Certificaat van uitmuntendheid 2020
Geweldige ervaring!
10

Wat een fantastische restaurant! Alles klopt aan dit concept: sfeervolle en intieme inrichting, uiterst professioneel en attent personeel en het eten... EEN TIEN MET EEN GRIFFEL! Wat het zo geweldig en onderscheidend maakt zijn de gedurfde combinaties i.c.m. wijnarrangement. Zelfs voor de kinderen werd bij elke gang een bijpassende non-alcoholische cocktail geserveerd (met specifieke kruiden die weer bij het menu pasten). Een absolute aanrader om snel te reserveren. Het zou me niets verbazen als Senses binnenkort een Michelin-ster krijgt, dus wees er snel bij!

Janssen (Nederland)


11 november 2020

Geweldig restaurant
10

Geweldig restaurant; Zeer verrassende presentaties en aparte smaken. Verdienen een ster. Komen graag terug

Clemens (Nederland)


2 november 2020

Geweldig!
10

Zeer de moeite waard. Het eten was prachtig om te zien maar dat niet alleen.......heerlijk om op te eten. Heerlijk in combi met het wijnarangement.

Ehmroe (Nederland)


15 oktober 2020

Een geweldig weekend!
10

Zowel hotel als restaurant (Senses) waren uitmuntend. Zeer vriendelijke staff, informatief en behulpzaam. De kamer was zeer behaaglijk, met precies de juiste indeling, bemeubeling en extra's die een verblijf heerlijk maakten. De badkamer prachtig ontworpen. Restaurant Senses was een openbaring. Wij eten veel uit, zowel in binnen- als buitenland. Maar de combinaties van ingredienten en sauzen, en de presentatie van de gerechten was ronduit "stunning". Geweldige, zeer vriendelijke bediening. Een 10 voor het geheel!

Remmeli (Nederland)


29 september 2020

Verrassend & verfijnd
10

Samen met m’n 12 jarige fijnproevertje geluncht bij Senses. Een intiem restaurant. Geen opgeprikte poeha, maar een ontspannen sfeer. We hebben genoten, ons verwonderd en gesmuld. We kozen voor 3 gangen en kregen een dubbele hoeveelheid heerlijke amuses. We zijn heel vriendelijk geholpen. Ik kom zeker terug!

Susan (Nederland)


29 september 2020

Uitmuntend!
10

Restaurant Senses was een openbaring. Wij eten veel uit, zowel in binnen- als buitenland. Maar de combinaties van ingredienten en sauzen, en de presentatie van de gerechten was ronduit "stunning". Geweldige, zeer vriendelijke bediening. Een 10 voor het geheel!

Willem (Nederland)


29 september 2020

Heerlijk gegeten
10

Hebben heerlijk gegeten, voldeed helemaal aan onze gehoopte verwachtingen. Complimenten aan de keuken voor perfecte smaakexplosie's, hoogstaande food presentation, gecombineerd met een prima wijnselectie.

Henk


25 september 2020

Heerlijke lunch en gastvrije ontvangst
10

Uitstekende 3-gangen lunch. Erg lekker, bijzondere smaken, prachtige opmaak en smaakvolle bijpassende wijn. Gastvrije ontvangst en erg vriendelijke bediening. We komen zeker terug voor een diner.

Ralph (Nederland)


17 september 2020

Culinair Diner
8

Vanavond met 5 personen diner genoten. Zeer vriendelijke bediening Verrassingsmenu van de chef. 4,5,6 of 7 gangen. Iedere gang is verfijnd en er is veel aandacht besteed aan de opmaak van de borden. De ambiance is modern. De gangen zijn allemaal creatief en vol op smaak. Bij iedere gang is een een goede selectie van (evt non-alcoholische) wijn beschikbaar Voor de geduldige liefhebber (2 1/2 uur dineren ) is dit een goede keuze. Parkeren is wat lastig in de omgeving en kostbaar

Artur (Nederland)


8 september 2020

Feestelijke avond!
10

Feestelijke avond! De hele avond, van begin tot einde, genoten van gastvrijheid, culinaire hoogstandjes, verrassende wijn begeleiding, en dat alles in een hele prettige ambiance. We kozen voor Diner All-in. Prachtige amuses gingen geruisloos over in het 7 gangen diner. Iedere keer kwamen er prachtige culinaire kunstwerken op tafel, ‘omlijst’ door het mooie en diverse servies. Alles weloverwogen en niet zuinig geschonken wijnen, in prachtige glazen. Ruim en op tijd werd het water keer op keer bij geschonken. Afgesloten met een heerlijk expresso, een onbekende, heerlijke zachte Hollandse whiskey en friandises. Al met al een feestelijke avond. Graag tot de volgende keer!

Ron (Nederland)


6 september 2020