Certificaat van uitmuntendheid 2018
Echt top gegeten!
10

Erg lekker gegeten goede uitleg bij het eten en wijnen! Top personeel! Leuke avond uit gehad.

Onbekend (NL)


12 februari 2016

Verfijnde gerechten
10

Leuk , netjes niet al te groot restaurant.heel makkelijk bereikbaar met de tram, midden in de stad met al zijn gezelligheid. Wij waren door middel van een groupon hier beland voor diner, en werden hartelijk ontvangen. Wisselende spontane bediening ( toevallig van moeder en dochter) Mooie wijnkaart en we namen een heerlijke rode italiaanse wijn. De gerechten zijn heerlijk biologisch en worden prachtig en zeer verfijnd opgediend. Wij hadden onder meer een gerecht met een stukje vlees en een jus erbij die smolt op de tong....zelfs bij de niet vlees liefhebbers in ons gezelschap bleef er geen stukje van over.... Zeker de moeite waard om te bezoeken,wij hebben genoten....

Gonny (NL)


9 februari 2016

Klein, knus & goed!
8

We aten hier met 3 vrienden een 5 gangen verrassings menu met wijn arrangement. Mede doordat we het wijn arrangement dubbel tot ons hebben genomen liep de prijs op naar 140 euro pp. Hiervoor hadden we een avondvullend programma, een gezellig avond onderling, goed eten en met het vorderen van de avond steeds meer persoonlijke bediening. Er wordt hier gekookt op hoog niveau, alles was heerlijk en origineel. Maar naar mijn smaak wel met een beetje te veel frommeltjes van schuim, gelei, parels van G&T etc.. Een spoor waar menig michelin restaurant steeds meer van terugkomt. Ik raad hen dat ook aan. Mede door de prijs kijk ik extra kritisch. De wijn was goed, ik ben blij dat ze hier juist tegen de trend van menig michelin restaurant ingaan dat wijn vooral heel bijzonder moet zijn. Ik wil vooral dat die erg lekker is en zó passend is dat de smaak van het eten versterkt wordt. Zoals een goede zoete witte wijn de smaak van eendenlever naar een nog hoger plan kan brengen. De match kan nog beter, maar de wijn viel ons erg goed. Qua bediening kan nog een kleine verbetering gemaakt worden om het naar hetzelfde niveau waarop wordt gekookt te brengen. Dit wil echter niet zeggen dat de bediening niet goed was. Mede door hen hadden we een top avond.

Sebastian (NL)


8 februari 2016

Feest om er te eten
10

Voor het 25 jarig jubileum van een collega was dit restaurant uitgezocht. Het werd een verrassing menu waarbij perfect rekening werd gehouden met mij als vegetariër. Alle gerechten zagen eruit als kunstwerkjes. De combinaties van ingrediënten keer op keer verbluffend heerlijk. Ondanks de kleine keuken werden alle gerechten voor onze tafel van 9 gelijk uit geserveerd. Bediening was kundig en no-nonsens. Kortom een absolute aanrader en ik kom zeker privé nog eens terug.

Branko (NL)


29 januari 2016

lekker eten, wijnen mooi aangepast aan de gerechten
8

voor de 2de keer naar Amsterdam en gekeken op tripadvisor voor een lekker restaurant te vinden. beoordelingen die op tripadvisor staan kloppen terug prima, we maakte bij de reservering melding dat iemand een probleem met gluten had, en daar was bij alle gerechten rekening mee gehouden. lekker eten, mooie bordjes en de wijnen paste prima bij de gerechten. de avond startte met een minpunt, we vroegen voor aperitief een havana cola en een witte martini, er werd zéér weinig havana in geschonken en de martine was ook bijna niet te zien in het glas. maar het lekker eten en de aangepaste wijnen maakte de avond toch geslaagd.

Hans (NL)


26 januari 2016

Een sterrenrestaurant bij een doorsnee hotel
10

Wanneer je voor het restaurant staat verwacht je niet dat er in een door toeristen bevolkte straat een restaurant met sterallures bevindt. Het restaurant hoort bij het hotel Albus. Dit hotel is gemiddeld, maar het restaurant is de grootste verrassing vh hotel. De gastvrouw en de bediening waren super vriendelijk en professioneel. Zij hebben kennis vh eten en van de wijn. De drie koks hebben alles voorbereid in dat kleine keukentje. Elk gerecht wordt minutieus voorbereid en opgediend. Elke gang heeft de kwaliteit van een ster restaurant. Dit verwacht je niet bij een doorsnee hotel aan een doorgaande weg. Amsterdammers moeten echt vaker in toeristen gebieden komen. Dit is de parel van Vijzelstraat.

Albert-Jan (NL)


17 januari 2016

Heerlijk gegeten, goede service
8

Ik ben erg enthousiast en tevreden over dit restaurant. Enige minpuntje zijn de stoelen, lage leuning, zit daarom niet heel lekker, de banken zitten daarentegen heerlijk. Service vond ik erg goed, duidelijke uitleg. Wel beter om per tafel 1 serveerster te plannen, we kregen een aantal keer dubbele vragen. Zoals willen jullie wijn bij deze gang? Beter te veel dan te weinig natuurlijk, maar het stoorde ons af en toe wel.

Sylvia (NL)


10 januari 2016

Heerlijke fine dining avond
10

Prachtige gerechten, vriendelijk personeel en bijbehorend wijn arrangement erg goed. Wisselend personeel aan de tafel vind ik persoonlijk minder (zeker als de een Engels praat en de ander Nederlands), liever een vast persoon voor de hele avond. Maar daar valt prima mee te leven!

Double R (NL)


9 januari 2016

Geweldig! Perfecte combinatie van smaken!
10

We kozen voor het 4-gangen verrassings menu in combinatie met het wijn arrangement. Alles was perfect in orde en op elkaar afgestemd. De combinatie van smaken was veelzijdig en verrassend. De opmaak van de gerechten was elke keer echt een plaatje! De bijpassende wijnen werden professioneel toegelicht. Het was een bijzonder chef-waardig culinair menu. Wat ons betreft sterrenniveau. De bediening was sympathiek en professioneel. Ook de prijs/kwaliteitverhouding was prima in orde. We gaan zeker nog eens terug!

Heidi (NL)


30 december 2015

Geweldig menu, mooie locatie
10

Op 19 december hebben wij hier met z'n tweeën gegeten en we liepen uiteindelijk zeer tevreden het restaurant uit. We hebben gekozen voor het 4 gangen verrassings menu met een bijpassend wijn arrangement. Dit was een geweldige keuze! De gangen waren erg divers met vis, gevogelte en wild. De originele presentatie van ieder gerecht en de smaak believing in combinatie met de wijn waren geweldig. Senses: keep up the good work! Wij komen hier graag nog eens terug.

Ivar (NL)


29 december 2015