Certificaat van uitmuntendheid 2018
Fantastisch
10

Geweldige ervaring, fantastisch eten en héle goede bediening! Wij komen hier zeker weer een keer terug!

Kimberley


15 februari 2019

Echt genieten
10

Dit restaurant heeft geen Michelin ster. Waarom weet ik niet, want het kan zich zeker meten met een sterren restaurant. Wij hadden gekozen voor een 7 gangen menu met wijn arrangement. Nu ben ik niet zo een durfal als het om eten gaat. Ik kies in een menukaart meestal de veilige dingen. Dan is het altijd spannend om een menu te kiezen die door de chef gekozen wordt. Vis is bijvoorbeeld niet mijn favoriet. Dus wat krijgen we? Dingen met krab, oesters en Dorade. Ik vond het allemaal heerlijk. De samenstelling van de gerechten is zo dat niet overheerst. Gewoon wat mij betreft een perfecte mix van ingrediënten. En dan ook steeds een wijn die bij het gerecht past. Echt ongelofelijk knap. En dat in een (relatief) kleine keuken. Maar ook de bediening is absoluut het vermelden waard. Bij ieder menu of wijn een enthousiaste uitleg. Ook wat betreft het samenspel tussen bediening en keuken is men er in geslaagd een perfecte combinatie te vinden. Wel een tip: bespreek op tijd. Het restaurant is niet al te groot. Ik heb niet geteld maar volgens mij hebben ze niet veel meer dan 15 tafels. Wij hebben superieur gegeten in een heel ongedwongen sfeer en in het hart van Amsterdam. Mocht de chef binnenkort een ster krijgen (als hij dat ambieert) dan hoop ik dat des Fer hierdoor niet veranderd. Zoals het nu is, is het wat mij betreft echt een aanrader.

Ruud


2 februari 2019

Geweldige ervaring!
10

Vrijdag 1 februari 2019: een 7 gangen diner met een 7 gangen wijnarrangement. Wat een geweldige ervaring! Meteen bij binnenkomst krijg je een warm gevoel, super vriendelijk personeel, gezellige sfeer. Voor we aan het diner begonnen hebben we eerst een aperitief genomen, champagne met een paar mooie gerechten. Vanaf het allereerste moment zijn de gerechten super, zeer smaakvol, mooi opgemaakte borden, en de wijn is zeer goed op de gerechten afgesteld. Een 10 met een griffel voor Senses! Absoluut voor herhaling vatbaar

Selma


2 februari 2019

Verrassing na verrassing
10

Na 2 jaar weer eens een bezoek gebracht aan Senses, Het restaurant heeft een metamorfose ondergaan. En wederom was het genieten geblazen. We hadden gekozen voor het 5 gangen tasting menu met een bijbehorend wijn arrangement. We begonnen met heerlijke en prachtige amuses, Zo mooi opgemaakt dat het bijna zonde is om op te eten. En vervolgens kregen we de ene na de andere verrassing geserveerd door vakkundig en heel vriendelijk personeel. Bij elk gerecht proefde je weer iets sensationeels op je tong. Wat een genot kan eten toch zijn. Onze complimenten aan het hele team van chef-kok Lars Bertelsen. En we komen natuurlijk nog eens terug.

Gerard


26 januari 2019

Geweldige eetervaring!
10

Heerlijk 6 gangen diner met verrassende gerechten die zorgden voor een smaakexplosie in de mond en daarbij een super wijnarrangement! Genieten!


19 januari 2019

Senses of a bliss
10

Wat hebben wij genoten in hartje Amsterdam. We hebben heerlijk geluncht bij Senses waar alles klopt. Vriendelijk werden wij ontvangen door chef Lars en zijn team. Het mooie menu inclusief amuses laat alle smaak pupillen prikkelen en laat je genieten van begin tot eind. De liefde voor “het vak” spat letterlijk van het bord! Ga vooral zo door! We komen zeker nog eens terug.


13 januari 2019

Smaaksafari
10

Super genoten van een fantastisch 6-gangenmenu met wijnarrangement. Amuses waren verrukkelijk en het menu behield het hoge niveau van de start. Complimenten aan de keuken en niet te vergeten de vriendelijke bediening. Heerlijk verrassende riesling als dessertwijn om een perfect diner perfect af te sluiten. Wij komen gegarandeerd een keertje terug


23 december 2018

Sterrenwaardig restaurant !!
10

Als regelmatig bezoeker van sterrenrestaurants kan ik iedereen dit klasserestaurant aanbevelen! Sterk verwonderd dat Michelin hier nog niet is voorbijgekomen. Gerechten waren top, de wijn evenzeer. Perfecte bediening er bovenop . En voor deze prijs !! Gefeliciteerd .


16 december 2018

Het betere Amsterdamse lunchadres.
10

Het is niet eenvoudig om op een doordeweekse dag in Amsterdam een lunchadres te vinden waar men uitgebreid kan tafelen volgens de regels van de kunst. Er zijn natuurlijk ergere problemen in het leven, maar los daarvan: Senses is één van de places to be. Wij gingen voor de 4-gangen lunch die werd aangevuld met amuses en tussentijdse versnaperingen. Over het menu wordt op voorhand niet al te veel gecommuniceerd en dat is prima, de keukenbrigade weet duidelijk waar ze mee bezig is, dus leg uw culinair lot maar in hun handen. Wijnarrangement was met uitzondering van een Hollandse mousserende nogal (letterlijk) ver gezocht maar als dat op zo een kwalitatief hoogstaande wijze gebeurt valt hier niets op af te dingen. Bediening was attent zonder al te nadrukkelijk aanwezig te zijn, zo hebben we het graag. Kortom, een topadres, wij komen zeker terug, en wie weet misschien zelfs 's avonds.

Stefan


11 december 2018

Echt heel goed!
10

Ik heb geen idee waarom ik hier nooit eerder ben geweest, duidelijk mijn fout........ Simpel verhaal, mooi, strak, simpel ingerichte zaak die je eerlijkheidshalve aan de buitenkant zo voorbij zou lopen. Binnen, warm, simpel, en toch strak ingericht, met open keuken. 32 couverts, geweldig leuk, enthousiast en kundig personeel, en, en daar gaat het uiteindelijk om, fantastisch eten. Concept: 3-7 gangen menu, thats it, voor een wat mij betreft schappelijke prijs, +/- 100 pp incl wijn arrangement. Geen ster, vreemd, maar zoals met wel meer goede restaurants, wellicht wel een pre. Geloof me, meer dan ster-waardig mocht je erop uit zijn. Maar even terug naar het eten, 5 gangen, zeer afwisselend, mooi opgemaakt en super smaakvol in precies goede porties. Ook in prima tempo geserveerd, dus niet per definitie 5 uur zitten. Het is dat er nog zoveel restaurants op mijn bucketlist staan, anders kwam ik hier volgende maand weer. Lars en team, thanx, top!


8 december 2018