Senses staat vermeld in de Lekker500 en heeft een top ranking op TripAdvisor. Op de lijst Best Fine dining restaurants in Nederland 2017 van Tripadvisor staan wij op plek 9. Senses restaurant is onderdeel van The Albus Hotel. Een 4-sterren superior design hotel in het hart van Amsterdam, vlakbij het Rembrandtplein en Munt. The Albus heeft 75 onlangs gerenoveerde kamers. Senses restaurant serveert ontbijt (door een apart ontbijt team), lunch en diner en biedt de hele dag roomservice.

Het management van Senses restaurant en the Albus Hotel biedt de beste service, niet alleen aan onze gasten maar vooral ook aan al onze medewerkers. Wij trainen, ondersteunen en coachen onze medewerkers op elk niveau om een ​​winnend team te creëren en successen te vieren. Wij streven ernaar dat iedere gast een overload aan aandacht krijgt en met een fantastische ervaring de deur uitgaat. Dit noemen wij het creëren van “a sense of bliss”.

Het team van Senses restaurant en the Albus Hotel is jong, internationaal en vooral zeer gemotiveerd om onze gasten te voorzien van deze unieke en onvergetelijke ervaring. Wij bieden vele mogelijkheden om jouw talent te ontwikkelen; Ontbijt, Lunch en Diner specialisten in de bediening en de keuken maar ook leerplaatsen (BOL en BBL), de keuze is aan jou.

Senses restaurant biedt:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaardes

  • Een interessante baan op Full Time of Part Time basis

  • Een prettige en collegiale werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd

  • Persoonlijk trainings- en ontwikkelingsplan

  • Inhouse Experience

 

Zie hieronder voor openstaande vacatures.


 

CHEF DE RANG /1e MEDEWERKER BEDIENING FT/PT

Zoek jij een dynamische werkomgeving, waar veel ruimte is voor het tonen van initiatieven en persoonlijke ontwikkeling? Zie jij jezelf werken in een modern, stijlvol en culinair verantwoord restaurant in hartje Amsterdam? Heb jij een hands-on mentaliteit? Zet jij altijd die stap extra? Dan kan dit jouw volgende baan zijn.  

Van jou verwachten wij

  • ervaring in een fine-dining restaurant

  • Een flexibele instelling, bereid om in wisselende diensten te werken

  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en/of Engels

  • Woonachtig in de regio Amsterdam


Heb je een passende vacature gezien? Zoek dan niet verder en solliciteer! Mail je CV mét pasfoto en motivatiebrief naar bart@albushotel.com. Indien je niet binnen 5 werkdagen een reactie ontvangt, wordt je helaas niet geselecteerd voor een kennismaking.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en op sollicitaties die niet aan het gestelde profiel voldoen wordt niet gereageerd.