Certificaat van uitmuntendheid Travelers choice 2016
Zeer goed eten, mooie decoratie, erg vriendelijke bediening en mooie wijnen
10

Ik had vele reviews gelezen en ook mijn collega's gaven aan dat je hier erg goed kon eten, dus maar eens gereserveerd. Ik heb gekozen voor 4 gangen met bijpassend wijn arrangement. Naast de normale gangen werden ook nog amuses, brood en een spoom geserveerd. Elk gerecht zag er even mooi uit en ook de smaak was super. Vaak bijzondere ingredienten en ook meerdere smaakbelevingen in een gerecht. Ook de bijpassende wijnen waren erg goed, geen standaard chardonnay'tje, maar bijzondere druivensoorten. Behalve het echt perfecte eten, was ook de bediening erg vriendelijk. Bij elk gerecht en wijn werd een uitgebreide toelichting gegeven. De bediening hanteerde een goede mix van een beetje gereserveerdheid maar niet stijf en ook tijd voor een grapje op zijn tijd. Het eten wordt in een goed tempo opgediend, dus gelukkig zeker geen gehaast. Als je hier gaat eten moet je rekening houden met minimaal 90-100 euro per persoon (4 gangen, wijn, koffie), maar dit is het zeker meer dan waard. Je merkt gewoon dat er met kwaliteitsproducten wordt gewerkt. Ik kom zeker terug..want dit smaakte gewoon naar meer.

Arjan (Nederland)


24 april 2017

Fantastisch
10

Met mijn man bij senses gegeten om ons feestje te vieren. Het werd een ware belevenis. We werden verrast door een veelheid aan smaken en structuren. Bij de amuse, nog een amuse , twee voorgerechten . twee hoofdgerechten, nog een amuse ,een toetje en friandises bij de koffie. Alles was zeer goed van smaak en van verrassende ingrediënten. Een ware belevenis. De bediening was zeer vriendelijk en accuraat. De open keuken boodt zicht op de Chef en zijn team. Het was erg leuk om te zien dat er in rust en met plezier gekookt werd.

Tineke


9 april 2017

Geweldig!
10

Wederom hebben wij hier heerlijk gegeten, super bediening en geweldige gerechten! Ze blijven ons verbazen met alle smaken!! Tot de volgende keer weer, wij komen zeker terug

Veyis (NL)


9 april 2017

"fine dining"
10

Omdat we iets te vieren hadden namen we het 4-gangen menu van Chef Lars maar - bescheiden drinkers als we zijn - zagen af van het wijarrangement. Aangezien het hier "fine dining" betreft zijn de gerechten weliswaar bescheiden van omvang maar dusdanig qua smaken en structuren samengesteld dat wij geenszins met een hongergevoel vertrokken. Integendeel zelfs; immers werd elk gerecht vooraf gegaan door een fijne amuse. Wij werden bij elke gang aangenaam verrast door de subtiele smaaksensaties en originele combinaties van ingrediënten. De attente en vriendelijke bediening verdient daarbij een eervolle vermelding! Het mag duidelijk zijn dat wij het pand na deze ervaring zeer voldaan hebben verlaten . Een aanbeveling dus waarbij opgemerkt dat het restaurant slechts 30 plaatsen heeft, dus reserveren is gewenst!

Rene (Nederland)


8 april 2017

Heerlijk gegeten en gedronken
9

Met mijn man heerlijk gegeten en gedronken bij Senses. We waren zeer onder de indruk van de veelheid aan smaken en structuren. Elke amuse en gang weer een verrassing. De creativiteit heeft mij verrast. Door de goede sfeer geschapen door de bediening en zicht op de Chef en zijn team die in rust en met plezier staan te koken hebben we een heerlijke avond beleefd.

t theuns (Nederland)


8 april 2017

Al onze zintuigen zijn geprikkeld
10

Hier weer een keer met mijn vrouw maar nu ook met vrienden gegeten, wat een geweldige ervaring weer. Waarbij al onze zintuigen zijn geprikkeld. Zelfs onze reizende vrienden hebben het diner nog nergens zo goed ervaren als hier en vroegen zich af wanneer de Michelin ster zou komen! Oh ja of ze de chef misschien mee naar huis kunnen nemen als privé kok? Bedankt voor deze geweldige ervaring weer!!!!

Veyis (NL)


21 maart 2017

Toppie
10

Super leuk en tof restaurant. Een aanrader voor culinaire fanaten die zichzelf eens lekker willen laten verwennen!! De bediening is ongelooflijk vriendelijk en bijna je beste vriend(in)

Steffie (BE)


11 maart 2017

delicaat en prachtig
10

Bij Senses eet je het menu van de chef (3, 4, 5 of 6 gangen). Bij ontvangst werd ons uitgelegd hoe dit werkt en hoe de chef zijn ingrediënten selecteert. Verder is het mogelijk bijpassende wijnen te laten selecteren. Wij kozen voor een 4-gangenmenu waarbij we zelf een fles wijn kozen. De gerechten passen goed in het seizoen, zijn delicaat en prachtig opgemaakt. Naast de 4 "hoofdgangen" serveert Senses diverse amuses, alsmede verschillende kleine stukjes brood tussendoor. Bij de thee kregen we nog een selectie aan zoetigheden. Alle gerechtjes waren heerlijk. De bediening is wel wat formeel, wat voor ons (als jong stel) niet nodig was geweest. Maar dat zal een bewuste keuze van het restaurant zijn en past verder ook goed in de sfeer.

Nicole (NL)


8 maart 2017

genieten
10

Helemaal oké echt een avond genieten

Joep (NL)


7 maart 2017

Fantastische ervaring.
10

Fantastische ervaring. Het eten was ongelooflijk lekker. Ik ben zwanger en meldde dat op voorhand en daar werd ongelooflijk hard rekening mee gehouden, zelf zo hard dat ik bij één gerecht iets totaal anders kreeg. Ik voelde me echt verwend, het is de eerste keer dat dit ons overkomt. Ook de service was heel aangenaam, los en vlot en alles met een glimlach. Prijs-kwaliteit voor ons één van onze allerbeste ervaringen.

Tina (NL)


4 maart 2017

Plaats een review