Certificaat van uitmuntendheid 2018
Gerechten als kunstwerkjes
9

Ik heb afgelopen zaterdag heerlijk gegeten, gedronken en genoten bij Senses. We kozen voor het 3-gangen menu en dronken daar een lekkere mousserende wijn bij. De eerste amuse viel niet in de smaak, een parel van witte chocolade, met frambozensuiker en daarin een bietencarpaccio. Maar daarna ging het alleen maar opwaarts! heerlijke amuses, heerlijke gerechten die eruit zagen als kunstwerkjes. De bediening was ook een absolute topper, wat ik persoonlijk best bijzonder vind in Amsterdam. Persoonlijk ben ik niet van de verrassingsmenu, maar gezien de goede recensies heb ik de gok genomen en ik zal zeker snel terugkomen!

Unkown (Nederland)


17 mei 2016

Geweldig gegeten
10

Wat een fantastische avond als je binnenkomt voel je je direct welkom. De ene mond vermaak naar de andere ! Wij hebben 5 gangen verrassing menu gegeten. Alleen maar conplimenten aan chef Lars Bertelsen !!

Erik (Unkown)


14 mei 2016

Wat een heerlijk restaurant
9

Wat een heerlijk restaurant. Al een aantal keren hier gegeten en zeer tevreden Dus komen we regelmatig terug. Een drie gangen lunch met een Groupon voutcher. De borden zien er uit als kleine schilderijtjes en een ware smaak explosie.Mooi serviesgoed. De bediening is zeer service minded en vriendelijk.De chefs in de keuken hebben duidelijk plezier in hun werk.. We komen graag weer terug.We hebben genoten

Merwede (Nederland)


14 mei 2016

delicious meal
10

Van het hapje tot het dessert was alles heel lekker. De bediening was zeer goed. Enig klein minpuntje is dat ik als aangekondigd niet vleeseter 2X pladijs kreeg.

Rachel-Madeleine (Be)


10 mei 2016

Lekker
8

met collega's hier gegeten,met een actie, en het was een leuke avond, lekker gegeten, meer gangen van de chef met bijpassende wijn, de bediening was vriendelijk, en alert, ik kom zeker terug

Frank (NL)


4 mei 2016

Een culinair avondje bij een super restaurant!"
8

Laatst hebben mijn man en ik gedineerd bij Senses. Zelf was ik er al eens eerder geweest met een vriendin wat zo goed beviel dat ik samen met mijn man er weer naar toe wilde. We hebben een 6-gangen diner met een wijnarrangement gedaan. Top eten en top wijn. En dat kan alleen met een top kok. De bediening was ook vakkundig en vriendelijk. We hebben genoten van al dat lekkers. Bedankt!

Unkown (NL)


22 april 2016

Een echte aanrader.
10

9 april met 4 personen heerlijk gegeten. 6 gangen menu met wijn arrangement. Prachtige opmaak en een fantastische smaak combinatie. In een fijne ontspannen sfeer waarbij de bediening een grote rol speelde. Een echte aanrader.

Woutera en Hans (Nederland)


10 april 2016

Nomen est omen
10

Allereerst de reservering. Hartelijk welkom maar " u moet weten dat er ook een groep komt" ,vindt u dat bezwaarlijk. Heel erg eerlijk dus. Was overigens geen probleem, nette mensen. Alleraardigste bediening, ook deskundig. Dan het eten. We kozen het verrassingsmenu. Geweldig. De ene smaaksensatie na de andere. Ze doen hun naam dus eer aan. Prachtig opgemaakt ook. Bijpassend wijnarrangement was ook zeer to the point. Aanrader!

Aat (Nederland)


8 april 2016

(Michelin Ster) Talent in de keuken!
10

Chef Lars Bertelsen, wat een ruwe diamant! Geweldige gerechten, perfecte smaken en super bediening...wat een belevenis. Amsterdam heeft er weer een topzaak bij op hoog niveau. Een aanrader voor een ieder die mooie gerechten en heerlijke smaken kan waarderen. Bedankt voor de perfecte avond! Tip: Vraag naar de kokos parels, letterlijk en figuurlijk een smaak orgasme in je mond ;)

Wesley (Unkown)


31 maart 2016

Heerlijke smaken
8

Met 2 personen heerlijk gegeten. We kozen voor een 5 gangen verrassingsmenu met bijbehorend wijn arrangement. De bediening was vlot, kundig en zeer vriendelijk. De gerechten waren spannend en de smaken goed gecombineerd. De wijn maakte het geheel goed af. - witte chocola gevuld met vloeibare rode biet - rauwe makreel - kabeljauw met tomatenbouillon - kreeft - rundersukade met rode wijn saus - pinda ijs met zoute popcorn en pure chocola.

Arnout (Unkown)


26 maart 2016