel, 23 juli 2021

Heerlijk gegeten en attente bediening

"Op zaterdag verrukkelijk geluncht na bezoek aan het Rijksmuseum. Mooie gerechtjes en verrassende combinaties van smaken. Het verrassingsmenu werkt ook prima, ze vragen vooraf of je voorkeuren of allergieƫn hebt waar ze rekening mee moeten houden. De timing tussen de gangen was ook perfect, niet te lang wachten maar ook niet te haastig. Aanrader!"

Linda, 11 juli 2021