Certificaat van uitmuntendheid 2018
Culinair orgasme
10

Van de amuses over tussendessert naar de pousse. 7 ( volgens mij heb ik er zeker 12 zien passeren) knallers op het bord met dito drank. Super bediening, leuk kader. Aanrader als je jezelf en anderen eens lekker wil verwennen in Centrum Amsterdam!


15 april 2019

Super ervaring
10

Een heerlijke 3 gangen lunch met wijnarrangement genomen. Smaken waren verrassend, lekker én prachtig geserveerd. Vriendelijk bediend door Rudy met duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!

Carmen


6 april 2019

Bijzonder en lekker, heel vriendelijke bediening.
10

Bijzonder eten waarom heeft dit restaurant geen Michelin ster? Heel vriendelijke bediening. Een heerlijke avond gehad.

Guus


29 maart 2019

Super
10

Een zeer aangename reis langs de smaak papillen, Chef Bertelsen en zijn brigade zorgen ervoor dat je een fantastische avond beleeft, mede dankzij de goede, correcte maar zeker uitermate vriendelijke bediening, waar ons bezoek en wat genoegen, Wij komen zeker terug


24 maart 2019

uitdagend en comfortabel
10

In een bijzondere entourage serveert sense een hele mooie diverse combinatie van smaken in haar gerechten. Bijzonder zoals je verschillende smaken steeds weer kunt proeven in de mooie presentaties. soms harmonierend soms spettert er een smaak uit. Dat verraadt vakmanschap.

Karel


19 maart 2019

Avontuurlijk
10

Heerlijk gegeten, allemaal verrassende gerechtjes. Bediening was ook uitstekend. Zin om weer een keer terug te gaan.

Ernst


14 maart 2019

Fantastisch!!
10

Het was heerlijk!! Hebben het 4 gangen lunchmenu met wijnarrangement genomen, het zag er prachtig uit en wat een smaaksensatie. De bediening was ook fantastisch. We hebben genoten, bedankt!


11 maart 2019

Creativiteit ten top
10

Sinds een paar maanden weer eens dit restaurant bezocht. Jammer dat we dit niet veel eerder hebben gedaan. We werden weer herinnerd aan de fantastische keuken van Lars Bertelsen met zijn enorme creativiteit. Van ons krijgt hij een michelin-ster ! We werden ontvangen door de immer vriendelijke , enthousiaste Sami. We gingen eerst voor de 2-gangen lunch , voorafgegaan door 3 heerlijke amuses. Ook vóór het hoofdgerecht nog een amuse. Wat een feest ! Als kers op de taart toch ook maar het dessert genomen dat óók weer vooraf gegaan werd door een heerlijke amuse. Dus wil je in alle rust op een ( druilerige) za- of zondag lekker lunchen dan is dit de plek ! Zorg wel ervoor dat je reserveert want na 14.00 uur gaat de keuken dicht om weer open te kunnen gaan om 18.00 uur.

Huub


10 maart 2019

Verrukkelijk!
10

Alles was fantastisch: de gerechten, de opmaak van de gerechten, de Nederlandse prosecco, de wijnen en de bediening. We zouden niet opnieuw voor de kalfszwezerik kiezen, maar de 6 andere gerechten vonden we verrukkelijk! Ik vond de ceviche met quinua zelfs de lekkerste die ik ooit gehad heb (en ik woon al 14 jaar in Peru).

Frederique


28 februari 2019

Outstanding, 100 % perfect. AANRADER
10

Toen de bomen nog tot de hemel reikten en het geld niet op kon omdat wij beiden een goed salaris hadden, hebben wij (mijn vrouw, schoonzuster, zwager en mijn persoontje) regelmatig diverse restaurants van de Alliance Gastronomique bezocht. Dat was elke keer puur genieten. Afgelopen zaterdag 16 februari 2019 werden mijn vrouw en ik door onze zoon en schoondochter getracteerd op een 3- gangen lunch, die later door onze neef die in de keuken werkt, aangevuld tot een 4 gangane lunch. Ik ben het volledig eens met al mijn voorgangers die een zeer positieve revieuw hebben gegeven. Werkelijk waar, absoluut niks negatiefs over te zeggen. Zeer verrassende creaties, oog- en tongstrelend. Nog nooit zo lekkere varkenswangetjes gegeten. Tot in de puntjes perfect. Keuken creaties 100 % (dank Darius, een van de koks en een volle neef van ons voor de extra 4e gang). De bediening van Samy was eveneeens perfect en altijd met een daverende lach. Top lokatie in de vijzelstraat vlak bij de munt. The place to be!! Bedankt voor jullie goede zorgen en we komen zeker terug voor een diner.

Jerry


17 februari 2019