Certificaat van uitmuntendheid 2018
Lunch special
10

Vanaf het moment van binnenkomst totdat we weg gingen, hebben we genoten! De sfeer, het eten en het personeel was fantastisch.

Anita (NL)


3 maart 2018

Geweldig restaurant!
10

Hier 3 gangen lunch gehad. Wat een feest. Prachtig opgemaakt en heerlijke smaken. Wijnen ook super en leuke vlotte bediening.

Jacob (NL)


26 februari 2018

Grote verrassing
10

Wij hebben gekozen voor het 5 gangen menu, dochter van 8 jaar mee dus 5 is dan voldoende. Elke gang was een verrassing en werden we blij van. Wij komen zeker terug, al is het alleen al voor de zeer vriendelijke bediening.

Dirk (NL)


24 februari 2018

Heerlijke avond gehad bij Senses
9

Heerlijke avond gehad bij Senses, erg goed gegeten. We kozen voor het 7-gangenmenu met een halve-glazen wijnarrangement erbij en hebben genoten van dit avondvullende programma. Naast de 7 gangen werden er ook nog verschillende amuses geserveerd, alles even creatief als fraai geserveerd. Elk gerecht met erg lekkere en bijzondere combinaties, alles goed op smaak, over het algemeen niet te zout en ook aandacht voor zuur. Het viel ons op dat er vooral buitenlandse gasten in het restaurant (dat bij een hotel hoort) waren. Het personeel, dat kundig en professioneel maar vriendelijk is, spreekt dan ook uitmuntend Engels. Op een paar kleine puntjes na verliep de avond vlekkeloos. Verbeterpunt is sowieso wel de ventilatie in de keuken, onze kleding rook na afloop erg sterk naar 'frituur'. Detail, vooral heel erg genoten en we komen graag nog eens terug. Aan het eind van de avond ontvingen we een leuk boekje met informatie over het restaurant en enkele recepten. Leuke geste. Ook een fraaie cocktailkaart trouwens, met verschillende 'vernederlandste' klassiekers. Nb zoals al vermeld eenvoudig online te reserveren via de website.

Ina (NL)


11 februari 2018

Fantastisch
10

Het eten was heel erg goed: bijzondere smaken en het zag er prachtig uit! De wijn paste er prima bij. Uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding!

Liestbeth (NL)


10 februari 2018

Voortreffelijke lunch, met vriendelijke en attente bediening
10

Heerlijke lunch, zo midden in Amsterdam, vlakbij de Munt. Heerlijk 3-gangen verrassingsmenu, met water en 2 glazen wijn voor een zeer aantrekkelijk prijs. Leuke vlotte attente bediening, met heerlijk bijpassende wijnen, een sauvignon blanc en een rioja. Kortom, top.

Cees (NL)


10 februari 2018

Weer geweldig gegeten
10

We zijn al vaker geweest en geen een keer is hetzelfde.... Vlotte bediening, sommelier die weet waar hij het over heeft, en uiteraard de chefs die ons weer keer op keer weten te verrassen! Een echte aanrader!

Jorien


2 februari 2018

Wat een fantasie
10

Zondag 28 februari geluncht bij Senses. Wij (2p) zijn hier al vaker geweest maar dan via groupon. Dit is ons altijd zo goed bevallen dat we ook een zonder groupon zijn gaan lunchen. We hadden een 3-gangen lunch met wel 5 heel aparte, creatieve amuses. Allen even smakelijk. De prijs voor deze 3 gangen was €35. Prima prijs voor het gebodene, zeker omdat er een vijftal amuses bij geserveerd wordt. De wijn ( sauvignon , birds of paradise) vonden we lekker maar wel aan de dure kant helaas. Desalniettemin zeker reden om deze creatieve top cuisiniers nog vaak te bezoeken . TOP !

Huub (NL)


29 januari 2018

Wederom verrassend, lekker en mooie borden
10

Knus restaurant met onwijs lekker eten! Niet goedkoop maar wel echt ZO verrassend mooie schilderijtjes op je bord met geweldige smaken. Een feestje om hier te mogen eten! Vriendelijke bediening.

Famm (NL)


28 januari 2018

Prima lunch en dito bediening
8

Vorige week hebben we gebruik gemaakt van de online lunchaanbieding (€35,00 pp voor drie gangen, 2x wijn en koffie) van Senses. Dat was weer prima: niet beknibbeld op ingrediënten en wijn. Wij komen weer!

TG (Nederland)


15 januari 2018