Certificaat van uitmuntendheid 2018
Origineel en heerlijk
10

Heerlijk gegeten. Zeer aardige bediening en zeer origineel en heerlijk eten. Veel bijzondere smaak sensaties. Prachtig opgemaakt. Ook het wijn arrangement paste er goed bij.

Helen (Unknown)


1 november 2015

Super leuk restaurant vlakbij de munt
10

Senses is een super leuk restaurant. Bediening is heel vriendelijk. Jammer dat niet iedereen NL spreekt. Een aanrader zijn de menu's. Een echte verrassing op zeer hoogstand niveau tegen een goede prijs. Ook de huiswijnen zijn heerlijk! Veel plezier!

Philip (Unknown)


31 oktober 2015

Geweldige SMAAK sensatie!
10

Samen met mijn vriendin hier komen eten. Jas keurig aangenomen en opgehangen. Mochten zelf een leuke plek kiezen. We kregen direct lekkere hapjes op tafel. Vervolgens vroegen we informatie over een fles rode wijn. De ober kon ons hier veel over vertellen. Samen hebben we een 4 gangen Surprise menu genomen........ EN WAT WAS DAT LEKKER! Hebben echt lopen genieten. Koks zijn kunstenaars en de bediening is professioneel. Een echte aanrader!

Erik (NL)


30 oktober 2015

Heerlijk verrassend surprise menu
10

Heerlijk verrassend gegeten! Van de amuses tot aan de bonbons bij de koffie.... Alles heel goed afgestemd op elkaar. De bediening was correct en vriendelijk.

Unknown (NL)


11 oktober 2015

Verschrikkelijk goed
10

Afgelopen week hier gegeten: het was ongelofelijk goed en lekker. We hadden 4 gangen en hierbij bijpassende wijnen. De borden waren prachtig opgemaakt en dat niet alleen: de smaken en texturen op het bord waren verschrikkelijk lekker en goed. Een ontzettende aanrader voor wie een bijzondere maaltijd wil nuttigen, met bijzondere gerechten van het allerhoogste niveau!

Onbekend (Onbekend)


4 oktober 2015

Helemaal leuk!
10

Wij waren hier met een groepsuitje van de zaak en hebben een heerlijke lunch gehad. De kleuren die ze gebruikten! WOW heel gaaf en uiteraard: zo mooi het er uit zag; zo lekker was het ook!

Onbekend (NL)


2 oktober 2015

A hidden gem
10

Een heerlijke lunch gedaan en ongelofelijk genoten dat we er nog een extra gang bij hebben besteld. De reservering verliep heel fijn dankzij Esther. En tijdens de lunch goede service en goede uitleg van de bij passende wijnen (erg lekker) van Sjaak. Dus als je een keer super lekker wilt lunchen ga langs bij Senses TOP!!!

Hennie (Onbekend)


12 september 2015

Top lunchplek
10

Wij (2personen) hebben hier van een 3 gangen lunch mogen genieten! Wat een verfijnde combinaties bij zowel voor - als hoofdgerecht. Aardige en kundige bediening. Voor herhaling vatbaar

Huub (Nederland)


10 september 2015

Prima
8

Wij gingen voor het 4 gangen menu. Aanrader! Uitstekend eten. Porties zijn niet al te groot maar wij vonden de balans juist heel goed. Sfeer is oké, al is dit in sommige restaurants wel beter. Het personeel is grotendeels Engelstalig en geeft de uitleg van de gerechten ook in het Engels. Ondanks dat wij goed Engels kunnen gebeurde de uitleg in een heel rap tempo waardoor je niet helemaal wist van je at. Personeel is wel heel aardig en doet wel z'n best.

Andre (Nederland)


7 september 2015

Lekker gegeten
8

Mijn vriendin en ik zijn hier gaan eten en besloten het 4-gangen verrassingsmenu te bestellen voor ons tweeën. De gerechten waren stuk voor stuk mooi opgemaakt en de smaakcombinaties zijn goed bevallen. Tussendoor werden ons ook amuses voorgeschoteld en deze vielen ook in de smaak. Tijdens ons bezoek werden wij goed verzorgd door meerdere tafelbediendes. Bij het afrekenen kwamen wij erachter dat wij 6 euro moesten betalen voor een fles met kraanwater. Nu ben ik de beroertste niet en ik heb dit gewoon betaald. Wel vond ik het een beetje veel voor 2 glaasjes kraanwater. Al met al hebben we lekker gegeten en genoten van de avond, ik zou dit restaurant zeker aanraden!

Bas (Nederland)


4 september 2015