Certificaat van uitmuntendheid 2018
Sterrenwaardig restaurant !!
10

Als regelmatig bezoeker van sterrenrestaurants kan ik iedereen dit klasserestaurant aanbevelen! Sterk verwonderd dat Michelin hier nog niet is voorbijgekomen. Gerechten waren top, de wijn evenzeer. Perfecte bediening er bovenop . En voor deze prijs !! Gefeliciteerd .


16 december 2018

Het betere Amsterdamse lunchadres.
10

Het is niet eenvoudig om op een doordeweekse dag in Amsterdam een lunchadres te vinden waar men uitgebreid kan tafelen volgens de regels van de kunst. Er zijn natuurlijk ergere problemen in het leven, maar los daarvan: Senses is één van de places to be. Wij gingen voor de 4-gangen lunch die werd aangevuld met amuses en tussentijdse versnaperingen. Over het menu wordt op voorhand niet al te veel gecommuniceerd en dat is prima, de keukenbrigade weet duidelijk waar ze mee bezig is, dus leg uw culinair lot maar in hun handen. Wijnarrangement was met uitzondering van een Hollandse mousserende nogal (letterlijk) ver gezocht maar als dat op zo een kwalitatief hoogstaande wijze gebeurt valt hier niets op af te dingen. Bediening was attent zonder al te nadrukkelijk aanwezig te zijn, zo hebben we het graag. Kortom, een topadres, wij komen zeker terug, en wie weet misschien zelfs 's avonds.

Stefan


11 december 2018

Echt heel goed!
10

Ik heb geen idee waarom ik hier nooit eerder ben geweest, duidelijk mijn fout........ Simpel verhaal, mooi, strak, simpel ingerichte zaak die je eerlijkheidshalve aan de buitenkant zo voorbij zou lopen. Binnen, warm, simpel, en toch strak ingericht, met open keuken. 32 couverts, geweldig leuk, enthousiast en kundig personeel, en, en daar gaat het uiteindelijk om, fantastisch eten. Concept: 3-7 gangen menu, thats it, voor een wat mij betreft schappelijke prijs, +/- 100 pp incl wijn arrangement. Geen ster, vreemd, maar zoals met wel meer goede restaurants, wellicht wel een pre. Geloof me, meer dan ster-waardig mocht je erop uit zijn. Maar even terug naar het eten, 5 gangen, zeer afwisselend, mooi opgemaakt en super smaakvol in precies goede porties. Ook in prima tempo geserveerd, dus niet per definitie 5 uur zitten. Het is dat er nog zoveel restaurants op mijn bucketlist staan, anders kwam ik hier volgende maand weer. Lars en team, thanx, top!


8 december 2018

Romantisch dineren
10

Wat een geweldige ervaring! Smaaksensaties die je in het dagelijks leven niet ervaart. Exclusief eten voor een zeer redelijke prijs. Gastvrije dames die geheel in dienst staan van optimale klantbeleving. Meer dan de moeite waard om hier eens te dineren!

Gert


4 december 2018

Fantastisch gegeten!
10

Wij hebben in verband met het verjaardag van mijn echtgenoot gedineerd in dit restaurant. We hebben gekozen voor het 6-gangen menu. Wat een geweldige ervaring! Het menu past qua structuur en smaak super goed bij elkaar. De gangen vullen elkaar naadloos aan. De gerechten zien er fantastisch uit. De bediening is erg attent, warm en vakkundig. Wij snappen niet waarom dit restaurant geen ster heeft! Na afloop kreeg mijn echtgenoot een handgeschreven felicitatie kaartje. Een klein gebaar van grote betekenis.


22 november 2018

Weer fantastisch gegeten
10

Dit keer waren we bij senses voor een lunch. Een echte aanrader. Ook bij de lunch heerlijke amuses en super lekkere wijnen! De opmaak van de borden zijn een lust voor het oog. Bediening was super!


22 november 2018

Heerlijk gegeten
10

We kozen voor het 5-gangenmenu. Daarvoor nog diverse amuses. Elk gerecht was heerlijk. Leuke inrichting en muziek. Tempo zit er goed in, wat ik heel prettig vind, alleen was het moeilijk om in dat tempo ook het wijnarrangement bij te houden. Prettige bediening.


17 november 2018

Heerlijk diner
10

Goede ontvangst met uitstekende service samen met top gerechten en met perfect passende wijnen. Heel mooi interieur.

Nicolas


3 november 2018

Wat een heerlijke avond genieten
10

We hebben genoten van alle verrassende gerechten en alle bijpassende wijnen. Een Gewürztraminer uit Zuid Afrika een witte Rioja en dat met bijpassende plaatjes van gerechten. Een vriendelijke en attente bediening. Afgesloten met een heerlijk armagnac met een kopje espresso en heerlijk zelfgemaakte friandises. Complimenten wat een smaak sentatie!

Cees Bol


22 oktober 2018

Culinaire trip
10

Iedere gang verrast je weer qua smaak en opmaak. De bediening is aardig en bekwaam. Ieder gerecht weten ze uit te leggen en met het bijbehorende wijn arrangement word je volledig in de watten gelegd

Esther


6 oktober 2018