Certificaat van uitmuntendheid 2018
Opnieuw een fantastische beleving
10

Vorig jaar toevallig terecht gekomen via TripAdvisor en nu opnieuw geboekt. Elk gerecht is een pareltje,zowel van uitzicht als smaak. We eten regelmatig in de ‘betere’ restaurants en Senses staat hoog in ons lijstje. Vriendelijke,spontane bediening en heerlijke wijnen. Als ik 1 tip mag geven, het zou leuk zijn als de kok ook even iets tegen de gasten komt zeggen..

Karolien


12 oktober 2019

Genieten!
10

Leuke informele sfeer, gastvrije en hartelijke bediening en heerlijk verrassend eten. Aanrader voor fijne avond uit.


29 september 2019

Klein restaurant, maar heel erg lekker
10

Alles top. Het eten, de bediening, midden in het centrum, de opmaak van de borden, de uitstraling lekker normaal. We hadden het vijf gangen menu besteld en samen met de verrukkelijke amuses zaten er een paar bijzondere smaak combinaties bij, alles was heerlijk. Ook het vegatarische menu. Complimenten, komen zeker terug.


27 september 2019

Subliem eten
10

Fantastisch gegeten bij jonge club enthousiastelingen. Prachtige gerechten met mooie smaakcombinaties. Het bijpassende wijnarrangement werd ook ingevuld met mooie wijnen. Een klein minpuntje was de snelheid waarmee alles achtereenvolgens werd geserveerd. Vaak duurt het in restaurants te lang, bij Senses was er te weinig tijd tussen de gangen om rustig na te genieten van de kunstwerkjes en de wijn. Maar we komen zeker terug zodat de jongelingen wat dit punt betreft in de herkansing kunnen.


26 september 2019

Sensatie van smaken!
10

Wat heb ik een geweldig diner gehad hier bij Senses! Wij gingen voor het vier-gangen menu met bijpassende wijnen en ik ben zeker van mijn stoel omver geblazen door al de smaken die ik nog nooit heb geproefd!! Elk gerecht werd zo mooi geserveerd en smaakte ook werkelijk sensationeel. Het personeel legde bij elk gerecht uit van wat het was gemaakt en ook bij de wijn waar het vandaan komt en wat de wijnsmaak te maken had met het gerecht. Los van dat was het personeel heel lief en werden wij het meest geholpen door de lieve Rudy. Dit was mij zeker een beleving en ik kom snel weer terug!


25 september 2019

Wow, kunstwerken op je bord en prikkelingen van alle zintuigen
10

Wat hebben wij hier heerlijk gegeten. 7 gangen diner met bijpassende wijnen! en de wijnen die passen er zeker bij! we gingen van sensatie naar sensatie, al onze 7 zintuigen heeft de chef zeker weten te prikkelen met de geweldige kunstwerken die werden gepresenteerd. Het smaakte nog beter dan het eruit zag. Wij komen zeker snel weer terug. De chef veranderd regelmatig zijn menu, dus wij zijn onze volgende date alweer aan het plannen.


9 september 2019

Weer een geweldige ervaring!
10

Dank aan het hele team bij Senses! We hebben genoten van A tot Z. Visueel prachtig eten, geserveerd op prachtig servies, door vakkundige, vriendelijke en zeker niet afstandelijke bediening. Lars en zijn team hebben ons wederom een hele avond laten genieten.


24 augustus 2019

Absolute klasse!
10

Het was een spectaculaire kennismaking met Senses. Zeer plezierige ontvangst en dito bediening gedurende de rest van de avond. De 6 gangen + 3 amuses waren elk stuk voor stuk en als geheel perfect in balans. Bijzonder veel aandacht voor de opmaak en de smaakcompositie van de gerechten in soms onwaarschijnlijke en onwaarschijnlijk lekkere samenstellingen. Tussen de gangen was er voldoende ruimte. Bij de gerechten zeer goed passende - en ook bijzondere - wijnen. Mooi dat de mogelijkheid bestaat om het wijnarrangement in halve hoeveelheden te krijgen. Het meegeven van een gedrukt exemplaar van het zojuist gegeten menu wordt door ons als erg plezierig ervaren.


24 augustus 2019

Suprise lunch
8

Dit was overheerlijk, goede vriendelijk bediening,weet precies wat ze ons presenteert. Culinaire ervaring rijker nu. We hebben 200% genoten. Jong maar talentvol keuken team. Lars, je verdient een ster ⭐

Christel


18 augustus 2019

Uitmuntend
10

Reeds twee keer eerder hier geweest kan je eigenlijk niet anders concluderen dat het misschien wel elke volgende keer weer beter lijkt/is. Gewoonweg zeer zeer goed dineren. Wij kozen het kleinste, het viergangen diner. Dat voorafgegaan wordtdoor stuk voor stuk schitterend smakende 5 amuses bouches. Wij kregen verder een prachtige lang en zacht gegaard koud witte vis voorgerecht. Een voortreffelijk bereide en smakende zwezerik. Hier wreekt zich eigenlijk het concept verrassingsmenu, want wij waren vergeten te melden, dat wij eigenlijk niet zo van zwezerik houden. Gevolgd door even mooi gegaard en smakend stukjes lamsfilet. Waar naast verrassend smakende, knapperige groentetjes, bolletjes lagen. Alle gangen prachtig opgemaakt. Dessert zag er eveneens heel mooi uit, maar was op zich niet zo bijzonder van smaak. Met een ontpitte kers in het midden. We dronken het wijnarrangement, maar in halve hoeveelheden. Interessante wijnen. 4 x half is ons ruim genoeg. Vriendelijk bediening. Een echte topper.


11 augustus 2019