Restaurant Senses weer open!

Restaurant Senses is weer open. Na een intensieve verbouwing zijn wij erg trots op het resultaat. Het Senses team staat klaar om u een geweldige culinaire beleving te bezorgen. 

Restaurant Senses by Lars Bertelsen in hartje Amsterdam heeft de deuren van het volledig gerestylede restaurant geopend. Na acht jaar lang aandacht en passie voor de ontwikkeling van het eten, sloot de inrichting van het restaurant niet meer aan bij de kwaliteit van de gerechten.

In samenwerking met interieurdesignbureau Studio Hank is Restaurant Senses, dat in de top-10 van meest luxe restaurants in Amsterdam staat, flink onder handen genomen om gasten de optimale Senses experience te geven.

Zitcomfort met een gouden randje

Dankzij de stijlvolle goud- en koperkleurige accenten, diverse esthetische vormen en kunst aan de muur, prikkelen niet alleen de gerechten maar ook het vernieuwde interieur de zintuigen. Bovendien is het comfort voor de 32 gasten toegenomen door de keuze voor nieuwe banken en stoelen. Van optimaal zitcomfort tot knusse verlichting waarbij iedere gang goed tot z’n recht komt.
Gasten kunnen er nog steeds terecht voor het succesvolle drie- tot zevengangen tasting menu van chef-kok Lars Bertelsen. Zintuigen worden geprikkeld via de food art-gerechten met bijpassende wijnen.

Restaurant Senses by Lars Bertelsen

Restaurant Senses by Lars Bertelsen is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Senses by Lars Bertelsen staat vermeld in de Lekker 500 en staat al 2 jaar in de top 10 van meest luxe restaurants in Amsterdam. Het restaurant is onderdeel van het viersterren superior design hotel The Albus, gelegen in het hart van Amsterdam. Senses serveert ontbijt voor hotelgasten, lunch en diner en biedt de hele dag roomservice.