Certificaat van uitmuntendheid 2018
Heerlijk diner
10

Goede ontvangst met uitstekende service samen met top gerechten en met perfect passende wijnen. Heel mooi interieur.

Nicolas


3 november 2018

Wat een heerlijke avond genieten
10

We hebben genoten van alle verrassende gerechten en alle bijpassende wijnen. Een Gewürztraminer uit Zuid Afrika een witte Rioja en dat met bijpassende plaatjes van gerechten. Een vriendelijke en attente bediening. Afgesloten met een heerlijk armagnac met een kopje espresso en heerlijk zelfgemaakte friandises. Complimenten wat een smaak sentatie!

Cees Bol


22 oktober 2018

Culinaire trip
10

Iedere gang verrast je weer qua smaak en opmaak. De bediening is aardig en bekwaam. Ieder gerecht weten ze uit te leggen en met het bijbehorende wijn arrangement word je volledig in de watten gelegd

Esther


6 oktober 2018

Wat een wonder!
10

Heerlijk gegeten, verrassend, werelds en toch een klein beetje Nederland terug te vinden in de borden! Een topper in een geweldige stad op een toplocatie! Doen!

Marc


29 september 2018

Eerste keer en nog een keer
10

Ontzettend lekker gegeten. Mooie combinatie hoe het eruit ziet en vervolgens smaakt het compleet anders. Heel leuk om mee te maken! Wij kwamen er om ons jubileum te vieren. Netjes personeel! Max verdient een extraatje, leuke uitleg over de wijnen! Een zin die wij samen tegelijkertijd zeiden: eerste keer en nog een keer.

Mariska


14 september 2018

Fantastische lunch
8

Afgelopen week naar Senses in Amsterdam geweest. Restaurant ligt in het centrum en is dus zeer gemakkelijk met OV te bereiken. Bediening is zeer vriendelijk maar komt wat onzeker over. Niet erg want je kan merken dat ze echt alle moeite doen om het naar je zin te maken. Eten is echt helemaal top: Prachtig opgemaakte borden en erg lekker. Restaurant is echt een aanrader!


18 augustus 2018

Altijd een genot!
10

Wij komen hier regelmatig vanaf de opening van het restaurant. Verrassende gerechten, zeer smakelijk.Constante kwaliteit, bediening isbsoms wat formeel maar altijd zeer attent. met name Semmy, of Sammy, is een zeer vriendelijke jongeman!

Ruurd


4 augustus 2018

Puur genieten
10

Wat een ervaring bij Senses by Lars Bertelsen! Het begin tot het einde van ons 5-gangen menu was tot in de puntjes perfect. Elk gerecht en amuse was uniek en was een explosie van verschillende smaken en texturen. Heerlijk! In het restaurant heersde een prettige sfeer. Mede door de persoonlijkheid van de bediening. We kregen uitgebreide uitleg bij onze gerechten en alle vragen die we hadden werden uitgebreid beantwoord. Als je wilt genieten van een lange avond heerlijk eten, is Senses zeker een aanrader!

Caroline (Nederland)


26 juli 2018

Top restaurant
10

Afgelopen zondag gegeten bij Senses Amsterdam. 5 gangen diner met wijn arrangement. Geweldig mooie gerechten qua presentatie, bijna te mooi om op te eten. Qua smaak subliem+. De verschillende wijnen die bij de gerechten werden geserveerd waren eveneens heerlijk. Aanrader? Zeker Terug gaan? Absoluut!

Ronald


24 juli 2018

Een ware reis door alle smaken die vol zit van verrassingen
10

Wij hebben het 7 gangen diner gekozen, in een kleine 4 uur zijn we meegenomen op een reis door alle smaken. De meest bijzondere combinaties en de mooiste creaties hebben we op ons bord gekregen. Uitermate gastvrije beleving van een gepassioneerd team.

Marcel (Nederland)


16 juli 2018