• Home to the food lover

    Senses restaurant Amsterdam - Amsterdam centrum
Senses Restaurant Amsterdam
Laat je zintuigen prikkelen

Senses restaurant Amsterdam; een culinaire beleving.

"Senses" is een restaurant voor fijnproevers in het centrum van Amsterdam, waar chef-kok Renaud Goigoux, souschef Daniel Matei hun inspiratie en creativiteit in een chef's menu creëren, geïnspireerd door de Japanse keuken, Nederlandse seizoen producten met een Franse flair. Groenten spelen hierbij de hoofdrol in ons menu naast schaal en schelpdieren.

Senses is lid van JRE-Jeunes Restaurateurs.

welkom

De beste seizoens- en duurzame producten voor EEN CULINAIRE BELEVING!

Het team streeft ernaar hun ecologische voetafdruk te verminderen door producten per fiets te laten bezorgen, voedselverspilling en het gebruik van plastic tegen te gaan, te recyclen, te werken met duurzame producten en zich te richten op meer plantaardige opties.

Door het selecteren van de beste seizoens- en duurzame producten uit de Noordzee en Nederlandse bodem, met een focus op groenten en zeevruchten, streeft het team ernaar de beste kwaliteit van eten en service aan hun gasten te bieden met de bedoeling bewustzijn te creëren over duurzaamheid.

Onze professionals staan voor je klaar

Laat je leiden door de vijf zintuigen en ga op ontdekkingsreis.

Chefkok Renaud Goigoux en zijn team experimenteren met nieuwe smaken, groenten, kruiden en specerijen uit verre landen en de nieuwste kooktechnieken om deze te combineren met de meer klassieke keuken om de mooiste en lekkerste gerechten te bereiden. Alle ruimte voor creativiteit op topniveau.

Dat Senses constant presteert blijkt wel uit de ranglijst beste luxe restaurants van Nederland op Tripadvisor. Dit jaar staan wij wederom in de top 10

De brigade voor de finesse

DE BEDIENING

Een klein maar zeer professioneel restaurant team. Met kennis van wijnen welke verbluffend is. Ze weten elke keer weer wijn en spijs op een bijzondere manier te combineren. In combinatie met de uitstekende gastvrijheid staat dit garant voor een topavond.

Een keukenteam met ambitie

Het keukenteam

Chefkok Renaud Goigoux, souschef Daniel Matei hebben alle ruimte om te experimenteren met nieuwe smaken, groenten, kruiden en specerijen uit verre landen en de nieuwste kooktechnieken om deze te combineren met de meer klassieke keuken om de mooiste en lekkerste gerechten te bereiden.

Alle ruimte voor creativiteit op top niveau.

De wijnkaart

Wijn en spijs in de juiste balans zorgt voor een optimale beleving. Met zorg zijn er mooie wijnen geselecteerd die de verfijnde gerechten aanvullen.

Onze wijnkaart heeft de klassiekers uit de befaamde wijnstreken tot vernieuwende wijnen van onbekende wijnproducenten. Daarnaast een hele mooie wine pairing bij het 3- tot en met 5 gangen lunch of 4- tot en met 6 gangen diner menu. Het resultaat: een uitgebalanceerde wijnkaart.

WIJNKAART

CULINAIRE ZAKENLUNCH

Een inspirerende locatie is een goed begin, maar niet compleet zonder gastronomische beleving. De Chef en zijn team bieden elke lunch iets bijzonders met hun culinaire creaties. Geniet van een 3- tot 5 gangen lunch op het hoogste niveau aan te vullen met een bijpassend wijnarrangement voor een perfecte begeleiding.

ALLERGIEËN

Senses restaurant is geschikt voor allergieën en dieetbeperkingen met voorafgaande kennisgeving. Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu.

Wij kunnen rekening houden me allergieën of intoleranties van vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (beperkt), lactose (beperkt), zwangerschap, vegetarisch, veganistisch en sommige ingrediënten. Overige wensen, allergieën en dieetbeperkingen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.

Twijfel je of wij kunnen voldoen aan jouw wens of heb je vragen neem dan contact met ons op via de mail of telefoon.

MENU

Onconventionele gerechten die het culinaire vakmanschap van de Chef en zijn het team onderstrepen. Elk gerecht bestaat uit onverwachte combinaties en elementen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten. Maak een keuze uit het wisselende 3- tot en met 5 gangen lunch of 4- tot en met 6 gangen diner tasting menu. Wij serveren vers brood en assortiment luxe amuses bij het menu. Ook kan er kaas en kaviaar extra besteld worden.
Laat je leiden door je vijf zintuigen en ga op ontdekkingsreis.

Stay & Dine

The Albus heeft alles voor een nachtje weg. Ontspan in je design Suite en bereid je voor op een diner in Senses restaurant door Michelin beoordeeld. Elk gerecht kan worden aangevuld met een bijpassend glas wijn zodat de creaties van de chef voor een nog betere smaakbeleving zorgen. Dat is extra genieten!

Rust uit in luxe, word wakker met een heerlijk ontbijt en geniet van de extra late check-out. The Albus verwelkomt je graag!

Meer Info

Senses is 7 dagen per week geopend

openingstijden

Lunch: 12.00 tot 15.00 uur. Laatste bestelling voor de keuken: 13.00 uur.
Diner: 18:00 tot 00:00 uur. Laatste bestelling voor de keuken: 21:00 uur.

Reserveren tot en met 6 personen kan direct online via de knop rechtsonder.
Reserveren vanaf 7 personen graag via aanvraag.

Op alle transacties en reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. De UVH zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Woerden en aldaar ingeschreven onder nummer 40482082. Download ze hier.
Senses is onderdeel van The Albus BV ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 01039669.



Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven