Certificaat van uitmuntendheid 2018
Heerlijk verrassend surprise menu
10

Heerlijk verrassend gegeten! Van de amuses tot aan de bonbons bij de koffie.... Alles heel goed afgestemd op elkaar. De bediening was correct en vriendelijk.

Unknown (NL)


11 oktober 2015

Verschrikkelijk goed
10

Afgelopen week hier gegeten: het was ongelofelijk goed en lekker. We hadden 4 gangen en hierbij bijpassende wijnen. De borden waren prachtig opgemaakt en dat niet alleen: de smaken en texturen op het bord waren verschrikkelijk lekker en goed. Een ontzettende aanrader voor wie een bijzondere maaltijd wil nuttigen, met bijzondere gerechten van het allerhoogste niveau!

Onbekend (Onbekend)


4 oktober 2015

Helemaal leuk!
10

Wij waren hier met een groepsuitje van de zaak en hebben een heerlijke lunch gehad. De kleuren die ze gebruikten! WOW heel gaaf en uiteraard: zo mooi het er uit zag; zo lekker was het ook!

Onbekend (NL)


2 oktober 2015

A hidden gem
10

Een heerlijke lunch gedaan en ongelofelijk genoten dat we er nog een extra gang bij hebben besteld. De reservering verliep heel fijn dankzij Esther. En tijdens de lunch goede service en goede uitleg van de bij passende wijnen (erg lekker) van Sjaak. Dus als je een keer super lekker wilt lunchen ga langs bij Senses TOP!!!

Hennie (Onbekend)


12 september 2015

Top lunchplek
10

Wij (2personen) hebben hier van een 3 gangen lunch mogen genieten! Wat een verfijnde combinaties bij zowel voor - als hoofdgerecht. Aardige en kundige bediening. Voor herhaling vatbaar

Huub (Nederland)


10 september 2015

Prima
8

Wij gingen voor het 4 gangen menu. Aanrader! Uitstekend eten. Porties zijn niet al te groot maar wij vonden de balans juist heel goed. Sfeer is oké, al is dit in sommige restaurants wel beter. Het personeel is grotendeels Engelstalig en geeft de uitleg van de gerechten ook in het Engels. Ondanks dat wij goed Engels kunnen gebeurde de uitleg in een heel rap tempo waardoor je niet helemaal wist van je at. Personeel is wel heel aardig en doet wel z'n best.

Andre (Nederland)


7 september 2015

Lekker gegeten
8

Mijn vriendin en ik zijn hier gaan eten en besloten het 4-gangen verrassingsmenu te bestellen voor ons tweeën. De gerechten waren stuk voor stuk mooi opgemaakt en de smaakcombinaties zijn goed bevallen. Tussendoor werden ons ook amuses voorgeschoteld en deze vielen ook in de smaak. Tijdens ons bezoek werden wij goed verzorgd door meerdere tafelbediendes. Bij het afrekenen kwamen wij erachter dat wij 6 euro moesten betalen voor een fles met kraanwater. Nu ben ik de beroertste niet en ik heb dit gewoon betaald. Wel vond ik het een beetje veel voor 2 glaasjes kraanwater. Al met al hebben we lekker gegeten en genoten van de avond, ik zou dit restaurant zeker aanraden!

Bas (Nederland)


4 september 2015

Creatief!
8

Een zeer creatieve keuken, voortreffelijke smaken en aangename locatie. mooie presentatie op hippe bordjes en potjes.

Evelyn (België)


1 september 2015

Senses zeer goed
10

Een super aanrader. Prachtige opgemaakte gerechten en een mooie smaakbeleving.Ik heb er van genoten.

Annemarie (Nederland)


31 augustus 2015

Kunst met een grote K
10

In elk gerecht verrassende bereidingen en heerlijke smaakcombinaties. En ook nog eens een prachtige opmaak op het bord!! Bijvoorbeeld de steak tartaar met een kiezel van eendenlever. Of de smaakcombinatie van bloemkool met lavendel. En de bereiding van de zeebaars, echt... Yummie! Voor ons een absoluut 10+

Suzanne (Netherlands)


30 augustus 2015