Certificaat van uitmuntendheid 2018
Lekker
8

met collega's hier gegeten,met een actie, en het was een leuke avond, lekker gegeten, meer gangen van de chef met bijpassende wijn, de bediening was vriendelijk, en alert, ik kom zeker terug

Frank (NL)


4 mei 2016

Een culinair avondje bij een super restaurant!"
8

Laatst hebben mijn man en ik gedineerd bij Senses. Zelf was ik er al eens eerder geweest met een vriendin wat zo goed beviel dat ik samen met mijn man er weer naar toe wilde. We hebben een 6-gangen diner met een wijnarrangement gedaan. Top eten en top wijn. En dat kan alleen met een top kok. De bediening was ook vakkundig en vriendelijk. We hebben genoten van al dat lekkers. Bedankt!

Unkown (NL)


22 april 2016

Een echte aanrader.
10

9 april met 4 personen heerlijk gegeten. 6 gangen menu met wijn arrangement. Prachtige opmaak en een fantastische smaak combinatie. In een fijne ontspannen sfeer waarbij de bediening een grote rol speelde. Een echte aanrader.

Woutera en Hans (Nederland)


10 april 2016

Nomen est omen
10

Allereerst de reservering. Hartelijk welkom maar " u moet weten dat er ook een groep komt" ,vindt u dat bezwaarlijk. Heel erg eerlijk dus. Was overigens geen probleem, nette mensen. Alleraardigste bediening, ook deskundig. Dan het eten. We kozen het verrassingsmenu. Geweldig. De ene smaaksensatie na de andere. Ze doen hun naam dus eer aan. Prachtig opgemaakt ook. Bijpassend wijnarrangement was ook zeer to the point. Aanrader!

Aat (Nederland)


8 april 2016

(Michelin Ster) Talent in de keuken!
10

Chef Lars Bertelsen, wat een ruwe diamant! Geweldige gerechten, perfecte smaken en super bediening...wat een belevenis. Amsterdam heeft er weer een topzaak bij op hoog niveau. Een aanrader voor een ieder die mooie gerechten en heerlijke smaken kan waarderen. Bedankt voor de perfecte avond! Tip: Vraag naar de kokos parels, letterlijk en figuurlijk een smaak orgasme in je mond ;)

Wesley (Unkown)


31 maart 2016

Heerlijke smaken
8

Met 2 personen heerlijk gegeten. We kozen voor een 5 gangen verrassingsmenu met bijbehorend wijn arrangement. De bediening was vlot, kundig en zeer vriendelijk. De gerechten waren spannend en de smaken goed gecombineerd. De wijn maakte het geheel goed af. - witte chocola gevuld met vloeibare rode biet - rauwe makreel - kabeljauw met tomatenbouillon - kreeft - rundersukade met rode wijn saus - pinda ijs met zoute popcorn en pure chocola.

Arnout (Unkown)


26 maart 2016

Topgastronomie in amsterdam
10

Fantastisch eten, smaken perfect en prachtig gepresenteerd. Supervriendelijke bediening en de aangepaste wijnen waren van topniveau. Prijs/kwaliteit zeer correct. Een aanrader voor iedereen die naar Amsterdam gaat. Ps, de praline van witte chocolade met een gazpacho van rode biet was hemels, net als al de rest.

Kurt (NL)


23 maart 2016

Geweldig
10

Echt genoten!! Heerlijk gegeten, tot in de puntjes van perfectie! Echt geweldig! Vriendelijke en professionele bediening!

Danielle (Unkown)


19 maart 2016

Gezellig en heerlijk eten
8

Ik was hier rond maart '16 met een vriendin. Het personeel is heel vriendelijk en het eten was heerlijk. Wij kozen voor een 3 gangen verrassingsmenu. De prijs-kwaliteit verhouding was top! De stoelen zitten comfortabel en het is niet rumoerig. De paarse belichting zorgt voor een kalme romantische sfeer. Aanrader dus!

Unkown (Nederland)


13 maart 2016

mooi en lekker
8

Een maand geleden trakteerde een vriendin me hier op een uitstekende lunch. Toen onlangs op vrijdag spontaan het idee opkwam om met vier mensen te dineren en alle restaurants die ik probeerde vol zaten, konden we hier verrassend genoeg wel terecht. Verrassend omdat het een beperkt aantal zitplaatsen heeft en ik hier alweer enorm heb genoten. De sfeer is rustig en correct, ondanks de open keuken waar hard wordt gewerkt. We nemen een vijf-gangen menu en alle gerechtjes zien er uit als ware kunststukjes. Zo ook het prachtige aardewerk waarop ze geserveerd worden. Rauwe makreel met bereidingen van radijs is een van de hoogtepunten. De bijpassend wijnen zijn heerlijk en origineel en na de koffie met friandises vertrekken we vrolijk en voldaan

Elmy (Nederland)


11 maart 2016