Certificaat van uitmuntendheid 2018
Heerlijk gegeten en gedronken
9

Met mijn man heerlijk gegeten en gedronken bij Senses. We waren zeer onder de indruk van de veelheid aan smaken en structuren. Elke amuse en gang weer een verrassing. De creativiteit heeft mij verrast. Door de goede sfeer geschapen door de bediening en zicht op de Chef en zijn team die in rust en met plezier staan te koken hebben we een heerlijke avond beleefd.

t theuns (Nederland)


8 april 2017

Al onze zintuigen zijn geprikkeld
10

Hier weer een keer met mijn vrouw maar nu ook met vrienden gegeten, wat een geweldige ervaring weer. Waarbij al onze zintuigen zijn geprikkeld. Zelfs onze reizende vrienden hebben het diner nog nergens zo goed ervaren als hier en vroegen zich af wanneer de Michelin ster zou komen! Oh ja of ze de chef misschien mee naar huis kunnen nemen als privé kok? Bedankt voor deze geweldige ervaring weer!!!!

Veyis (NL)


21 maart 2017

Toppie
10

Super leuk en tof restaurant. Een aanrader voor culinaire fanaten die zichzelf eens lekker willen laten verwennen!! De bediening is ongelooflijk vriendelijk en bijna je beste vriend(in)

Steffie (BE)


11 maart 2017

delicaat en prachtig
10

Bij Senses eet je het menu van de chef (3, 4, 5 of 6 gangen). Bij ontvangst werd ons uitgelegd hoe dit werkt en hoe de chef zijn ingrediënten selecteert. Verder is het mogelijk bijpassende wijnen te laten selecteren. Wij kozen voor een 4-gangenmenu waarbij we zelf een fles wijn kozen. De gerechten passen goed in het seizoen, zijn delicaat en prachtig opgemaakt. Naast de 4 "hoofdgangen" serveert Senses diverse amuses, alsmede verschillende kleine stukjes brood tussendoor. Bij de thee kregen we nog een selectie aan zoetigheden. Alle gerechtjes waren heerlijk. De bediening is wel wat formeel, wat voor ons (als jong stel) niet nodig was geweest. Maar dat zal een bewuste keuze van het restaurant zijn en past verder ook goed in de sfeer.

Nicole (NL)


8 maart 2017

genieten
10

Helemaal oké echt een avond genieten

Joep (NL)


7 maart 2017

Fantastische ervaring.
10

Fantastische ervaring. Het eten was ongelooflijk lekker. Ik ben zwanger en meldde dat op voorhand en daar werd ongelooflijk hard rekening mee gehouden, zelf zo hard dat ik bij één gerecht iets totaal anders kreeg. Ik voelde me echt verwend, het is de eerste keer dat dit ons overkomt. Ook de service was heel aangenaam, los en vlot en alles met een glimlach. Prijs-kwaliteit voor ons één van onze allerbeste ervaringen.

Tina (NL)


4 maart 2017

Senses is fantastisch
10

2 avonden afgehuurd voor een diner met zakenrelaties. Er was geen menu kaart dus een complete verrassing. Ik kan niets anders zeggen dan dit geweldig was met heel aardig en gastvrij personeel ! Lovende woorden van onze gasten ook. De 2e avond van hetzelfde mogen genieten. Top !

Jessy (Nederland)


13 februari 2017

Geweldige ervaring
10

Ik heb een tijdje geleden samen met mijn vriend bij Senses geluncht. In één woord geweldig! De presentatie van de gerechten op het bord en de combinatie van de verschillende smaken is super! Hele gastvrije bediening, die precies weten hoe zij de mensen een prettig gevoel moeten geven. Een echte aanrader voor iedereen!

Omaira (Nederland)


10 februari 2017

Ongelooflijk goed
10

Zojuist met mijn vriend gaan eten bij senses te Amsterdam, buiten de vriendelijke ontvangst krijg je hier een goede en indien gewenst een brede uitleg over de samenstelling van de gerechten en/of producten. De gerechten zelf waren zeer goed op smaak alsook verrassend creatief! Een echte aanrader!

Sannde (Nederland)


30 januari 2017

Top restaurant
10

We waren verrast door de formule van enkel de keuze met hoeveel gangen je je verrassingsmenu wil samenstellen. Maar je mag aangeven wat je niet lekker vind en waar je allergisch voor bent. En dan begint het feest ! De borden zien er ten eerste fantastisch uit, met veel gevoel voor detail en kleur is elke gang opgemaakt. De smaken zijn vol en voortreffelijk, echte mooie combinaties. Een mooi glas wijn erbij... en topbediening. Vanaf het moment van binnenkomst volop attentie en met een lach. Het is dat ze wat krap zitten in de ruimte, maar anders gaat dit restaurant voor 1 ster. Perfecte avond ! Chapeau

Wim (NL)


14 januari 2017