Certificaat van uitmuntendheid 2018
Genieten bij Lars Bertelsen en zijn team...
10

Dit restaurant werkt met een verrassingsmenu waarbij je kunt kiezen uit het aantal gangen. De voorgeschotelde gerechten (er wordt terdege rekening gehouden met uw wensen), sidedishes en brood waren een streling voor het oog, zeer lekker en van topkwaliteit. Daarenboven mogen wij niet vergeten te vermelden dat de begeleidende wijnen origineel en goed gekozen waren door een zeer vriendelijke en professionele zaalmeester. Eén minpuntje. Tijdens ons bezoek (lunch) zat het restaurant niet afgeladen vol. Het stoorde ons enigszins dat de niet ingenomen tafels van de eetzaal niet ingedekt waren. Dit gaf een 'leeg' en 'slordig' gevoel. Een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Wij raden eenieder Senses aan.

Luc (BE)


11 augustus 2016

Jona & Martin
10

Wij hebben super lekker gegeten en zeker genoten. Alles was goed / perfect. De bediening en niet onbelangrijk het eten. De prijs was echt niet te duur voor het eten wat je krijgt. Wij komen zeker terug en we zullen het zeker melden in onze vrienden kring.

Jona & Martin (Nederlamd)


21 juli 2016

Super gegeten
10

Leuk restaurant, leuke uitstraling en goede bediening. Leuk concept, alleen keuze uit het aantal gangen. We kozen het 4-gangen menu. Na een heerlijke amuse hebben we genoten van de heerlijke gerechten. Veel lekkere smaken in 1 gerecht. Bediening was erg goed, leuke spontane omgang en pasten zich goed aan aan de gasten. Zeker een aanrader en prijs-kwaliteitverhouding is erg goed.

Patrick (Unkown)


17 juli 2016

Echt een aanrader!
8

Vanmiddag een driegangenmenu gegeten bij Senses. Het personeel is ontzettend vriendelijk en het was geen probleem dat we iets verlaat waren. Alle drie de gerechten waren overheerlijk en prachtig opgemaakt. De bijzondere combinaties van ingrediënten pasten perfect bij elkaar. Ook de wijn en de chocoladehapjes bij de koffie en thee waren heerlijk. Echt een aanrader!

Linda (NL)


16 juli 2016

Geweldige avond, zalig gegeten
10

Vriendelijk ontvangen, in een prettige ambiance. We begonnen met een heerlijke amuse en elke gang erna was voortreffelijk. Dit gold ook voor de wijn. Over de prijs/kwaliteit verhouding kan ik geen oordeel geven, aangezien ik was uitgenodigd voor dit diner. Maar het was een genot, dat is zeker.

Marco (Nederland)


13 juli 2016

Op advies van TA verrassingsbezoek
8

Als niveau 6 bijdrager van TA, als verrassing aan het einde van de lunchtijd hier met een Amerikaanse gast binnengelopen. Keurig na het checken met de keuken, kregen we een tweetje aangeboden binnen. Uitermate keurige en ook vriendelijke bediening die ook in het Engels haar weg weet. Verrassingsmenu van twee gangen genomen en wat bier en water. Helaas is het water nooit aangekomen, maar het smaakte niet minder daarom. Een mooi klein walnoten proeverijtje van de chef vooraf werd vervolgd door een vis en vleesgerecht van chef Lars Bertelsen, volgens eigen zeggen, maar ook klopt: een tintelende en oogstrelende belevenis. Wij moesten helaas te snel weg, rekende de op zich meer dan keurige geprijsde lunch af, en beloofde elkaar dat we zeker hier terug zouden komen. Wat een topper zo midden tussen het toeristengeweld in Amsterdam :)

Tom (Nederland)


13 juli 2016

Voor de tweede keer weer onvoorstelbaar goed!
10

Voor de tweede keer bij Senses gegeten, de verwachtingen waren hoog gespannen! Deze verwachtingen werden volledig ingelost, buiten gewone gerechten, als kunstwerken en de juiste smaak combinaties. Ook de bediening was weer weer super vriendelijk, vakkundig en attent. We komen zeker terug!

Unkown (BE)


13 juli 2016

"parel" aan de Vijzelstraat
8

Vandaag weer mogen genieten van een werkelijk heerlijke lunch. Prachtige combinaties met een lust voor zowel het oog als de maag. Ik ga niet opnoemen welke verrassing wij voorgeschoteld kregen. Dit omdat ik bang ben 1 van de ingrediënten te vergeten en de keuken te kort zou doen. De plezierige bediening mag ook genoemd worden. Gelukkig zie ik aan de vele positieve recensies dat steeds meer mensen deze "parel" aan de Vijzelstraat hebben gevonden. Super!!

Unkown (Nederland)


10 juli 2016

Genoten van 6 geweldige gangen
10

Ik heb hier samen met mijn partner heerlijk gegeten. Wij hebben gekozen voor de 6 gangen menu met een passende wijn selectie. Ze hebben ons gevraagd of er nog speciale dieet wensen zijn, hier is perfect mee om gegaan. Elke gang overtroefde de andere gang. Geweldige amuses buiten de 6 gangen om, Gazpacho van rode biet,kalfswang, Foie gras in witte chocolade en zo kan ik nog wel doorgaan maar eigenlijk moet je zelf hier maar heen gaan om te genieten van hun verassingsmenu. Met ons volgende bezoek aan Amsterdam zullen wij zeker weer terug komen bij Senses restaurant! Bedankt allemaal voor deze onvergetelijke avond, vriendelijke en persoonlijke bediening

Veyis (Unkown)


8 juli 2016

Een lust voor t oog!
9

In het centrum van Amsterdam, een rustige stijlvolle ambiance, genoten van een verrassende 3 gangen-lunch verzorgd door Chef Lars Bertelsen. Daarbij een wijnarrangement, dit alles uitgeserveerd en toegelicht door een zeer enthousiaste bediening. Presentatie op de borden ... een lust voor t oog ! en daarnaast 'niet geheel onbelangrijk', ... verrassende smaak combinaties! Wijnen goed gekozen, erg lekker.

Pien (Unkown)


8 juli 2016