Certificaat van uitmuntendheid 2018
Wederom top!!!
9

We waren hier al eerder geweest, maar vanmiddag hebben we voor de 3 gangen lunch gekozen. En wederom was het heerlijk. De borden worden opgemaakt als een schilderij compositie. Prachtig. We hadden geen amuse, maar begonnen met een soort vissalade van rauwe makreel met een groen sausje van bleekselderij en appel. Erg goed. Daarna een combinatie een stukje varkenslende en wang. Ook erg goed. En als nagerecht een bord opgemaakt met verschillende kleine hapjes. Ook weer erg lekker. Bij elke gang een uitgebreide uitleg over de gerechten. Het personeel is bijzonder vriendelijk, vooral Yootah, die je een gevoel geeft dat jij de gast bent. Het restaurant is vrij klein, modern en gezellig. Senses blijft voor ons een aanrader voor een culinaire middag of avond uit.

Willem (Nederland)


4 augustus 2015

Geweldige ervaring!
10

Goede sfeer en voortreffelijk eten. De borden zijn prachtig opgemaakt (kunst) en alles klopt. Samen met de goede bediening is een ervaring in Senses Restaurant echt een ervaring voor je zintuigen. Een echte aanrader!

Jeroen (Nederland)


29 juli 2015

Super!
10

Wij hebben een geweldige avond gehad bij het restaurant Senses! De bediening was erg vriendelijk. Naast dat de gerechten heerlijk smaakten waren ze ook een lust voor het oog. De smaakcombinaties vonden wij erg innovatief. Complimenten voor het team in de keuken! Ben je in Amsterdam? Dan raden wij dit restaurant zeker aan!

Jilly (Nederland)


28 juli 2015

Een heerlijke avond!
10

Ben hier met een vriendin gaan eten voor haar verjaardag. Namen het 6 gangen menu en waren zeer onder de indruk. Zowel de sfeer in het restaurant, de bediening als de keuken waren foutloos en zorgden ervoor dat wij een avond beleefden om nooit te vergeten!!! De gerechten waren fantastisch opgemaakt en smaakten nog beter. Heel subtiele en verrassende smaken. Het wijnarrangement dat wij erbij bestelden was perfect. De bediening nam de tijd om alle gerechten en wijnen uit te leggen. Ik zal zeker terugkomen en al mijn vrienden aanraden hier heen te gaan. Ga zo door Senses!

Y. (Nederland)


25 juli 2015

Fantastisch lekkere lunch
10

Een lunch gebruikt. 3 gangen. Alles was even lekker en smaakvol. Leuke en attente bediening. Kom er graag.

Onbekend (Nederland)


10 juli 2015

Gastronomisch tafelen
10

op vrijdagavond 4-gangen verassingsmenu gegeten. Zeer lekkere smaken, fijne hapjes bij de aperitief, hierna heerlijk stuk rauwe zalm met diverse groentes, bouillon met parelhoen, hoofdgerecht met sappig varkensvlees en een absoluut onvergetelijk nagerecht geparfumeerd met lavendel. Prima prijs kwaliteitsverhouding. Vriendelijke, vlotte bediening. Zeker aan te raden!

Natasja (België)


10 juli 2015

Kunstwerk
10

Prachtige borden met heerlijk eten. Via groupon een verassingsmenu gegeten en het was inderdaad een verassing. Prachtige borden met heerlijk eten. Met een heerlijk glaasje wijn erbij was dit echt een toplunch. Hier ga ik zeker snel weer eten!

Malou (Nederland)


7 juli 2015

Heerlijk gegeten
10

Met vriendinnen wezen eten, super gezellige avond gehad. Leuk, gezellig, knus restaurant. De gerechten zagen er allemaal fantastisch uit en bijna zonde om op te eten. Heerlijk gegeten, heerlijke wijnen gedronken! Hier komen wij zeker nog een keer terug.

Wendy (Nederland)


23 juni 2015

Heerlijk gegeten, leuke bediening!
10

Met een stel vrienden wezen eten en een superavond gehad. Vooraf de langoustine met gazpacho was echt heerlijk. De eend was ook bijzonder smaakvol en het dessert met aardbeien en witte chocolade was niet alleen bijzonder lekker, maar ook een plaatje om te zien! Echt een aanrader. Leuke bediening met goed advies over de wijnen. Hier gaan wij zeker vaker naartoe!

Lobela (Nederland)


22 juni 2015

Heerlijk gegeten!
10

Voor de tweede keer hier gegeten en gedronken met vriendinnen en het was echt heerlijk! Zo verfijnd en verassend, echt haute cuisine. Met als afsluiter heerlijke desserts, één schitterend opgemaakt met lavendel in verschillende vormen. En een met een aardbeien, munt en een witte chocolade bol die je zelf stuk moet slaan zodat de saus eruit komt lopen.. Heerlijk.

Onbekend (Nederland)


21 juni 2015