Certificaat van uitmuntendheid 2020
Gezellig en heerlijk eten
8

Ik was hier rond maart '16 met een vriendin. Het personeel is heel vriendelijk en het eten was heerlijk. Wij kozen voor een 3 gangen verrassingsmenu. De prijs-kwaliteit verhouding was top! De stoelen zitten comfortabel en het is niet rumoerig. De paarse belichting zorgt voor een kalme romantische sfeer. Aanrader dus!

Unkown (Nederland)


13 maart 2016

mooi en lekker
8

Een maand geleden trakteerde een vriendin me hier op een uitstekende lunch. Toen onlangs op vrijdag spontaan het idee opkwam om met vier mensen te dineren en alle restaurants die ik probeerde vol zaten, konden we hier verrassend genoeg wel terecht. Verrassend omdat het een beperkt aantal zitplaatsen heeft en ik hier alweer enorm heb genoten. De sfeer is rustig en correct, ondanks de open keuken waar hard wordt gewerkt. We nemen een vijf-gangen menu en alle gerechtjes zien er uit als ware kunststukjes. Zo ook het prachtige aardewerk waarop ze geserveerd worden. Rauwe makreel met bereidingen van radijs is een van de hoogtepunten. De bijpassend wijnen zijn heerlijk en origineel en na de koffie met friandises vertrekken we vrolijk en voldaan

Elmy (Nederland)


11 maart 2016

Fine dining & prima bediening
8

We werden in het engels welkom geheten en dan begrijp je meteen dat je toch wel langs een van de toeristische routes in Amsterdam zit. Restaurant zit aan een hotel vast en geeft ook een leuk doorkijkje naar de bar aldaar. Inrichting smaakvol, open keuken altijd fijn maar de verlichting vinden we iets te donker eerlijk gezegd. Het eten van het door ons gekozen 4-gangen menu was zonder meer goed. Amuse prima, voorgerecht met (rauwe) makreel gewaagd maar heel smaakvol. De kreeftensoep als tussengerecht was zonder meer geweldig, niet alleen qua smaak maar zeker ook qua presentatie. Het dessert was erg gewaagd, niet heel zoet (hoeft ook niet) maar ben er nog niet uit of ik het nu lekker vond of toch iets teveel aparte smaken bij elkaar. Complimenten dus voor de chef(s) maar zeker ook voor de maître. Het mag gezegd worden dat Natasja zonder twijfel tot de besten van Amsterdam hoort.

Unkown (Nederland)


11 maart 2016

Uitstekend
10

Hier 3 gangen lunch genomen, standaard menu. Uitstekend. Goed van smaak, prachtige opmaakt, uitstekend bijpassend wijn arrangement. Vriendelijke en zeer professionele bediening.

Johannes (NL)


5 maart 2016

Chantal (website)
10

Geweldige complete avond. Voor mij perfect. Het enige dat mijn vriend opviel was dat zijn wijnglas eerst werdt gevuld. Het enige kleine min puntje. Verder heerlijk gegeten. Nogmaals dank allemaal! Tot ziens! Chantal

Chantal (Nederland)


20 februari 2016

Echt top gegeten!
10

Erg lekker gegeten goede uitleg bij het eten en wijnen! Top personeel! Leuke avond uit gehad.

Onbekend (NL)


12 februari 2016

Verfijnde gerechten
10

Leuk , netjes niet al te groot restaurant.heel makkelijk bereikbaar met de tram, midden in de stad met al zijn gezelligheid. Wij waren door middel van een groupon hier beland voor diner, en werden hartelijk ontvangen. Wisselende spontane bediening ( toevallig van moeder en dochter) Mooie wijnkaart en we namen een heerlijke rode italiaanse wijn. De gerechten zijn heerlijk biologisch en worden prachtig en zeer verfijnd opgediend. Wij hadden onder meer een gerecht met een stukje vlees en een jus erbij die smolt op de tong....zelfs bij de niet vlees liefhebbers in ons gezelschap bleef er geen stukje van over.... Zeker de moeite waard om te bezoeken,wij hebben genoten....

Gonny (NL)


9 februari 2016

Klein, knus & goed!
8

We aten hier met 3 vrienden een 5 gangen verrassings menu met wijn arrangement. Mede doordat we het wijn arrangement dubbel tot ons hebben genomen liep de prijs op naar 140 euro pp. Hiervoor hadden we een avondvullend programma, een gezellig avond onderling, goed eten en met het vorderen van de avond steeds meer persoonlijke bediening. Er wordt hier gekookt op hoog niveau, alles was heerlijk en origineel. Maar naar mijn smaak wel met een beetje te veel frommeltjes van schuim, gelei, parels van G&T etc.. Een spoor waar menig michelin restaurant steeds meer van terugkomt. Ik raad hen dat ook aan. Mede door de prijs kijk ik extra kritisch. De wijn was goed, ik ben blij dat ze hier juist tegen de trend van menig michelin restaurant ingaan dat wijn vooral heel bijzonder moet zijn. Ik wil vooral dat die erg lekker is en zó passend is dat de smaak van het eten versterkt wordt. Zoals een goede zoete witte wijn de smaak van eendenlever naar een nog hoger plan kan brengen. De match kan nog beter, maar de wijn viel ons erg goed. Qua bediening kan nog een kleine verbetering gemaakt worden om het naar hetzelfde niveau waarop wordt gekookt te brengen. Dit wil echter niet zeggen dat de bediening niet goed was. Mede door hen hadden we een top avond.

Sebastian (NL)


8 februari 2016

Feest om er te eten
10

Voor het 25 jarig jubileum van een collega was dit restaurant uitgezocht. Het werd een verrassing menu waarbij perfect rekening werd gehouden met mij als vegetariër. Alle gerechten zagen eruit als kunstwerkjes. De combinaties van ingrediënten keer op keer verbluffend heerlijk. Ondanks de kleine keuken werden alle gerechten voor onze tafel van 9 gelijk uit geserveerd. Bediening was kundig en no-nonsens. Kortom een absolute aanrader en ik kom zeker privé nog eens terug.

Branko (NL)


29 januari 2016

lekker eten, wijnen mooi aangepast aan de gerechten
8

voor de 2de keer naar Amsterdam en gekeken op tripadvisor voor een lekker restaurant te vinden. beoordelingen die op tripadvisor staan kloppen terug prima, we maakte bij de reservering melding dat iemand een probleem met gluten had, en daar was bij alle gerechten rekening mee gehouden. lekker eten, mooie bordjes en de wijnen paste prima bij de gerechten. de avond startte met een minpunt, we vroegen voor aperitief een havana cola en een witte martini, er werd zéér weinig havana in geschonken en de martine was ook bijna niet te zien in het glas. maar het lekker eten en de aangepaste wijnen maakte de avond toch geslaagd.

Hans (NL)


26 januari 2016