Certificaat van uitmuntendheid 2017 Traveller's choice 2017 Certificaat van uitmuntendheid 2016 Traveller's choice 2016
Geweldige culinaire ervaring met uitstekende bediening
10

Ik was alleen en had gezocht naar een restaurant waar ik mijn dagje Amsterdam smaakvol kon beginnen. Ik heb gekozen voor het 4 gangen lunchmenu van de chef. Dit is mij uitstekend bevallen. Gerechten waar stuk voor stuk enorm veel aandacht aan besteed was. De bediening completeerde de service en de ambiance was, naast de goede temperatuur, modern maar sfeervol en niet afleidend.

Sjoerd


12 juli 2018

Een feestje voor alle zintuigen
10

Enorm genoten van een 4 gangen diner met wijnarregement. Gerechten zagen er prachtig uit en waren fantastisch van smaak in combinatie met de wijnen. Fijne ambiance en zeer vriendelijk personeel. Echt top ! Google Translation

Natasja


9 juli 2018

Veelbelovend, smaakvol en een fantastisch dinner!
10

Perfecte bediening en een fijne sfeer. Een 5 gangen verassing menu gekozen, met een aantal amuses erbij en een glaasje wijn is dit een perfect dinner als je eens exclusief uit eten wil gaan. Elk hapje is een genot en de gerechten zijn prachtig om te zien.

Nicky


25 juni 2018

Heerlijk gegeten!!!
10

We hebben heerlijk gegeten en genoten van de prachtige opmaak van de gerechten. De bediening was heel vriendelijk. We komen zeker nog een keer terug!

Nieske (Nederland)


7 juni 2018

Heeeeeerlijk
10

We hebben voor de lunch het 3 gangen menu genomen met aangepaste wijnen. De gerechten waren telkens weer een streling voor het oog en zeer zeer lekker De bediening was zeer vriendelijk- de aangepaste wijnen waren perfect Echt een aanrader!!!! Bravo aan gans de equipe !!! Zeker voor herhaling vatbaar Een adres om niet te missen in Amsterdam!!!

Marleen (België)


28 mei 2018

Miriam (website)
10

Wat een feestje om hier te mogen lunchen! Ons 3 gangen lunchmenu was van het eerste tot het laatste hapje een feest van verrassing en smaaksensaties, heerlijk! Het wijnarrangement erbij was subliem en ook de friandises waren ‘fingerlicking’. Wat een feestje, wat een verwennerij.. snel weer!

Miriam (Nederland)


13 mei 2018

Afwisselend en prikkelend
10

Alle gerechten waren met veel zorg en creativiteit bereid. Hele variërende ingrediënten (we kenden er meerdere helemaal niet voordat we bij Senses kwamen), dus het was echt een ervaring! Mijn vrouw had het wijnarrangement, dat smaakte haar ook erg goed. Wij komen absoluut weer terug!

Jordy


6 mei 2018

Culinaire hoogstandjes
10

Al onze zintuigen werden verwend Dat zijn we bij Senses inmiddels gewend Toch vonden wij het ook weer indrukwekkend Volgens onze gast was het ongekend Chefkok Lars en zijn team, ze leveren topkwaliteit Het eten is van zo'n grote schoonheid De vegetarier straalt hier ook van blijheid En restaurant manager Ivo en zijn team, zeer toegewijd Een beleving voor het hele lichaam, ogen, neus en mond Lieve mensen, ga naar Senses voor een onvergetelijke avond!

Kleuren (NL)


2 mei 2018

Léon (website)
0

Lekker, lekker, lekker en meer! Net geridderd 26./4, 57 jaar samen met Marthy29/4, en dan een feestelijke lunch in A-dam. Ontvangst, zeer vriendelijk met alle égards, begeleid naar onze tafel, professionele uitleg van de kaart/ menu's De amuse's stuk voor stuk 4x - pareltjes, de Nederlandse 'bubbels' heerlijk en passend,Het voorgerecht met een perfect uitgekozen Riesling een sluitende combinatie, evenzo het Lamsfilet hoofdgerecht met de Pinot Noir, zeldzaam in combinatie, de bereiding en smaken. ook het dessert was mooi, zowel de smaken als de kleurtjes, De smaak staat voor mij op No. 1 maar het is prettig als het 'oog' niet vergeten wordt. En dan te weten dat de Chef niet aanwezig was, keuken medewerkers een extra compliment evenzo de jonge dame in de bediening heeft bijgedragen aan een mooie dag, nogmaals het was een feest !! Dank, Léon - Marthy

Léon (Ned.)


30 april 2018

Een perfect diner!
10

Eten bij Senses is steevast een feestje. De gerechten zijn heerlijk en stuk voor stuk schilderijtjes op prachtig servies. De bijpassende wijnen zijn erg goed gekozen en vaak verrassend. De bediening is professioneel zonder stijf te worden, en lichtte de gerechten steeds in twee talen toe. Naast de vijf gangen die we kozen kregen we ook meerdere amuses. Mijn gasten, die toch wel wat gewend waren, waren onder de indruk. Geen wonder dat het op een maandagavond vol zit.

RS (NL)


17 april 2018

Plaats een review