Certificaat van uitmuntendheid 2018
Afwisselend en prikkelend
10

Alle gerechten waren met veel zorg en creativiteit bereid. Hele variërende ingrediënten (we kenden er meerdere helemaal niet voordat we bij Senses kwamen), dus het was echt een ervaring! Mijn vrouw had het wijnarrangement, dat smaakte haar ook erg goed. Wij komen absoluut weer terug!

Jordy


6 mei 2018

Culinaire hoogstandjes
10

Al onze zintuigen werden verwend Dat zijn we bij Senses inmiddels gewend Toch vonden wij het ook weer indrukwekkend Volgens onze gast was het ongekend Chefkok Lars en zijn team, ze leveren topkwaliteit Het eten is van zo'n grote schoonheid De vegetarier straalt hier ook van blijheid En restaurant manager Ivo en zijn team, zeer toegewijd Een beleving voor het hele lichaam, ogen, neus en mond Lieve mensen, ga naar Senses voor een onvergetelijke avond!

Kleuren (NL)


2 mei 2018

Léon (website)
0

Lekker, lekker, lekker en meer! Net geridderd 26./4, 57 jaar samen met Marthy29/4, en dan een feestelijke lunch in A-dam. Ontvangst, zeer vriendelijk met alle égards, begeleid naar onze tafel, professionele uitleg van de kaart/ menu's De amuse's stuk voor stuk 4x - pareltjes, de Nederlandse 'bubbels' heerlijk en passend,Het voorgerecht met een perfect uitgekozen Riesling een sluitende combinatie, evenzo het Lamsfilet hoofdgerecht met de Pinot Noir, zeldzaam in combinatie, de bereiding en smaken. ook het dessert was mooi, zowel de smaken als de kleurtjes, De smaak staat voor mij op No. 1 maar het is prettig als het 'oog' niet vergeten wordt. En dan te weten dat de Chef niet aanwezig was, keuken medewerkers een extra compliment evenzo de jonge dame in de bediening heeft bijgedragen aan een mooie dag, nogmaals het was een feest !! Dank, Léon - Marthy

Léon (Ned.)


30 april 2018

Een perfect diner!
10

Eten bij Senses is steevast een feestje. De gerechten zijn heerlijk en stuk voor stuk schilderijtjes op prachtig servies. De bijpassende wijnen zijn erg goed gekozen en vaak verrassend. De bediening is professioneel zonder stijf te worden, en lichtte de gerechten steeds in twee talen toe. Naast de vijf gangen die we kozen kregen we ook meerdere amuses. Mijn gasten, die toch wel wat gewend waren, waren onder de indruk. Geen wonder dat het op een maandagavond vol zit.

RS (NL)


17 april 2018

Een heerlijke avond genieten
10

We hebben weer genoten! Vriendelijke, attente en deskundige bediening. Mooie gerechten uit de keuken, hier wordt echt voortreffelijke gekookt. En fantastische bijpassende wijnen. En eindelijk weer eens een restaurant waar ze bij de koffie een glaasje heerlijke armagnac Cles des Ducs VSOP serveren. Complimenten.

Cees (NL)


13 april 2018

So good!
10

This was myself and the wife’s 2nd time here. We were here last year for Valentines night and we were blown away. By everything. Great original food, great attentive service, great location and great wine. This time was the same when we came for lunch menu. Everything was done to perfection. Honestly. We will be back next year =)

Chcomush (UK)


9 april 2018

Gastvrij, zeer verzorgd uitziend eten en het smaakt zoals het er uitziet
10

Gastvrij ontvangen. Jassen worden aangepakt. Eten (lunch) was subliem. We begonnen met een heerlijke amuse. De drie gangen van de lunch zagen er mooi en zelfs fotogeniek uit. Het smaakte heerlijk en we werden niet opgejaagd.

Elly (NL)


7 april 2018

Restaurant met passie voor eten en service
10

Veel gehoord over dit restaurant, op aanrader van vrienden toch maar eens gereserveerd. Vanaf binnenkomst tot het verlaten van het restaurant een zeer fijn, warm en goed gevoel. Het personeel is zo vriendelijk, het eten en de wijn matcht erg goed bij elkaar en vult elkaar goed aan. Het eten was buitengewoon overheerlijk! Je krijgt een echte presentatie op je bord en dat niet alleen, je ziet dat het geserveerd wordt met passie zowel in de keuken als in het restaurant beide komen samen als jij het aan tafel krijgt. Dat is de kracht van een restaurant. We hebben van onze avond genoten. Daarom Wil ik graag de volgende mensen bedanken voor een geweldige avond: Sami, Ivo, Lars, Chen & Jordi bedankt! We komen zeker terug en zullen jullie dan ook goed aanraden!

Sofia (NL)


3 april 2018

Perfect
10

Met collega’s hier gegeten. Mooie, stijlvolle ambiance. Vriendelijk personeel. Bij het 5 gangendiner het stukje damhert was het lekkerste ooit!!! Heerlijke wijnen erbij maakte alles af. De ster meer dan waard.

Eric (NL)


30 maart 2018

Eten op sterrenniveau met prettige bediening
10

We hebben genoten van de "lunch met bijpassende wijnen" die je via internet kan boeken. Het is een hele mooie ervaring. Oogstrelende gerechten, heerlijke smaak en goede wijnen. Hier wil je elke week eten, zeker voor die prijs!

Liesbeth (NL)


28 maart 2018