Certificaat van uitmuntendheid 2018
verrassingsmenu
10

Mijn dochter en ik kozen voor het verrassingsmenu (6 gangen) met bijzonder gerechten mooi van structuur en textuur! Het geheel vergezeld van een wijnarrangement met prachtig combinerende wijnen! Vriendelijke en uiterst correcte bediening! We komen zeker een keer terug!

Mike


18 juni 2017

eiwit- en glutenallergie
10

Het eten was heerlijk. Ik heb een eiwit- en glutenallergie en hier hebben ze heel goed rekening mee gehouden. Ook mijn versie was super lekker. Het personeel was heel vriendelijk.

Kelly (NL)


16 juni 2017

Smaakbeleving
10

Wat een smaakbeleving en wat een plaatjes van gerechten. Erg fijn personeel En feestelijke bijpassende wijnen

Jacqueline (NL)


30 mei 2017

een ware smaakbeleving
10

Wat een smaakbeleving en wat een plaatjes van gerechten. Erg fijn personeel En feestelijke bijpassende wijnen

Jacqueline


30 mei 2017

Een echte aanrader !
10

Het is altijd een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg als je in een grootstad op zoek gaat naar een geschikt restaurant waarin 6 foodies aan hun trekken kunnen komen tijdens een citytrip. We kozen voor het 6 gangen menu en lieten ons verrassen door de chef. De gerechtjes waren mooi en lekker ! Hier en daar ontbrak nog een beetje extra kruiding maar anders valt er zeker niets negatiefs te vertellen.De bediening was uitstekend en de sommelier Laura kon onze wijnkeuze oprecht toejuichen ! Een echte aanrader voor iedereen die kan genieten van lekker eten ! Proficiat voor het volledige team....Ps: De Susumaniello Serre was Top

yv (BE)


29 mei 2017

Heerlijke lunch!
9

Het is echt de moeite waarde om bij Senses te lunchen. De juiste porties voor een lunch, het ziet prachtig uit. Heerlijk en inspirerend.

Veronique


27 mei 2017

Super lekker!
9

Heeerlijk! Verassende gerechten. Miste een klein beetje pit, maar verder heerlijk, zeker aan te raden!

Jo-Ann (Nederland)


8 mei 2017

Zeer goed eten, mooie decoratie, erg vriendelijke bediening en mooie wijnen
10

Ik had vele reviews gelezen en ook mijn collega's gaven aan dat je hier erg goed kon eten, dus maar eens gereserveerd. Ik heb gekozen voor 4 gangen met bijpassend wijn arrangement. Naast de normale gangen werden ook nog amuses, brood en een spoom geserveerd. Elk gerecht zag er even mooi uit en ook de smaak was super. Vaak bijzondere ingredienten en ook meerdere smaakbelevingen in een gerecht. Ook de bijpassende wijnen waren erg goed, geen standaard chardonnay'tje, maar bijzondere druivensoorten. Behalve het echt perfecte eten, was ook de bediening erg vriendelijk. Bij elk gerecht en wijn werd een uitgebreide toelichting gegeven. De bediening hanteerde een goede mix van een beetje gereserveerdheid maar niet stijf en ook tijd voor een grapje op zijn tijd. Het eten wordt in een goed tempo opgediend, dus gelukkig zeker geen gehaast. Als je hier gaat eten moet je rekening houden met minimaal 90-100 euro per persoon (4 gangen, wijn, koffie), maar dit is het zeker meer dan waard. Je merkt gewoon dat er met kwaliteitsproducten wordt gewerkt. Ik kom zeker terug..want dit smaakte gewoon naar meer.

Arjan (Nederland)


24 april 2017

Fantastisch
10

Met mijn man bij senses gegeten om ons feestje te vieren. Het werd een ware belevenis. We werden verrast door een veelheid aan smaken en structuren. Bij de amuse, nog een amuse , twee voorgerechten . twee hoofdgerechten, nog een amuse ,een toetje en friandises bij de koffie. Alles was zeer goed van smaak en van verrassende ingrediënten. Een ware belevenis. De bediening was zeer vriendelijk en accuraat. De open keuken boodt zicht op de Chef en zijn team. Het was erg leuk om te zien dat er in rust en met plezier gekookt werd.

Tineke


9 april 2017

Geweldig!
10

Wederom hebben wij hier heerlijk gegeten, super bediening en geweldige gerechten! Ze blijven ons verbazen met alle smaken!! Tot de volgende keer weer, wij komen zeker terug

Veyis (NL)


9 april 2017