Certificaat van uitmuntendheid 2018
Avontuurlijk
10

Heerlijk gegeten, allemaal verrassende gerechtjes. Bediening was ook uitstekend. Zin om weer een keer terug te gaan.

Ernst


14 maart 2019

Fantastisch!!
10

Het was heerlijk!! Hebben het 4 gangen lunchmenu met wijnarrangement genomen, het zag er prachtig uit en wat een smaaksensatie. De bediening was ook fantastisch. We hebben genoten, bedankt!


11 maart 2019

Creativiteit ten top
10

Sinds een paar maanden weer eens dit restaurant bezocht. Jammer dat we dit niet veel eerder hebben gedaan. We werden weer herinnerd aan de fantastische keuken van Lars Bertelsen met zijn enorme creativiteit. Van ons krijgt hij een michelin-ster ! We werden ontvangen door de immer vriendelijke , enthousiaste Sami. We gingen eerst voor de 2-gangen lunch , voorafgegaan door 3 heerlijke amuses. Ook vóór het hoofdgerecht nog een amuse. Wat een feest ! Als kers op de taart toch ook maar het dessert genomen dat óók weer vooraf gegaan werd door een heerlijke amuse. Dus wil je in alle rust op een ( druilerige) za- of zondag lekker lunchen dan is dit de plek ! Zorg wel ervoor dat je reserveert want na 14.00 uur gaat de keuken dicht om weer open te kunnen gaan om 18.00 uur.

Huub


10 maart 2019

Verrukkelijk!
10

Alles was fantastisch: de gerechten, de opmaak van de gerechten, de Nederlandse prosecco, de wijnen en de bediening. We zouden niet opnieuw voor de kalfszwezerik kiezen, maar de 6 andere gerechten vonden we verrukkelijk! Ik vond de ceviche met quinua zelfs de lekkerste die ik ooit gehad heb (en ik woon al 14 jaar in Peru).

Frederique


28 februari 2019

Outstanding, 100 % perfect. AANRADER
10

Toen de bomen nog tot de hemel reikten en het geld niet op kon omdat wij beiden een goed salaris hadden, hebben wij (mijn vrouw, schoonzuster, zwager en mijn persoontje) regelmatig diverse restaurants van de Alliance Gastronomique bezocht. Dat was elke keer puur genieten. Afgelopen zaterdag 16 februari 2019 werden mijn vrouw en ik door onze zoon en schoondochter getracteerd op een 3- gangen lunch, die later door onze neef die in de keuken werkt, aangevuld tot een 4 gangane lunch. Ik ben het volledig eens met al mijn voorgangers die een zeer positieve revieuw hebben gegeven. Werkelijk waar, absoluut niks negatiefs over te zeggen. Zeer verrassende creaties, oog- en tongstrelend. Nog nooit zo lekkere varkenswangetjes gegeten. Tot in de puntjes perfect. Keuken creaties 100 % (dank Darius, een van de koks en een volle neef van ons voor de extra 4e gang). De bediening van Samy was eveneeens perfect en altijd met een daverende lach. Top lokatie in de vijzelstraat vlak bij de munt. The place to be!! Bedankt voor jullie goede zorgen en we komen zeker terug voor een diner.

Jerry


17 februari 2019

Fantastisch
10

Geweldige ervaring, fantastisch eten en héle goede bediening! Wij komen hier zeker weer een keer terug!

Kimberley


15 februari 2019

Echt genieten
10

Dit restaurant heeft geen Michelin ster. Waarom weet ik niet, want het kan zich zeker meten met een sterren restaurant. Wij hadden gekozen voor een 7 gangen menu met wijn arrangement. Nu ben ik niet zo een durfal als het om eten gaat. Ik kies in een menukaart meestal de veilige dingen. Dan is het altijd spannend om een menu te kiezen die door de chef gekozen wordt. Vis is bijvoorbeeld niet mijn favoriet. Dus wat krijgen we? Dingen met krab, oesters en Dorade. Ik vond het allemaal heerlijk. De samenstelling van de gerechten is zo dat niet overheerst. Gewoon wat mij betreft een perfecte mix van ingrediënten. En dan ook steeds een wijn die bij het gerecht past. Echt ongelofelijk knap. En dat in een (relatief) kleine keuken. Maar ook de bediening is absoluut het vermelden waard. Bij ieder menu of wijn een enthousiaste uitleg. Ook wat betreft het samenspel tussen bediening en keuken is men er in geslaagd een perfecte combinatie te vinden. Wel een tip: bespreek op tijd. Het restaurant is niet al te groot. Ik heb niet geteld maar volgens mij hebben ze niet veel meer dan 15 tafels. Wij hebben superieur gegeten in een heel ongedwongen sfeer en in het hart van Amsterdam. Mocht de chef binnenkort een ster krijgen (als hij dat ambieert) dan hoop ik dat des Fer hierdoor niet veranderd. Zoals het nu is, is het wat mij betreft echt een aanrader.

Ruud


2 februari 2019

Geweldige ervaring!
10

Vrijdag 1 februari 2019: een 7 gangen diner met een 7 gangen wijnarrangement. Wat een geweldige ervaring! Meteen bij binnenkomst krijg je een warm gevoel, super vriendelijk personeel, gezellige sfeer. Voor we aan het diner begonnen hebben we eerst een aperitief genomen, champagne met een paar mooie gerechten. Vanaf het allereerste moment zijn de gerechten super, zeer smaakvol, mooi opgemaakte borden, en de wijn is zeer goed op de gerechten afgesteld. Een 10 met een griffel voor Senses! Absoluut voor herhaling vatbaar

Selma


2 februari 2019

Verrassing na verrassing
10

Na 2 jaar weer eens een bezoek gebracht aan Senses, Het restaurant heeft een metamorfose ondergaan. En wederom was het genieten geblazen. We hadden gekozen voor het 5 gangen tasting menu met een bijbehorend wijn arrangement. We begonnen met heerlijke en prachtige amuses, Zo mooi opgemaakt dat het bijna zonde is om op te eten. En vervolgens kregen we de ene na de andere verrassing geserveerd door vakkundig en heel vriendelijk personeel. Bij elk gerecht proefde je weer iets sensationeels op je tong. Wat een genot kan eten toch zijn. Onze complimenten aan het hele team van chef-kok Lars Bertelsen. En we komen natuurlijk nog eens terug.

Gerard


26 januari 2019

Geweldige eetervaring!
10

Heerlijk 6 gangen diner met verrassende gerechten die zorgden voor een smaakexplosie in de mond en daarbij een super wijnarrangement! Genieten!


19 januari 2019