Certificaat van uitmuntendheid 2018
Echt heel goed!
10

Ik heb geen idee waarom ik hier nooit eerder ben geweest, duidelijk mijn fout........ Simpel verhaal, mooi, strak, simpel ingerichte zaak die je eerlijkheidshalve aan de buitenkant zo voorbij zou lopen. Binnen, warm, simpel, en toch strak ingericht, met open keuken. 32 couverts, geweldig leuk, enthousiast en kundig personeel, en, en daar gaat het uiteindelijk om, fantastisch eten. Concept: 3-7 gangen menu, thats it, voor een wat mij betreft schappelijke prijs, +/- 100 pp incl wijn arrangement. Geen ster, vreemd, maar zoals met wel meer goede restaurants, wellicht wel een pre. Geloof me, meer dan ster-waardig mocht je erop uit zijn. Maar even terug naar het eten, 5 gangen, zeer afwisselend, mooi opgemaakt en super smaakvol in precies goede porties. Ook in prima tempo geserveerd, dus niet per definitie 5 uur zitten. Het is dat er nog zoveel restaurants op mijn bucketlist staan, anders kwam ik hier volgende maand weer. Lars en team, thanx, top!


8 december 2018

Romantisch dineren
10

Wat een geweldige ervaring! Smaaksensaties die je in het dagelijks leven niet ervaart. Exclusief eten voor een zeer redelijke prijs. Gastvrije dames die geheel in dienst staan van optimale klantbeleving. Meer dan de moeite waard om hier eens te dineren!

Gert


4 december 2018

Fantastisch gegeten!
10

Wij hebben in verband met het verjaardag van mijn echtgenoot gedineerd in dit restaurant. We hebben gekozen voor het 6-gangen menu. Wat een geweldige ervaring! Het menu past qua structuur en smaak super goed bij elkaar. De gangen vullen elkaar naadloos aan. De gerechten zien er fantastisch uit. De bediening is erg attent, warm en vakkundig. Wij snappen niet waarom dit restaurant geen ster heeft! Na afloop kreeg mijn echtgenoot een handgeschreven felicitatie kaartje. Een klein gebaar van grote betekenis.


22 november 2018

Weer fantastisch gegeten
10

Dit keer waren we bij senses voor een lunch. Een echte aanrader. Ook bij de lunch heerlijke amuses en super lekkere wijnen! De opmaak van de borden zijn een lust voor het oog. Bediening was super!


22 november 2018

Heerlijk gegeten
10

We kozen voor het 5-gangenmenu. Daarvoor nog diverse amuses. Elk gerecht was heerlijk. Leuke inrichting en muziek. Tempo zit er goed in, wat ik heel prettig vind, alleen was het moeilijk om in dat tempo ook het wijnarrangement bij te houden. Prettige bediening.


17 november 2018

Heerlijk diner
10

Goede ontvangst met uitstekende service samen met top gerechten en met perfect passende wijnen. Heel mooi interieur.

Nicolas


3 november 2018

Wat een heerlijke avond genieten
10

We hebben genoten van alle verrassende gerechten en alle bijpassende wijnen. Een Gew├╝rztraminer uit Zuid Afrika een witte Rioja en dat met bijpassende plaatjes van gerechten. Een vriendelijke en attente bediening. Afgesloten met een heerlijk armagnac met een kopje espresso en heerlijk zelfgemaakte friandises. Complimenten wat een smaak sentatie!

Cees Bol


22 oktober 2018

Culinaire trip
10

Iedere gang verrast je weer qua smaak en opmaak. De bediening is aardig en bekwaam. Ieder gerecht weten ze uit te leggen en met het bijbehorende wijn arrangement word je volledig in de watten gelegd

Esther


6 oktober 2018

Wat een wonder!
10

Heerlijk gegeten, verrassend, werelds en toch een klein beetje Nederland terug te vinden in de borden! Een topper in een geweldige stad op een toplocatie! Doen!

Marc


29 september 2018

Eerste keer en nog een keer
10

Ontzettend lekker gegeten. Mooie combinatie hoe het eruit ziet en vervolgens smaakt het compleet anders. Heel leuk om mee te maken! Wij kwamen er om ons jubileum te vieren. Netjes personeel! Max verdient een extraatje, leuke uitleg over de wijnen! Een zin die wij samen tegelijkertijd zeiden: eerste keer en nog een keer.

Mariska


14 september 2018