Certificaat van uitmuntendheid 2018
Wim
10

Een restaurant dat een Michelin ster verdiend,alles perfekt incl.de fijne en hartelijke bediening van Kyra en Pailine en een geweldige kok. Proficiat ga zo verder.

Wim (Belgie)


25 juni 2016

Een geweldige ervaring
10

Door op internet tezoeken voor een restaurant in amsterdam vond mijn vrouw dit restaurant.En het was een zeer aan gename kennismaking.Het 4 Gangen menu was van een uitzonderlijke ervaring incl.het prima passende wijn arrangement.Zoals ook de zeer vriendelijke bediening door Kyra en Pauline.Alles werd uit gelegd wat het was incl de wijn.Deze Kok verdiend een Michelin Ster Bedankt voor de fijne abond die ik en mijn vrouw mochten beleven en ga zo verder.

Wim (BE)


25 juni 2016

Genoten van bijzondere smaaksensaties
9

Ik had dit uitgezocht om ons 5 jarig huwelijk te vieren en dat ook bij de reservering laten weten. Bij de ontvangst werden we wel gefeliciteerd met onze trouwdag, maar verder werd daar helaas geen aandacht meer aan besteed. We hebben heerlijk gegeten in een relaxte, goed verzorgde omgeving. Ook de bediening was plezierig, met veel aandacht. Een 3-gangen menu genomen, wat 2 x aangevuld werd met heerlijke amuses. Vooraf aangegeven dat één van ons geen vis- en rood vlees liefhebber is. Daar werd dan ook keurig op een creatieve manier rekening mee gehouden. We hebben genoten van de bijzondere smaaksensaties, van de inktvis en paëlla tot de diverse, op verschillende manieren verwerkte, groenten. Heerlijk knapperig, dan wel als mousse. De wijnen waren goed passend. Van een mousserende rosé, via een volle rode uit Puglia, naar de heerlijke, niet te zoete dessertwijn. Deze laatste werd geserveerd bij een, lekker en wederom prachtig opgemaakt dessert. Als afsluiting een zeer compleet koffie arrangement. Uitstekende, lekker sterke, espresso. Daarbij geserveerd een variëteit aan huisgemaakte(?) lekkernijen. Het voorgaande lijkt nogal copieus, maar het was eigenlijk best 'licht'. Alles samengevat: een uitstekende keuze!

Jansen (Nederland)


21 juni 2016

Een goed restaurant in Amsterdam waar we vaker ga komen.
8

Aangezien dit restaurant op een locatie is waar vooral veel toeristen restaurants gevestigd zijn heeft het lang geduurd voordat we er naar toe gingen, maar gezien de goede recensies moesten we er toch een keer naar toe. Het is een klein en gezellig restaurant met een moderne inrichting. We namen het volledige menu en eerlijk gezegd alles was lekker, met een aantal erg aparte gerechten, zoals een chocolade banaan gevuld met foie gras. De wijnkaart beviel me niet helemaal maar die zijn ze aan het veranderen. Er was al een losse kaart met in mijn ogen betere wijnen. Ook op de service valt niets aan te merken, ze waren erg vriendelijk. Weer een goed restaurant in Amsterdam waar we vaker ga komen.

Michel (Nederland)


5 juni 2016

Aanrader!
9

Positieve verrassing. Vrijwel iedere gang kende een verrassende smaak of smaakcombinatie. Amuse van witte chocolade met vloeibare biet bijvoorbeeld: een echte smaaksensatie. Tel daarbij op het redelijk geprijsde wijnarrangement (met prima wijnen) en de aardige bediening, en je hebt een kwalitatief heel goed restaurant op een plek in Amsterdam waar je dat niet zou verwachten. Aanrader!

Andre (Nederland)


3 juni 2016

Een heerlijke lunch
8

Hier een heerlijke lunch genoten. Voor het voorgerecht en na gerecht een 8 alleen was het jammer dat het lamsvlees niet zo mals was daarom een 7. Bediening was uiterst vriendelijk en kundig, werd voldoende uitleg gegeven van wat er op het bord gepresenteerd was. Jammer was het dat het erg rustig was maar we hebben niet zo,n lunch cultuur

Unkown (Nederland)


2 juni 2016

Geweldige lunch waar je het niet verwacht
10

Ik heb hier samen met mijn echtgenoot geluncht. Het ontvangst was hartelijk. Normaal gesproken zouden we hier niet zo gauw komen. De omgeving zit vol met tourist traps die vaak nogal teleurstellend zijn als het op kwaliteit aan komt. Onze verwachtingen waren dat ook nogal terughoudend. Als snel bleek dat alle reservering onnodig waren en de kwaliteit uitmuntend is. We waren dan ook positief verrast. Wij kozen voor bijpassende glazen wijn. Het was duidelijk dat de dame die de wijn schonk, veel passie had voor haar vak. De gerechten waren verfijnd en niet alledaags. Wij komen zeker weer een keer terug, maar dan voor het diner.

Saskia (Nederland)


28 mei 2016

Geweldig gegeten, prima bediening
10

5 gangen menu was echt super! Goede balans tussen de gangen en wijn arrangement sloot zeer goed aan. Bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam

Unkown (Unkown)


27 mei 2016

Topzaak
10

2de maal hier. Culinaire top in Nederland... Dit is echt een Michelinster waard. Creativiteit ten top...

Yves (Unkown)


24 mei 2016

Nice place to go for the "full treatment"
10

Friendly and knowledgeable staff, excellent service and really delicious food. We had the six course with wine pairing, a culinary experience will remember for a long time.

Ragnvald (Unkown)


17 mei 2016