Certificaat van uitmuntendheid 2018
Heerlijk gegeten
10

Heerlijk gegeten!! Super gerechten die je niet snel zou verwachten. Neem het wijnarrangement erbij voor echt een complete avond!

Marcus


23 december 2017

Eten met aandacht
10

Wat een goede en vriendelijke ontvangst! We hebben er heerlijk gegeten, en zelfs bij het "eenvoudige" 3-gangen menu kwamen er nog een lading aan kleine amuses... omdat t de verjaardag van mijn vader was, kreeg hij nog een extra cadeautje.

Rene (Nederland)


14 december 2017

Unieke culinaire ervaring!
9

Fantastische ervaring waarbij alle zintuigen worden geprikkeld! Ik vind het verrassingsconcept zalig waarbij je enkel het aantal gangen kan selecteren, maar dus niet weet wat je zal voorgeschoteld krijgen. Verrassende smaakcombinaties, verschillende texturen, kleuren en presentaties als echte kunstwerkjes! Ik had een 5 gegeven als het mooier was ingericht/ gedecoreerd. Zo'n topkeuken verdient een mooier en gezelliger kader, de kerstversiering...

Julie (België)


11 december 2017

Een schitterende formule van Senses
9

Lunch met vrienden 26/11 was hier geweldig. Namen 4x het 3 gangen menu met bijpassende (goede) wijnen. Hele mooi opgemaakte en aparte gerechtjes, maar de originele amuses steeds, maakten het echt helemaal af. Originele koffie aankleding met leuke en goede friandise, geweldig. Dit is een schitterende formule van Senses en hopelijk zal deze lang voortgezet worden. Een mini minimaal puntje: klein vers bloemetje en een waxinelichtje op de tafels zal de aankleding/sfeer goed doen. Van ons zeker een ster! Succes! We komen absoluut terug!

Herman (Nederland)


26 november 2017

Een smaaksensatie
10

Vanmiddag heerlijke lunch gehad in restaurant Senses. Vanaf de 1ste amuse tot het laatste hapje van het dessert was het genieten. Prachtige gerechtjes waar je heel erg blij van wordt. Kleine smaakbommetjes die oogstrelend en tongstrelend zijn. Lieve vriendelijke en professionele bediening. Een ster meer dan waard.

Adriaan (Nederland)


15 november 2017

Geweldige gerechten
10

Geweldige gerechten. Heerlijk gegeten tussen de diverse gangen had het iets minder snel geserveerd mogen worden. De gerechten zagen er prachtig uit. Gaan zeker terugkomen om de nieuwe kaart te proeven.

Gonny (NL)


11 november 2017

Onwijs genoten
9

Gisteravond samen met mijn vriend bij senses gegeten voor mijn verjaardag. We hadden het 4 gangen diner menu. We hebben beide onwijs genoten. Los van de 4 gangen kregen we vooraf en tussendoor ook nog wat amuses, heerlijk! Echt een aanrader! De bediening was bovenal super vriendelijk! We komen hier zeker terug!

Kim (NL)


10 november 2017

Heerlijk gegeten
10

Heerlijk gegeten. Een verrassende presentatie van de gerechten. Fijn is dat aangegeven kan worden of je liever iets niet eet. Heel aardige en zorgvuldige bediening.

Jacqueline (NL)


3 november 2017

Fantastische avond gehad
9

Fantastische avond gehad, waar gastheerschap (kennis, vrolijk, attent en erg goede uitleg over de minder bekende ingrediënten) en de gerechten stuk voor stuk smaaksensaties. Wij hadden wat te vieren en dat had ik bij de reservering aangegeven. Ontvangst met felicitaties en aan het eind van de avond bij vertrek kreeg degene om wie het ging een zakje met heerlijke bonbons. Met daaraan vastgehecht een kaart/foto van het team met een persoonlijke tekst. Erg leuk en verrassend! Een absolute aanrader!

Margo (NL)


3 november 2017

Het was weer verrassend en heerlijk!
10

Het was weer verrassend en heerlijk! Prachtige en tongstrelende schilderijtjes. Om hier te mogen eten is een feestje!

Trudy


21 oktober 2017