Certificaat van uitmuntendheid 2018
Onverwacht verrast
9

Onverwacht verrast door het restaurant. Nergens wordt actief reclame gemaakt. Kwalitatief goed en vriendelijke bediening. Wij hadden een 4 gangen lunch, produkten waren vers en van het seizoen. Goede wijnkaart en kennis ervan door personeel.

Stientje (NL)


8 januari 2017

Heerlijk gegeten
8

Heerlijk gegeten. Prima service. Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding! Zeker voor herhaling vatbaar.

Huseyin (Nederland)


7 januari 2017

Kunst en strelend voor de tong
10

Niet alleen zagen de gerechten er prachtig uit, het was een waar genot om er te eten. Personeel zeer vriendelijk en Natasja een echte wijn kenner die veel informatie gaf over de wijnen die we bij de gerechten hadden genomen. De chef kok Lars en zijn crew weten prachtige en smaakvolle gerechten te maken. Een aanrader.

Gerard (Nederland)


7 januari 2017

Smaakvol & verrassend
9

Zeer smaakvolle en verrassende combinaties. Fantastische bediening in een gezellige stijlvolle sfeer. We komen zeker terug!

stefan (Nederland)


4 januari 2017

Goed gegeten
10

Goed gegeten, verrassende gerechten . Vriendelijk, attent en deskundig personeel.

Familie (Nederland)


3 januari 2017

Fantastisch gegeten
10

Fantastisch gegeten, creatieve gerechten. Bij de 6 gangen werden heerlijke wijnen geschonken. Alles paste perfect bij elkaar. 3 bereidingen van zalm en 3 bereidingen met pompoen waren mijn favoriet, heerlijk. Mijn tafelgenoot vond de boerderij kip het lekkerst. Bediening uiterst vriendelijk en zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Hier gaan we zeker nog een keer naar toe.

Jennifer


1 januari 2017

Lisa (website)
10

Senses is een stijlvol restaurant waar duidelijk met passie wordt gekookt. De toon werd direct gezet met een trio van amuses waarbij allerlei Thaise smaken voorbij kwamen in zeer verrassende gedaanten. Denk aan een Thom Ka Kai bitterbal! Ook het brood is huisgemaakt en wordt geserveerd met een zeer smaakvolle olijfolie. De rest van de 5 gangen waren allemaal even lekker en mooi opgemaakt. Ware kunstwerkjes die tot in de details zijn uitgebalanceerd in kleur, smaak en structuur. De.bijpassende wijnen waren al even verrassend en origineel als de gerechten en maakten de smaakbeleving compleet. De vermelding in de Lekker is dan ook volledig terecht!

Lisa (Nederland)


30 november 2016

geweldig
10

Geweldig restaurant met mooie smaakvolle gerechten en goede wijnen!! Zeer attente en vriendelijke bediening al met al genoten!

Arnoud (Unkown)


30 november 2016

Fantastische keuken
10

Goede sfeer, mooie ambiance en nog betere keuken. Iedere gang weer werden we verrast met uitstekende smaakcombinaties en heerlijke bijpassende wijnen. Hier moet iedereen een keer gegeten hebben. Ga zo door...

Unkown (NL)


9 november 2016

Leuke vernieuwende keuken in gezellige sfeer
8

Gezellig restaurant met vlotte bediening. Heel goed gegeten: de chef biedt originele creaties aan tegen een goede prijs. Een aanrader!

Carole (BE)


2 november 2016