Certificaat van uitmuntendheid 2020
Een goed restaurant in Amsterdam waar we vaker ga komen.
8

Aangezien dit restaurant op een locatie is waar vooral veel toeristen restaurants gevestigd zijn heeft het lang geduurd voordat we er naar toe gingen, maar gezien de goede recensies moesten we er toch een keer naar toe. Het is een klein en gezellig restaurant met een moderne inrichting. We namen het volledige menu en eerlijk gezegd alles was lekker, met een aantal erg aparte gerechten, zoals een chocolade banaan gevuld met foie gras. De wijnkaart beviel me niet helemaal maar die zijn ze aan het veranderen. Er was al een losse kaart met in mijn ogen betere wijnen. Ook op de service valt niets aan te merken, ze waren erg vriendelijk. Weer een goed restaurant in Amsterdam waar we vaker ga komen.

Michel (Nederland)


5 juni 2016

Aanrader!
9

Positieve verrassing. Vrijwel iedere gang kende een verrassende smaak of smaakcombinatie. Amuse van witte chocolade met vloeibare biet bijvoorbeeld: een echte smaaksensatie. Tel daarbij op het redelijk geprijsde wijnarrangement (met prima wijnen) en de aardige bediening, en je hebt een kwalitatief heel goed restaurant op een plek in Amsterdam waar je dat niet zou verwachten. Aanrader!

Andre (Nederland)


3 juni 2016

Een heerlijke lunch
8

Hier een heerlijke lunch genoten. Voor het voorgerecht en na gerecht een 8 alleen was het jammer dat het lamsvlees niet zo mals was daarom een 7. Bediening was uiterst vriendelijk en kundig, werd voldoende uitleg gegeven van wat er op het bord gepresenteerd was. Jammer was het dat het erg rustig was maar we hebben niet zo,n lunch cultuur

Unkown (Nederland)


2 juni 2016

Geweldige lunch waar je het niet verwacht
10

Ik heb hier samen met mijn echtgenoot geluncht. Het ontvangst was hartelijk. Normaal gesproken zouden we hier niet zo gauw komen. De omgeving zit vol met tourist traps die vaak nogal teleurstellend zijn als het op kwaliteit aan komt. Onze verwachtingen waren dat ook nogal terughoudend. Als snel bleek dat alle reservering onnodig waren en de kwaliteit uitmuntend is. We waren dan ook positief verrast. Wij kozen voor bijpassende glazen wijn. Het was duidelijk dat de dame die de wijn schonk, veel passie had voor haar vak. De gerechten waren verfijnd en niet alledaags. Wij komen zeker weer een keer terug, maar dan voor het diner.

Saskia (Nederland)


28 mei 2016

Geweldig gegeten, prima bediening
10

5 gangen menu was echt super! Goede balans tussen de gangen en wijn arrangement sloot zeer goed aan. Bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam

Unkown (Unkown)


27 mei 2016

Topzaak
10

2de maal hier. Culinaire top in Nederland... Dit is echt een Michelinster waard. Creativiteit ten top...

Yves (Unkown)


24 mei 2016

Nice place to go for the "full treatment"
10

Friendly and knowledgeable staff, excellent service and really delicious food. We had the six course with wine pairing, a culinary experience will remember for a long time.

Ragnvald (Unkown)


17 mei 2016

Heerlijk gegeten, gedronken en genoten
10

Gisteravond hier werkelijk heerlijk gegeten, gedronken en genoten. Gekozen voor 4-gangen met bijpassende wijn. We begonnen met twee amuses en tussendoor kregen we ook nog een (tussen?) amuse. De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes qua opmaak en diversiteit aan smaken. De bediening (Natasha, Francisco, Laura) was erg vriendelijk en verdiend een groot compliment voor hun kennis van alle smaakvolle gerechten en heerlijke goed passende wijnen. Er zat een wat ouder Australisch stel naast ons die 3x per jaar een wereldreis maken en regelmatig restaurants met Michelin-sterren uitkiezen. Senses doet daar niet voor onder en komt wat hen betreft daar zeker voor in aanmerking. Wij zijn het daar helemaal mee eens. Groot compliment ook voor de mensen achter de schermen en natuurlijk de bedenker en maker van de uitstekend passende combinatie van smaken.

Unkown (Nederland)


17 mei 2016

Gerechten als kunstwerkjes
9

Ik heb afgelopen zaterdag heerlijk gegeten, gedronken en genoten bij Senses. We kozen voor het 3-gangen menu en dronken daar een lekkere mousserende wijn bij. De eerste amuse viel niet in de smaak, een parel van witte chocolade, met frambozensuiker en daarin een bietencarpaccio. Maar daarna ging het alleen maar opwaarts! heerlijke amuses, heerlijke gerechten die eruit zagen als kunstwerkjes. De bediening was ook een absolute topper, wat ik persoonlijk best bijzonder vind in Amsterdam. Persoonlijk ben ik niet van de verrassingsmenu, maar gezien de goede recensies heb ik de gok genomen en ik zal zeker snel terugkomen!

Unkown (Nederland)


17 mei 2016

Geweldig gegeten
10

Wat een fantastische avond als je binnenkomt voel je je direct welkom. De ene mond vermaak naar de andere ! Wij hebben 5 gangen verrassing menu gegeten. Alleen maar conplimenten aan chef Lars Bertelsen !!

Erik (Unkown)


14 mei 2016