Certificaat van uitmuntendheid 2018
Weer geweldig gegeten
10

We zijn al vaker geweest en geen een keer is hetzelfde.... Vlotte bediening, sommelier die weet waar hij het over heeft, en uiteraard de chefs die ons weer keer op keer weten te verrassen! Een echte aanrader!

Jorien


2 februari 2018

Wat een fantasie
10

Zondag 28 februari geluncht bij Senses. Wij (2p) zijn hier al vaker geweest maar dan via groupon. Dit is ons altijd zo goed bevallen dat we ook een zonder groupon zijn gaan lunchen. We hadden een 3-gangen lunch met wel 5 heel aparte, creatieve amuses. Allen even smakelijk. De prijs voor deze 3 gangen was €35. Prima prijs voor het gebodene, zeker omdat er een vijftal amuses bij geserveerd wordt. De wijn ( sauvignon , birds of paradise) vonden we lekker maar wel aan de dure kant helaas. Desalniettemin zeker reden om deze creatieve top cuisiniers nog vaak te bezoeken . TOP !

Huub (NL)


29 januari 2018

Wederom verrassend, lekker en mooie borden
10

Knus restaurant met onwijs lekker eten! Niet goedkoop maar wel echt ZO verrassend mooie schilderijtjes op je bord met geweldige smaken. Een feestje om hier te mogen eten! Vriendelijke bediening.

Famm (NL)


28 januari 2018

Prima lunch en dito bediening
8

Vorige week hebben we gebruik gemaakt van de online lunchaanbieding (€35,00 pp voor drie gangen, 2x wijn en koffie) van Senses. Dat was weer prima: niet beknibbeld op ingrediënten en wijn. Wij komen weer!

TG (Nederland)


15 januari 2018

Heerlijk gegeten
10

Sami is een zeer aangename host en de sous chef (chen) heeft samen met de rest van de keuken een heerlijk 6 gangen diner voor mijn vriendin en mij neergezet! De wijnen waren erg lekker bij de gerechten! En mijn vriendin had het alcoholvrije wijnarrangement, waarvan zij ook erg heeft genoten. De avond was een echte beleving!

Ramyad (Nederland)


13 januari 2018

Lunch in Amsterdam
8

Voor de 2e keer in korte tijd voor de lunch naar Senses. Andere gerechten dan in oktober, maar Heerlijk. net als de vorige keer. Ook deze keer weer compliment aan personeel. Aardig, attent en niet opdringerig. Tot gauw.

(Nederland)


8 januari 2018

Heerlijke lunch
8

Om het jaar af te sluiten hier gaan lunchen met een aantal collega’s super goed gegeten en onverwachts hoog niveau qua presentatie en smaken.

Youri (Nederland)


1 januari 2018

Een feestje om hier te eten
10

Een feestje om hier te eten We hadden een grappig toetje "net nieuw", om het verrassingseffect niet te ondermijnen, vertel ik maar niet wat het was !!

Maria


23 december 2017

Heerlijk gegeten
10

Heerlijk gegeten!! Super gerechten die je niet snel zou verwachten. Neem het wijnarrangement erbij voor echt een complete avond!

Marcus


23 december 2017

Eten met aandacht
10

Wat een goede en vriendelijke ontvangst! We hebben er heerlijk gegeten, en zelfs bij het "eenvoudige" 3-gangen menu kwamen er nog een lading aan kleine amuses... omdat t de verjaardag van mijn vader was, kreeg hij nog een extra cadeautje.

Rene (Nederland)


14 december 2017