Senses in de top 10 van Beste Luxe restaurants in Nederland 2017

Verheugd en trots zijn wij met een plek in deze prachtige top 10 van Tripadvisor. Het restaurant team heeft hard en met veel passie gewerkt om dit resultaat te behalen. Zij kijken ernaar uit jullie weer te verrassen met unieke smaakcombinaties en nieuwe creaties. Bekijk de volledige lijst.

Even voorstellen: Ivo de Beus, Restaurant Manager Senses

Senses restaurant heeft zijn team versterkt met een nieuwe restaurant Manager, Ivo de Beus. Ivo is afkomstig van het Amstel Hotel waar hij heeft gewerkt als Food & Beverage Supervisor. Daarvoor heeft Ivo onder meer gewerkt in het met 2 Michelin sterren bekroonde UMU restaurant in London als Head Waiter en 4 jaar bij het prestigieuze Claridge’s in Londen. Taco van der Meer, eigenaar van het restaurant zegt: “wij zijn zeer verheugd met de komst van Ivo die het goede peil van de service in Senses restaurant naar een veel hoger niveau gaat brengen. De ambities van de huidige Chef-kok Lars Bertelsen en zijn team zijn erg hoog en met de komst van Ivo kunnen wij eindelijk naar de absolute top toe groeien”. 

Recept november: Kokos risotto

Proef nu de herfst met deze heerlijk geurende kokos risotto. Serveer het als zachte tegenhanger bij een pittig Aziatisch vlees of vis gerecht.

Ingrediënten
*500 gram Kokosmelk *500 gram Melk *175 gram Ristotto rijst *120 gram Suiker
*1 Tonka boon *80 gram Eidooier *50 gram Boter

Bereiding
Rasp als eerste de tonka boon. Kook de risotto gaar in de melk en kokosmelk met de geraspte tonka boon.
Als de risotto bijna gaar is, meng je de suiker met de eidooier. Doe daar een beetje van de gegaarde massa bij en meng alles terug in de pan. Gaar het geheel tot het gaat binden, mocht je de graden bijhouden, dan gebeurt dit op 85 graden. Voeg de boter toe aan de gegaarde massa en blijf roeren tot de boter is opgelost.
Laat het even afkoelen en serveer het bij je gerecht. Eet smakelijk!

SPECIAL: DELIGHTFUL LUNCH AT SENSES

Geniet van een drie gangen verrassingslunch inclusief 1/2 fles water, 
2 glazen wijn en koffie. Voor €35. Reserveer vooraf onder vermelding van de lunch special.

RESERVEER NU