Certificaat van uitmuntendheid 2020
Geweldige beleving qua geur, smaak, de opmaak en de bediening!
10

Wat een beleving. Senses is echt een goede naam voor dit restaurant want alle zintuigen worden geprikkeld. Ik ben hier naar toe gegaan met mijn vriend om een jubileum te vieren! De chef heeft voor deze speciale gelegenheid een menu voor ons samengesteld om zoveel mogelijk van de kaart te kunnen proeven. De opmaak van de borden zijn echt kleine kunstwerkjes dus al een lust voor het oog. Bij elk gerecht ruik je allemaal verschillende geuren die de smaak tot een geheel maken. Het tempo tussen de gerechten was voor mij echt perfect, niet te snel maar ook niet te langzaam. Het personeel is vriendelijk, geeft goede uitleg en letten ook zeker op. Is je glas leeg vullen ze die bij :) Prijs/ kwaliteit verhouding is zeker een dikke plus! Ik ga hier zeker snel nog een keer naar toe.

Dominique (Nederland)


23 mei 2015

Meer dan goed
10

Echt super lekker gegeten!!! Bediening aardig en netjes! Complimenten aan de keuken alle borden waren met liefde opgemaakt!! En de gerechten super goed! Een zeebaars om echt van te smullen! Eigenlijk meer dan 5 sterren! Ga zo door!!

Onbekend (Nederland)


23 mei 2015

Delicious
8

lekker, verfijnd gegeten, professionele bediening met een ideaal ritme van opeenvolging van de gerechtenl, leuke wijnen. Zeker door originele wijnen te kiezen van kleine ecologische wijnboeren. En de dessert waren om vingers en duimen af te likken.

Frank (België)


10 april 2015

Rob
9

Laatst met vrienden hier gegeten. De blonde dame uit de bediening heeft ons perfect geadviseerd qua wijn keuze. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ron (Nederland)


22 maart 2015

Cees van Kaam
9

Vanmiddag bij Senses heerlijk gegeten met een 3 gangen lunchvoucher via Groupon. In één woord uitstekend! Senses heeft prima kok(s) in haar keuken staan, gerechten worden mooi geserveerd en de bediening is zeer vriendelijk (nogmaals bedankt Fatima, we bezoeken binnenkort jouw moederland) met oog voor de klant.

Cees van Kaam (Nederland)


22 juni 2014

Pauli Koeman
8

Senses restaurant is echt een aanrader! Hele attente bediening, niets is ze te gek echt een avond uit! De kaart is erg origineel en de koks geven een hele originele twist aan de vele gerechten die ze serveren. Wijnen matchen mooi met de gerechten. Wij komen zeker terug!

Pauli Koeman (Nederland)


9 mei 2014

E. Baarbe
10

Heerlijke avond gehad bij Senses! Voortreffelijk eten, heerlijke wijn, aangename ambiance en enthousiaste bediening. Met onze dieetwensen werd uitstekend rekening gehouden. Kortom, van A tot Z, een top-avond!

E. Baarbe (Nederland)


5 mei 2014