Certificaat van uitmuntendheid 2018
Fantastisch
10

Wat een smaken en wat een beleving. Vooral de amuses stelen de show! Wij kozen voor 5 gangenmenu en werden verrast. Alle soorten smaken komen voorbij en alles wordt geserveerd op prachtig servies. De wijnen zijn heerlijk maar naar mijn mening een beetje overpriced. Dit is dan ook het enige minpuntje. Mijn advies: ga hier naar toe!

Marcel (NL)


25 maart 2018

Zoals altijd weer top!
10

Afgelopen zaterdag 24 maart bij Senses genoten van de Special lunch die online is te reserveren. 3 gangen met 2 glazen wijn, water en koffie voor een hele nette prijs. Wij zijn inmiddels 6 maal bij Senses geweest en iedere keer is het weer geweldig, de gerechten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar verrassen ons iedere keer weer qua samenstelling en smaak. De wijnen worden met zorg gekozen en passen uitstekend bij de gerechten. Last but nog least, de bediening is vriendelijk, houden alles goed in de gaten, precies zoals het hoort. De jongen die ons ontving bij binnenkomst, herkende ons nog van de vorige keren en dat geeft toch het gevoel dat je een gewaardeerde klant bent. Kortom wij hebben weer een heerlijke middag gehad en het zal zeker niet de laatste keer zijn.

Max (NL)


25 maart 2018

een geweldige avond
10

Van tevoren erg nieuwsgierig naar dit restaurant met de mooie octopus foto. We hebben genoten van alles. Van de service en het heerlijke eten. We voelden ons heel speciaal. De gerechten waren stuk voor stuk een sensatie voor je smaakpapillen. Een aanrader.

Patje (NL)


18 maart 2018

aanrader!
10

Heerlijk gegeten, prijs/kwaliteitsverhouding is perfect, service top. Gezien wij wat te vieren hadden werd daar ook aandacht aan besteed, super! Zeker een aanrader, wij zullen zeker nog een keer komen eten.

Pea (NL)


15 maart 2018

Lunch special
10

Vanaf het moment van binnenkomst totdat we weg gingen, hebben we genoten! De sfeer, het eten en het personeel was fantastisch.

Anita (NL)


3 maart 2018

Geweldig restaurant!
10

Hier 3 gangen lunch gehad. Wat een feest. Prachtig opgemaakt en heerlijke smaken. Wijnen ook super en leuke vlotte bediening.

Jacob (NL)


26 februari 2018

Grote verrassing
10

Wij hebben gekozen voor het 5 gangen menu, dochter van 8 jaar mee dus 5 is dan voldoende. Elke gang was een verrassing en werden we blij van. Wij komen zeker terug, al is het alleen al voor de zeer vriendelijke bediening.

Dirk (NL)


24 februari 2018

Heerlijke avond gehad bij Senses
9

Heerlijke avond gehad bij Senses, erg goed gegeten. We kozen voor het 7-gangenmenu met een halve-glazen wijnarrangement erbij en hebben genoten van dit avondvullende programma. Naast de 7 gangen werden er ook nog verschillende amuses geserveerd, alles even creatief als fraai geserveerd. Elk gerecht met erg lekkere en bijzondere combinaties, alles goed op smaak, over het algemeen niet te zout en ook aandacht voor zuur. Het viel ons op dat er vooral buitenlandse gasten in het restaurant (dat bij een hotel hoort) waren. Het personeel, dat kundig en professioneel maar vriendelijk is, spreekt dan ook uitmuntend Engels. Op een paar kleine puntjes na verliep de avond vlekkeloos. Verbeterpunt is sowieso wel de ventilatie in de keuken, onze kleding rook na afloop erg sterk naar 'frituur'. Detail, vooral heel erg genoten en we komen graag nog eens terug. Aan het eind van de avond ontvingen we een leuk boekje met informatie over het restaurant en enkele recepten. Leuke geste. Ook een fraaie cocktailkaart trouwens, met verschillende 'vernederlandste' klassiekers. Nb zoals al vermeld eenvoudig online te reserveren via de website.

Ina (NL)


11 februari 2018

Fantastisch
10

Het eten was heel erg goed: bijzondere smaken en het zag er prachtig uit! De wijn paste er prima bij. Uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding!

Liestbeth (NL)


10 februari 2018

Voortreffelijke lunch, met vriendelijke en attente bediening
10

Heerlijke lunch, zo midden in Amsterdam, vlakbij de Munt. Heerlijk 3-gangen verrassingsmenu, met water en 2 glazen wijn voor een zeer aantrekkelijk prijs. Leuke vlotte attente bediening, met heerlijk bijpassende wijnen, een sauvignon blanc en een rioja. Kortom, top.

Cees (NL)


10 februari 2018