Certificaat van uitmuntendheid 2018
Geweldige ervaring
10

Ik heb een tijdje geleden samen met mijn vriend bij Senses geluncht. In één woord geweldig! De presentatie van de gerechten op het bord en de combinatie van de verschillende smaken is super! Hele gastvrije bediening, die precies weten hoe zij de mensen een prettig gevoel moeten geven. Een echte aanrader voor iedereen!

Omaira (Nederland)


10 februari 2017

Ongelooflijk goed
10

Zojuist met mijn vriend gaan eten bij senses te Amsterdam, buiten de vriendelijke ontvangst krijg je hier een goede en indien gewenst een brede uitleg over de samenstelling van de gerechten en/of producten. De gerechten zelf waren zeer goed op smaak alsook verrassend creatief! Een echte aanrader!

Sannde (Nederland)


30 januari 2017

Top restaurant
10

We waren verrast door de formule van enkel de keuze met hoeveel gangen je je verrassingsmenu wil samenstellen. Maar je mag aangeven wat je niet lekker vind en waar je allergisch voor bent. En dan begint het feest ! De borden zien er ten eerste fantastisch uit, met veel gevoel voor detail en kleur is elke gang opgemaakt. De smaken zijn vol en voortreffelijk, echte mooie combinaties. Een mooi glas wijn erbij... en topbediening. Vanaf het moment van binnenkomst volop attentie en met een lach. Het is dat ze wat krap zitten in de ruimte, maar anders gaat dit restaurant voor 1 ster. Perfecte avond ! Chapeau

Wim (NL)


14 januari 2017

Buitengewone, mooie gerechten
10

We hebben zeer genoten van de buitengewone, mooie gerechten. Pure en zeer verfijnde smaken en mooi opgediend en goede wijnadvies. Een restaurant voor fijnproevers en voor een redelijke prijs. De bediening is zeer kundig en vriendelijk. Een echte aanrader.

Roland (NL)


14 januari 2017

Verwennerij
10

Goede sfeer, leuke dames in de bediening en we zijn ontzettend verrast door de mooie gerechten. Heerlijk van smaak maar ook prachtig opgemaakt! Goede wijn keuze bij de gerechten.

Roos (NL)


12 januari 2017

Sensationeel
10

We werden verrast met een heerlijke amuse om mee te beginnen, een merengue in de vorm van een kleine baguette gevuld met filet americain van gedroogde tomaat met gel van augurk. Daarna hadden we nog 3 gangen, allemaal zeer smakelijk! Het wijn arrangement dat erbij hoorde was ook erg lekker en er werd door de bediening met volle overgave van alles verteld over de verschillende wijnen. Ik kan nog veel meer vertellen maar ik zou zelf hier gaan eten en u zult zien en proeven wat ik bedoel, echt voortreffelijk!

Angie (Nederland)


8 januari 2017

Onverwacht verrast
9

Onverwacht verrast door het restaurant. Nergens wordt actief reclame gemaakt. Kwalitatief goed en vriendelijke bediening. Wij hadden een 4 gangen lunch, produkten waren vers en van het seizoen. Goede wijnkaart en kennis ervan door personeel.

Stientje (NL)


8 januari 2017

Heerlijk gegeten
8

Heerlijk gegeten. Prima service. Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding! Zeker voor herhaling vatbaar.

Huseyin (Nederland)


7 januari 2017

Kunst en strelend voor de tong
10

Niet alleen zagen de gerechten er prachtig uit, het was een waar genot om er te eten. Personeel zeer vriendelijk en Natasja een echte wijn kenner die veel informatie gaf over de wijnen die we bij de gerechten hadden genomen. De chef kok Lars en zijn crew weten prachtige en smaakvolle gerechten te maken. Een aanrader.

Gerard (Nederland)


7 januari 2017

Smaakvol & verrassend
9

Zeer smaakvolle en verrassende combinaties. Fantastische bediening in een gezellige stijlvolle sfeer. We komen zeker terug!

stefan (Nederland)


4 januari 2017