Umami & Cocktails

Umami & Cocktails
29 december 2017

Umami nu bij Senses Umami is van oorsprong een Japans woord dat 'heerlijkheid' of 'hartig' betekent. Samen met zoet, zout, zuur en bitter is het een van de vijf basissmaken. Senses heeft deze smaak nu ook verwerkt in een van de gerechten uit het nieuwe tasting menu. Benieuwd naar deze smaak? Reserveer dan nu alvast voor het nieuwe jaar en ontdek deze smaak.

Verder lezen
Senses in de top 10 van Beste Luxe restaurants in Nederland 2017

Senses in de top 10 van Beste Luxe restaurants in Nederland 2017
13 november 2017

Senses in de top 10 van Beste Luxe restaurants in Nederland 2017 Verheugd en trots zijn wij met een plek in deze prachtige top 10 van Tripadvisor. Het restaurant team heeft hard en met veel passie gewerkt om dit resultaat te behalen. Zij kijken ernaar uit jullie weer te verrassen met unieke smaakcombinaties en nieuwe creaties. Bekijk de volledige lijst.

Verder lezen
Niet lentezoet maar lentezout

Niet lentezoet maar lentezout
4 april 2017

Nu we eindelijk in de lente zijn beland, het weer ons wat meer tegemoet komt en je wellicht wat lichter gaat koken komt dit simpel zout receptje goed van pas. Bereid je vlees of vis met dit frisse lentezout, besprenkel je salade voor een lichtzure touch of gebruik het als dip naast een heerlijke olijfolie.

Verder lezen
Creëer de perfecte bavarois

Creëer de perfecte bavarois
6 maart 2017

Het jonge maar talentvol keukenteam bereidt niet alleen oogstrelende, onconventionele en creatieve gerechten maar zij zijn ook nog eens in het bezit van exceptionele kooktips die je het leven in de keuken makkelijker maken. Elke maand onthullen we er een in combinatie met een recept, zodat je jouw gasten weet te verrassen met eersteklas indrukwekkende gerechten.

Verder lezen