Certificaat van uitmuntendheid 2018
A hidden gem
10

Een heerlijke lunch gedaan en ongelofelijk genoten dat we er nog een extra gang bij hebben besteld. De reservering verliep heel fijn dankzij Esther. En tijdens de lunch goede service en goede uitleg van de bij passende wijnen (erg lekker) van Sjaak. Dus als je een keer super lekker wilt lunchen ga langs bij Senses TOP!!!

Hennie (Onbekend)


12 september 2015

Top lunchplek
10

Wij (2personen) hebben hier van een 3 gangen lunch mogen genieten! Wat een verfijnde combinaties bij zowel voor - als hoofdgerecht. Aardige en kundige bediening. Voor herhaling vatbaar

Huub (Nederland)


10 september 2015

Prima
8

Wij gingen voor het 4 gangen menu. Aanrader! Uitstekend eten. Porties zijn niet al te groot maar wij vonden de balans juist heel goed. Sfeer is oké, al is dit in sommige restaurants wel beter. Het personeel is grotendeels Engelstalig en geeft de uitleg van de gerechten ook in het Engels. Ondanks dat wij goed Engels kunnen gebeurde de uitleg in een heel rap tempo waardoor je niet helemaal wist van je at. Personeel is wel heel aardig en doet wel z'n best.

Andre (Nederland)


7 september 2015

Lekker gegeten
8

Mijn vriendin en ik zijn hier gaan eten en besloten het 4-gangen verrassingsmenu te bestellen voor ons tweeën. De gerechten waren stuk voor stuk mooi opgemaakt en de smaakcombinaties zijn goed bevallen. Tussendoor werden ons ook amuses voorgeschoteld en deze vielen ook in de smaak. Tijdens ons bezoek werden wij goed verzorgd door meerdere tafelbediendes. Bij het afrekenen kwamen wij erachter dat wij 6 euro moesten betalen voor een fles met kraanwater. Nu ben ik de beroertste niet en ik heb dit gewoon betaald. Wel vond ik het een beetje veel voor 2 glaasjes kraanwater. Al met al hebben we lekker gegeten en genoten van de avond, ik zou dit restaurant zeker aanraden!

Bas (Nederland)


4 september 2015

Creatief!
8

Een zeer creatieve keuken, voortreffelijke smaken en aangename locatie. mooie presentatie op hippe bordjes en potjes.

Evelyn (België)


1 september 2015

Senses zeer goed
10

Een super aanrader. Prachtige opgemaakte gerechten en een mooie smaakbeleving.Ik heb er van genoten.

Annemarie (Nederland)


31 augustus 2015

Kunst met een grote K
10

In elk gerecht verrassende bereidingen en heerlijke smaakcombinaties. En ook nog eens een prachtige opmaak op het bord!! Bijvoorbeeld de steak tartaar met een kiezel van eendenlever. Of de smaakcombinatie van bloemkool met lavendel. En de bereiding van de zeebaars, echt... Yummie! Voor ons een absoluut 10+

Suzanne (Netherlands)


30 augustus 2015

Verrassend dineren
8

Wij hadden gereserveerd op 19 augustus (2e dag Sail Amsterdam) maar bij binnenkomst bleken wij vooralsnog de enige gasten. Zonder de kaart te bestuderen bestelden wij het 5 gangen verrassingsmenu en bestelden een heerlijke fles wijn. Na een tweetal amuses kwamen in rustig tempo de diverse heerlijke gerechten zoals wij dit graag hebben, kleine proeverijen op vaak zeer verrassende wijze geserveerd. Ons diner nam ruim 3 uur in beslag en hiermee was onze trouwdag een succes. Dank aan de uitstekende bediening die wel zeer attent maar niet opdringerig was.

Meneer de Jong (Netherlands)


29 augustus 2015

Super geslaagd etentje
10

Op een vrijdagavond (met reservatie) hier met twee gaan eten. Het is en klein restaurant, maar met toch genoeg ruimte om voldoende privacy te gunnen. Wij hadden een tafeltje aan de keukenkant en de open keuken geeft dan voldoende gelegenheid om de interactie tussen de koks zelf te beleven. Lekkere, voor oog en tong fijn verzorgde hapjes bij de aperitief. We kozen voor een 4-gangen verrassingsmenu en we werden verrast. Voorafje met als basis makreel, als tussengerecht duif, hoofdgerecht zowel wangetje als lende van iberico varken, nagerecht met o.a. mango bonbon. Geen van deze gerechten stond op de reguliere kaart. Ook de aangepaste wijnen waren grandioos. Zelden zo'n lekkere Rioja als Muscadet gedronken. Het voortreffelijke eten/drank maakte de minder geslaagde beginfase (wijnarrangement vergeten) helemaal goed. Prima restaurant. Als de obers nog iets accurater worden, zeker een topper in wording.

Onbekend (België)


16 augustus 2015

Verrassende lunchlocatie
10

Uitstekend diner genoten. Originele opmaak van borden, prima gastvrouw/heerlijke wijn. Echt een aanrader! Hoort zegt het voort!!!

Rob (Nederland)


14 augustus 2015