Certificaat van uitmuntendheid 2020
Echt een aanrader!
8

Vanmiddag een driegangenmenu gegeten bij Senses. Het personeel is ontzettend vriendelijk en het was geen probleem dat we iets verlaat waren. Alle drie de gerechten waren overheerlijk en prachtig opgemaakt. De bijzondere combinaties van ingrediënten pasten perfect bij elkaar. Ook de wijn en de chocoladehapjes bij de koffie en thee waren heerlijk. Echt een aanrader!

Linda (NL)


16 juli 2016

Geweldige avond, zalig gegeten
10

Vriendelijk ontvangen, in een prettige ambiance. We begonnen met een heerlijke amuse en elke gang erna was voortreffelijk. Dit gold ook voor de wijn. Over de prijs/kwaliteit verhouding kan ik geen oordeel geven, aangezien ik was uitgenodigd voor dit diner. Maar het was een genot, dat is zeker.

Marco (Nederland)


13 juli 2016

Op advies van TA verrassingsbezoek
8

Als niveau 6 bijdrager van TA, als verrassing aan het einde van de lunchtijd hier met een Amerikaanse gast binnengelopen. Keurig na het checken met de keuken, kregen we een tweetje aangeboden binnen. Uitermate keurige en ook vriendelijke bediening die ook in het Engels haar weg weet. Verrassingsmenu van twee gangen genomen en wat bier en water. Helaas is het water nooit aangekomen, maar het smaakte niet minder daarom. Een mooi klein walnoten proeverijtje van de chef vooraf werd vervolgd door een vis en vleesgerecht van chef Lars Bertelsen, volgens eigen zeggen, maar ook klopt: een tintelende en oogstrelende belevenis. Wij moesten helaas te snel weg, rekende de op zich meer dan keurige geprijsde lunch af, en beloofde elkaar dat we zeker hier terug zouden komen. Wat een topper zo midden tussen het toeristengeweld in Amsterdam :)

Tom (Nederland)


13 juli 2016

Voor de tweede keer weer onvoorstelbaar goed!
10

Voor de tweede keer bij Senses gegeten, de verwachtingen waren hoog gespannen! Deze verwachtingen werden volledig ingelost, buiten gewone gerechten, als kunstwerken en de juiste smaak combinaties. Ook de bediening was weer weer super vriendelijk, vakkundig en attent. We komen zeker terug!

Unkown (BE)


13 juli 2016

"parel" aan de Vijzelstraat
8

Vandaag weer mogen genieten van een werkelijk heerlijke lunch. Prachtige combinaties met een lust voor zowel het oog als de maag. Ik ga niet opnoemen welke verrassing wij voorgeschoteld kregen. Dit omdat ik bang ben 1 van de ingrediënten te vergeten en de keuken te kort zou doen. De plezierige bediening mag ook genoemd worden. Gelukkig zie ik aan de vele positieve recensies dat steeds meer mensen deze "parel" aan de Vijzelstraat hebben gevonden. Super!!

Unkown (Nederland)


10 juli 2016

Genoten van 6 geweldige gangen
10

Ik heb hier samen met mijn partner heerlijk gegeten. Wij hebben gekozen voor de 6 gangen menu met een passende wijn selectie. Ze hebben ons gevraagd of er nog speciale dieet wensen zijn, hier is perfect mee om gegaan. Elke gang overtroefde de andere gang. Geweldige amuses buiten de 6 gangen om, Gazpacho van rode biet,kalfswang, Foie gras in witte chocolade en zo kan ik nog wel doorgaan maar eigenlijk moet je zelf hier maar heen gaan om te genieten van hun verassingsmenu. Met ons volgende bezoek aan Amsterdam zullen wij zeker weer terug komen bij Senses restaurant! Bedankt allemaal voor deze onvergetelijke avond, vriendelijke en persoonlijke bediening

Veyis (Unkown)


8 juli 2016

Een lust voor t oog!
9

In het centrum van Amsterdam, een rustige stijlvolle ambiance, genoten van een verrassende 3 gangen-lunch verzorgd door Chef Lars Bertelsen. Daarbij een wijnarrangement, dit alles uitgeserveerd en toegelicht door een zeer enthousiaste bediening. Presentatie op de borden ... een lust voor t oog ! en daarnaast 'niet geheel onbelangrijk', ... verrassende smaak combinaties! Wijnen goed gekozen, erg lekker.

Pien (Unkown)


8 juli 2016

Wim
10

Een restaurant dat een Michelin ster verdiend,alles perfekt incl.de fijne en hartelijke bediening van Kyra en Pailine en een geweldige kok. Proficiat ga zo verder.

Wim (Belgie)


25 juni 2016

Een geweldige ervaring
10

Door op internet tezoeken voor een restaurant in amsterdam vond mijn vrouw dit restaurant.En het was een zeer aan gename kennismaking.Het 4 Gangen menu was van een uitzonderlijke ervaring incl.het prima passende wijn arrangement.Zoals ook de zeer vriendelijke bediening door Kyra en Pauline.Alles werd uit gelegd wat het was incl de wijn.Deze Kok verdiend een Michelin Ster Bedankt voor de fijne abond die ik en mijn vrouw mochten beleven en ga zo verder.

Wim (BE)


25 juni 2016

Genoten van bijzondere smaaksensaties
9

Ik had dit uitgezocht om ons 5 jarig huwelijk te vieren en dat ook bij de reservering laten weten. Bij de ontvangst werden we wel gefeliciteerd met onze trouwdag, maar verder werd daar helaas geen aandacht meer aan besteed. We hebben heerlijk gegeten in een relaxte, goed verzorgde omgeving. Ook de bediening was plezierig, met veel aandacht. Een 3-gangen menu genomen, wat 2 x aangevuld werd met heerlijke amuses. Vooraf aangegeven dat één van ons geen vis- en rood vlees liefhebber is. Daar werd dan ook keurig op een creatieve manier rekening mee gehouden. We hebben genoten van de bijzondere smaaksensaties, van de inktvis en paëlla tot de diverse, op verschillende manieren verwerkte, groenten. Heerlijk knapperig, dan wel als mousse. De wijnen waren goed passend. Van een mousserende rosé, via een volle rode uit Puglia, naar de heerlijke, niet te zoete dessertwijn. Deze laatste werd geserveerd bij een, lekker en wederom prachtig opgemaakt dessert. Als afsluiting een zeer compleet koffie arrangement. Uitstekende, lekker sterke, espresso. Daarbij geserveerd een variëteit aan huisgemaakte(?) lekkernijen. Het voorgaande lijkt nogal copieus, maar het was eigenlijk best 'licht'. Alles samengevat: een uitstekende keuze!

Jansen (Nederland)


21 juni 2016