Certificaat van uitmuntendheid 2020
Pareltje in de Vijzelstraat
10

Zonder reservering was er op donderdagavond toch nog plaats voor me. De keuze bestaat uit een 4-7 gangen chef-menu met eventueel bijpassende wijnen. De keuze was een 5 gangen menu met bijpassende wijnen. Voordat de eerste gang kwam werden er eerst nog 5 amuses gebracht die voorspelde dat het een mooie avond zou worden. Dit was inderdaad het geval, mooie combinaties van smaken en een voortreffelijke uitstraling. Een pareltje in de Vijzelstraat en zeer de moeite waard.

Rene


15 februari 2020

Prachtig restaurant in centrum van Amsterdam.
10

Bij Senses beleef je een geweldige avond. Bij Senses ga je niet even eten, maar ben je een hele avond uit! Het personeel is heel vriendelijk en geeft een fijne uitleg over het geen je gaat eten en/of drinken. Het eten is in één woord fantastisch! Prachtige smaken en supermooi opgemaakt. Eigenlijk zonde om je mes en vork er in te zetten. Het restaurant is niet groot en de sfeer is heel erg gemoedelijk. Als je in Amsterdam bent dan moet je gewoon bij Senses eten. Wij hebben ontzettend genoten. Dank jullie wel!

Rob


8 januari 2020

Huwelijksverjaardagsdiner.
10

Top gerechtjes en bediening, Wanneer we nog eens in Amsterdam zijn, komen we zeker terug! Wijnkeuze was verrassend.

Lies


18 december 2019

Super!
10

Geweldige avond. In 1 woord alles super. De gerechten heel smaakvol en verrassend. Bijpassende wijnen heerlijk. Service uitmuntend. Een aanrader!


9 december 2019

Soigné!
10

Maandagavond aten wij in dit goed verstopte restaurant op de Vijzelstraat. Gelijk bij binnenkomst werden we hartelijk verwelkomd door het personeel. Ze zijn heel warm en het voelt mede daardoor ook vertrouwd. We werden aan een mooi tafeltje aan het raam geplaatst en de avond kon beginnen. Wij kozen voor het zeven gangen menu, dat zeker een aanrader is! Zo kan je alle smaken proeven en genieten van het volledige repertoire van de Chef(s). De gangen werden vergezeld door zeer goede bijpassende wijnen en een goede en enthousiaste toelichting. We zullen hier niks zeggen over de gerechten zelf, dat zou jammer zijn voor de beleving van toekomstige gasten! Wij hebben heerlijk gedineerd en hebben genoten van onze avond bij Senses. Ik zal hier zeker nog vaker komen! Alleen al om alle creaties die de komende tijd weer gaan komen te kunnen proeven. Een echte parel in Amsterdam, met verrukkelijk eten en zeer vriendelijk personeel!


8 november 2019

Unieke keuken!
10

Wat hebben we hier bijzonder gegeten! We kozen voor het 5 gangen menu en een bijpassend wijn arrangement. Heel fijn!


29 oktober 2019

Weer voortreffelijk gegeten
10

Weer voortreffelijk gegeten, wat een feest om hier te mogen lunchen. Wat een heerlijke verrassingen uit de keuken, vriendelijke en attente bediening en dat allemaal in het hartje van Amsterdam. Geweldig!


18 oktober 2019

Opnieuw een fantastische beleving
10

Vorig jaar toevallig terecht gekomen via TripAdvisor en nu opnieuw geboekt. Elk gerecht is een pareltje,zowel van uitzicht als smaak. We eten regelmatig in de ‘betere’ restaurants en Senses staat hoog in ons lijstje. Vriendelijke,spontane bediening en heerlijke wijnen. Als ik 1 tip mag geven, het zou leuk zijn als de kok ook even iets tegen de gasten komt zeggen..

Karolien


12 oktober 2019

Genieten!
10

Leuke informele sfeer, gastvrije en hartelijke bediening en heerlijk verrassend eten. Aanrader voor fijne avond uit.


29 september 2019

Klein restaurant, maar heel erg lekker
10

Alles top. Het eten, de bediening, midden in het centrum, de opmaak van de borden, de uitstraling lekker normaal. We hadden het vijf gangen menu besteld en samen met de verrukkelijke amuses zaten er een paar bijzondere smaak combinaties bij, alles was heerlijk. Ook het vegatarische menu. Complimenten, komen zeker terug.


27 september 2019