Certificaat van uitmuntendheid 2018
Delicious
8

lekker, verfijnd gegeten, professionele bediening met een ideaal ritme van opeenvolging van de gerechtenl, leuke wijnen. Zeker door originele wijnen te kiezen van kleine ecologische wijnboeren. En de dessert waren om vingers en duimen af te likken.

Frank (België)


10 april 2015

Rob
9

Laatst met vrienden hier gegeten. De blonde dame uit de bediening heeft ons perfect geadviseerd qua wijn keuze. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ron (Nederland)


22 maart 2015

Cees van Kaam
9

Vanmiddag bij Senses heerlijk gegeten met een 3 gangen lunchvoucher via Groupon. In één woord uitstekend! Senses heeft prima kok(s) in haar keuken staan, gerechten worden mooi geserveerd en de bediening is zeer vriendelijk (nogmaals bedankt Fatima, we bezoeken binnenkort jouw moederland) met oog voor de klant.

Cees van Kaam (Nederland)


22 juni 2014

Pauli Koeman
8

Senses restaurant is echt een aanrader! Hele attente bediening, niets is ze te gek echt een avond uit! De kaart is erg origineel en de koks geven een hele originele twist aan de vele gerechten die ze serveren. Wijnen matchen mooi met de gerechten. Wij komen zeker terug!

Pauli Koeman (Nederland)


9 mei 2014

E. Baarbe
10

Heerlijke avond gehad bij Senses! Voortreffelijk eten, heerlijke wijn, aangename ambiance en enthousiaste bediening. Met onze dieetwensen werd uitstekend rekening gehouden. Kortom, van A tot Z, een top-avond!

E. Baarbe (Nederland)


5 mei 2014