Certificaat van uitmuntendheid 2018
Altijd een genot!
10

Wij komen hier regelmatig vanaf de opening van het restaurant. Verrassende gerechten, zeer smakelijk.Constante kwaliteit, bediening isbsoms wat formeel maar altijd zeer attent. met name Semmy, of Sammy, is een zeer vriendelijke jongeman!

Ruurd


4 augustus 2018

Puur genieten
10

Wat een ervaring bij Senses by Lars Bertelsen! Het begin tot het einde van ons 5-gangen menu was tot in de puntjes perfect. Elk gerecht en amuse was uniek en was een explosie van verschillende smaken en texturen. Heerlijk! In het restaurant heersde een prettige sfeer. Mede door de persoonlijkheid van de bediening. We kregen uitgebreide uitleg bij onze gerechten en alle vragen die we hadden werden uitgebreid beantwoord. Als je wilt genieten van een lange avond heerlijk eten, is Senses zeker een aanrader!

Caroline (Nederland)


26 juli 2018

Top restaurant
10

Afgelopen zondag gegeten bij Senses Amsterdam. 5 gangen diner met wijn arrangement. Geweldig mooie gerechten qua presentatie, bijna te mooi om op te eten. Qua smaak subliem+. De verschillende wijnen die bij de gerechten werden geserveerd waren eveneens heerlijk. Aanrader? Zeker Terug gaan? Absoluut!

Ronald


24 juli 2018

Een ware reis door alle smaken die vol zit van verrassingen
10

Wij hebben het 7 gangen diner gekozen, in een kleine 4 uur zijn we meegenomen op een reis door alle smaken. De meest bijzondere combinaties en de mooiste creaties hebben we op ons bord gekregen. Uitermate gastvrije beleving van een gepassioneerd team.

Marcel (Nederland)


16 juli 2018

Geweldige culinaire ervaring met uitstekende bediening
10

Ik was alleen en had gezocht naar een restaurant waar ik mijn dagje Amsterdam smaakvol kon beginnen. Ik heb gekozen voor het 4 gangen lunchmenu van de chef. Dit is mij uitstekend bevallen. Gerechten waar stuk voor stuk enorm veel aandacht aan besteed was. De bediening completeerde de service en de ambiance was, naast de goede temperatuur, modern maar sfeervol en niet afleidend.

Sjoerd


12 juli 2018

Een feestje voor alle zintuigen
10

Enorm genoten van een 4 gangen diner met wijnarregement. Gerechten zagen er prachtig uit en waren fantastisch van smaak in combinatie met de wijnen. Fijne ambiance en zeer vriendelijk personeel. Echt top ! Google Translation

Natasja


9 juli 2018

Veelbelovend, smaakvol en een fantastisch dinner!
10

Perfecte bediening en een fijne sfeer. Een 5 gangen verassing menu gekozen, met een aantal amuses erbij en een glaasje wijn is dit een perfect dinner als je eens exclusief uit eten wil gaan. Elk hapje is een genot en de gerechten zijn prachtig om te zien.

Nicky


25 juni 2018

Heerlijk gegeten!!!
10

We hebben heerlijk gegeten en genoten van de prachtige opmaak van de gerechten. De bediening was heel vriendelijk. We komen zeker nog een keer terug!

Nieske (Nederland)


7 juni 2018

Heeeeeerlijk
10

We hebben voor de lunch het 3 gangen menu genomen met aangepaste wijnen. De gerechten waren telkens weer een streling voor het oog en zeer zeer lekker De bediening was zeer vriendelijk- de aangepaste wijnen waren perfect Echt een aanrader!!!! Bravo aan gans de equipe !!! Zeker voor herhaling vatbaar Een adres om niet te missen in Amsterdam!!!

Marleen (België)


28 mei 2018

Miriam (website)
10

Wat een feestje om hier te mogen lunchen! Ons 3 gangen lunchmenu was van het eerste tot het laatste hapje een feest van verrassing en smaaksensaties, heerlijk! Het wijnarrangement erbij was subliem en ook de friandises waren ‘fingerlicking’. Wat een feestje, wat een verwennerij.. snel weer!

Miriam (Nederland)


13 mei 2018