Certificaat van uitmuntendheid 2020
Nice place to go for the "full treatment"
10

Friendly and knowledgeable staff, excellent service and really delicious food. We had the six course with wine pairing, a culinary experience will remember for a long time.

Ragnvald (Unkown)


17 mei 2016

Heerlijk gegeten, gedronken en genoten
10

Gisteravond hier werkelijk heerlijk gegeten, gedronken en genoten. Gekozen voor 4-gangen met bijpassende wijn. We begonnen met twee amuses en tussendoor kregen we ook nog een (tussen?) amuse. De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes qua opmaak en diversiteit aan smaken. De bediening (Natasha, Francisco, Laura) was erg vriendelijk en verdiend een groot compliment voor hun kennis van alle smaakvolle gerechten en heerlijke goed passende wijnen. Er zat een wat ouder Australisch stel naast ons die 3x per jaar een wereldreis maken en regelmatig restaurants met Michelin-sterren uitkiezen. Senses doet daar niet voor onder en komt wat hen betreft daar zeker voor in aanmerking. Wij zijn het daar helemaal mee eens. Groot compliment ook voor de mensen achter de schermen en natuurlijk de bedenker en maker van de uitstekend passende combinatie van smaken.

Unkown (Nederland)


17 mei 2016

Gerechten als kunstwerkjes
9

Ik heb afgelopen zaterdag heerlijk gegeten, gedronken en genoten bij Senses. We kozen voor het 3-gangen menu en dronken daar een lekkere mousserende wijn bij. De eerste amuse viel niet in de smaak, een parel van witte chocolade, met frambozensuiker en daarin een bietencarpaccio. Maar daarna ging het alleen maar opwaarts! heerlijke amuses, heerlijke gerechten die eruit zagen als kunstwerkjes. De bediening was ook een absolute topper, wat ik persoonlijk best bijzonder vind in Amsterdam. Persoonlijk ben ik niet van de verrassingsmenu, maar gezien de goede recensies heb ik de gok genomen en ik zal zeker snel terugkomen!

Unkown (Nederland)


17 mei 2016

Geweldig gegeten
10

Wat een fantastische avond als je binnenkomt voel je je direct welkom. De ene mond vermaak naar de andere ! Wij hebben 5 gangen verrassing menu gegeten. Alleen maar conplimenten aan chef Lars Bertelsen !!

Erik (Unkown)


14 mei 2016

Wat een heerlijk restaurant
9

Wat een heerlijk restaurant. Al een aantal keren hier gegeten en zeer tevreden Dus komen we regelmatig terug. Een drie gangen lunch met een Groupon voutcher. De borden zien er uit als kleine schilderijtjes en een ware smaak explosie.Mooi serviesgoed. De bediening is zeer service minded en vriendelijk.De chefs in de keuken hebben duidelijk plezier in hun werk.. We komen graag weer terug.We hebben genoten

Merwede (Nederland)


14 mei 2016

delicious meal
10

Van het hapje tot het dessert was alles heel lekker. De bediening was zeer goed. Enig klein minpuntje is dat ik als aangekondigd niet vleeseter 2X pladijs kreeg.

Rachel-Madeleine (Be)


10 mei 2016

Lekker
8

met collega's hier gegeten,met een actie, en het was een leuke avond, lekker gegeten, meer gangen van de chef met bijpassende wijn, de bediening was vriendelijk, en alert, ik kom zeker terug

Frank (NL)


4 mei 2016

Een culinair avondje bij een super restaurant!"
8

Laatst hebben mijn man en ik gedineerd bij Senses. Zelf was ik er al eens eerder geweest met een vriendin wat zo goed beviel dat ik samen met mijn man er weer naar toe wilde. We hebben een 6-gangen diner met een wijnarrangement gedaan. Top eten en top wijn. En dat kan alleen met een top kok. De bediening was ook vakkundig en vriendelijk. We hebben genoten van al dat lekkers. Bedankt!

Unkown (NL)


22 april 2016

Een echte aanrader.
10

9 april met 4 personen heerlijk gegeten. 6 gangen menu met wijn arrangement. Prachtige opmaak en een fantastische smaak combinatie. In een fijne ontspannen sfeer waarbij de bediening een grote rol speelde. Een echte aanrader.

Woutera en Hans (Nederland)


10 april 2016

Nomen est omen
10

Allereerst de reservering. Hartelijk welkom maar " u moet weten dat er ook een groep komt" ,vindt u dat bezwaarlijk. Heel erg eerlijk dus. Was overigens geen probleem, nette mensen. Alleraardigste bediening, ook deskundig. Dan het eten. We kozen het verrassingsmenu. Geweldig. De ene smaaksensatie na de andere. Ze doen hun naam dus eer aan. Prachtig opgemaakt ook. Bijpassend wijnarrangement was ook zeer to the point. Aanrader!

Aat (Nederland)


8 april 2016