Certificaat van uitmuntendheid 2018
Fantastische keuken
10

Goede sfeer, mooie ambiance en nog betere keuken. Iedere gang weer werden we verrast met uitstekende smaakcombinaties en heerlijke bijpassende wijnen. Hier moet iedereen een keer gegeten hebben. Ga zo door...

Unkown (NL)


9 november 2016

Leuke vernieuwende keuken in gezellige sfeer
8

Gezellig restaurant met vlotte bediening. Heel goed gegeten: de chef biedt originele creaties aan tegen een goede prijs. Een aanrader!

Carole (BE)


2 november 2016

Zeer verrassende verfijnde gerechten
10

Zeer verrassende verfijnde gerechten die met eer alle zintuigen prikkelen. Professionele bediening en complimenten naar de Chef met zijn keuken. Wijnassortiment zeer de moeite waard ( vooral de witte wijnen ) Keep on the good work. With the kindest regards, Seab

Seab


1 november 2016

Sterwaardige keuken, leuke ambiance en geweldige bediening
10

Na diverse fantastische amuses, versgebakken broodje met mooie olie en speciaal zout, heeft de sterwaardige creatieve keuken onder leiding van Chef Lars Bertelsen een geweldig 3 gangen menu voor ons gemaakt, en hierbij werden passende wijnen uitgeserveerd en toegelicht door een zeer vakkundige en enthousiaste bediening. Natasha is een ster in voedsel- en wijnkennis, en weet dit uiterst vakkundig en gepast amicaal uit te serveren. Wat een prachtige creaties en heerlijke smaakcombinaties. Sterwaardig! De sfeer is net zo bepalend als de kwaliteit van het eten, natuurlijk, maar je komt hier zeker terug voor deze fantastische gerechten. Wij wel - en hebben gelijk weer geboekt. De locatie Vijzelstraat is niet helemaal optimaal, maar de chef en de bediening maken alles goed. Geweldig en duidelijk menu concept: kies het aantal gangen en bepaal zo je prijs.

Harald (Nederland)


29 oktober 2016

Heerlijke avond gehad
10

Gisteren (19 oktober) voor de vierde keer op rij in de herfstvakantie hier gegeten tijdens onze jaarlijkse "vader/zoon dag" Opnieuw hebben we genoten van verrassende gerechten, heerlijke wijnen en een bijzonder vriendelijke, gastvrije bediening. Niet zeker of een bepaalde wijn bij jou past? Nou dan probeer je hem toch even en kijken we eventueel welke wijn wel voldoet. Kortom alles was perfect zodat we weer een heerlijke avond hebben gehad.

John (Nederland)


20 oktober 2016

Heel lekker en verrassend gegeten!
10

5 gangen diner met wijnarrangement, uitstekende bediening. Je proeft de aandacht en liefde die in ieder gerecht gestopt is. De tussengangen zijn verfijnd en origineel, en de rekening mild...

Colin (Nederland)


15 oktober 2016

Prachtige gerechten
8

Wij zijn voor het eerst hier en waren blij verrast dat de gerechten heerlijk waren en zeer mooi gepresenteerd. Wij vertrouwen vaak advies v mensen via tripadvisor. Reden temeer dat dit restaurant de moeite waard is te bezoeken.

Unkown (Nederland)


22 september 2016

Geweldige lunch
10

Samen met mijn partner genoten van een GEWELDIGE 4 gangen lunch op een zondag middag. mooie borden met geweldige smaken! Wederom hele nieuwe gerechten en weer totaal niet teleurgesteld. Bediening was super, 2 heren die elke gerecht netjes uitlegde en een geweldige keuken team die alle borden weer geweldig mooi op hebben gemaakt! De bijpassende wijnen smaken super bij de gerechten die wij kregen. Het blijft een feest om hier te kunnen eten. Wij komen zeer zeker binnenkort weer terug om ons weer te laten verassen met nieuwe smaak sensaties! Blijf zo doorgaan!

Veyis (Nederland)


12 september 2016

Genieten
8

We hebben genoten. Maakt de verwachtingen waar. De smaak was goed. Bijzondere combinaties. Het zag er schitterend uit. Leuk publiek. Vlot. Goede en attente bediening. Leuke inrichting.

Laura (Nederland)


10 september 2016

Culinair hoogstandje in design ambiance, verrukkelijke gerechten met zorg samengesteld en uitmuntende presentatie.
10

In één woord: amazing! Bijzondere gerechten welke stuk voor stuk op een exclusieve en decoratieve wijze gepresenteerd worden met heerlijke bijpassende wijnen. Uiterst vriendelijke bediening die geruisloos te werk gaan. Geen wonder dat dit restaurant zo hoog genoteerd staat. Prijs-/kwaliteit is prima in balans. Echt een aanrader! Lof aan de keukenbrigade.

Tilly (NL)


28 augustus 2016