Certificaat van uitmuntendheid 2018
GEWELDIG!
10

Samen met mijn vriend bij Senses gedineerd, wij hadden voor 5 gangen gekozen. Bij elke gang werden wij verrast door het heerlijke eten, de opmaak van de borden en de combinatie met de wijnen. We hebben ervan genoten en ik raad Senses Restaurant aan iedereen aan! Wij komen zeker terug.


14 juli 2019

Nog nooit zo lekker gegeten!
10

Van begin tot eind: WAUW!! Bij elk gerecht een smaaksensatie met heerlijke bijpassende wijnen. Het personeel is erg vriendelijk en professioneel! Verdienen zeker een Michelin ster!


14 juli 2019

Bijzonder lekkere ervaring!
10

We hebben genoten van een vier gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Wat hebben we "spijt" dat we niet meer dan 4 gangen hebben genomen want het waren stuk voor stuk heerlijke gerechten en wijnen, en we zouden het liefst veel meer hiervan hebben willen genieten.


1 juli 2019

Fantastisch
10

Super gegeten. 7-gangen gekozen met een half wijn arrangement. Het was echt heerlijk en hoeveelheid was ook precies goed. Bediening was vriendelijk.

Marianne


23 juni 2019

Perfecte avond
10

Een chefsmenu is altijd leuk omdat je verrast word en van te voren niet weet wat je krijgt. Nu hebben wij (mijn vriend en ik) het heerlijk gehad. De gerechten overtroffen elkaar steeds weer. De wijn sloot er perfect op aan volgens mijn vriend en hij heeft zo een heerlijke verjaardag gehad. Het personeel is uitstekend erg vriendelijk zorgt voor een leuke sfeer mijn complimenten daarvoor. Zeker een aanrader voor mensen die van culinair dineren houden! Met niet te vergeten lekkere amuses tussendoor ;)


16 juni 2019

Bijzonder unieke ervaring
10

Het eten ziet er niet alleen prachtig uit, de smaken zijn ook heel verrassend en fantastisch. Dit is kunst voor al je zintuigen.


15 juni 2019

waar blijft die Michelin ster
10

Enkele jaren gelden zijn wij hier ook geweest voor een lunch en toen waren wij aangenaam verrast. Nu teruggekeerd met hogere verwachtingen, maar wederom aangenaam verrast. Er wordt hier op hoog niveau gekookt tegen een zeer schappelijke prijs (€54 voor een 4 gangen lunch menu). De inrichting is aangenaam. De bediening was super aardig. we begonnen met 3 amuses, te weten: een baguette van merengue met filet americain (niet te zoet met vers vlees; heerlijk), een crème van oester met bergamot parels en kodium olie(als je niet van oesters houdt, dan kan je dit gerust pakken) en een crème van gado gado met schuim van doperwt en crumble (zeer herkenbare gado gado). alle 3 de amuses waren ook nog plaatsjes. Vervolgens kregen we nog een amuse; ditmaal gerookte paling met groene kruiden, zure room en granny smith Zilt, zoetzuur, kruidig; wederom heerlijk. het 1e gerecht was een ceviche van dorade met structuren van komkommer, jalapeno en Vadouvan olie. Op de dorade zat gepofte rijst.De dorade was supervers en uiteraard geef je aan dit gerecht zure smaken mee. Zeer subtiel gedaan klein beetje pit en de olie werkte weer zalvend; super. het 2e gerecht was kalfszwezerik, bloemkool, taco en gel van koffie. Het subtiele bittertje via de bloemkool, mooie crumble erover en mooi stukje goed gebakken zwezerik met een volle saus. Je zou het bord wel af willen likken. het 3e gerecht was lamsrugfilet (super mals en mooi gebakken), met gnocchi, met doperwt, rettich? en lamsjus. Een plaatje en lekkere smaken, Op weg naar het dessert ook nog een pré dessert van vijgencompote met gemarineerde biet en schuim van citroen tijm; wederom heerlijke smaakcombinatie. het dessert was aardbeien, chibouste van aardbeien (bevroren crumble), parfait van kamille parels van aardbeien en een rabarber stengel. Dit laatste zorgde voor een bijzondere bijt en een licht zuurtje. Wederom heerlijk. De begeleidende wijnen paste prima en er worden volwassen glazen geschonken. De friandises bij de koffie mochten er zijn. Zoals in de titel reeds gezegd; dit is voor ons een ster waard.


8 juni 2019

Geweldige avond!
10

Gisteren gedineerd bij Senses by Lars Bertelsen. Heeft niets te maken met Senses van 5 jaar geleden. Fris en fijn ingericht restaurant. Prettig welkom, en naar een leuke tafel gebracht. Wij waren de eerste gasten, maar gedurende de avond liep het restaurant al snel vol. Opvallend was de rust. Zowel bij de bediening als in de (open) keuken. Amuses, een uitgebreid menu en prachtige wijnen werden gedurende de avond op ons losgelaten. Wat een feest! Leuke, correcte, ontspannen, toegewijde bediening. Stuk voor stuk prachtig uitziende en nog beter smakende gerechten kregen wij voorgeschoteld. Dorade, asperges, lam, tong, zwezerik, zomaar een paar ingrediënten van de gerechten. En overheerlijke en met veel zorg uitgekozen wijnen (Kerstens wijnen) voorzien van een leuke en leerzame toelichting. Altijd prettig om op deze manier nieuwe wijnen te leren kennen. Begonnen met een heerlijke Rosé Champagne, afgesloten met koffie en een mooie armagnac/cognac. Hoe fijn kan het zijn!


26 mei 2019

top-lunch
10

Op zoek naar een mooi lunch-adres in Amsterdam op een rustige zaterdagmiddag liepen wij aan tegen Senses. De lunchgerechten (4-gangen menu) waren, in combinatie met een mooie reeks amuses, een absolute voltreffer. Smaak-explosies en blije gezichten. De bediening was uitermate vriendelijk en zeer goed ingevoerd met het werk van de keuken. Uitstekend advies voor de bijbehorende wijnkeuze. Al met al en hele mooie ervaring. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Hans


13 mei 2019

Lunch
10

Na de verbouwing weer eens voor de lunch binnengestapt. Het restaurant heeft een stijlvolle metamorfose gekregen en is weer helemaal van deze tijd. Chef Lars Bertelsen en zijn team weten je iedere keer weer te verrassen met prachtige gerechten en smaakcombinaties. Daarnaast mooie bijpassende wijnen. Leuk detail, je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten olijfolie bij het brood. Een absolute aanrader.


2 mei 2019