Nieuws, tips en recepten van en door onze chefs.

Niet lentezoet maar lentezout

Niet lentezoet maar lentezout
4 april 2017

Nu we eindelijk in de lente zijn beland, het weer ons wat meer tegemoet komt en je wellicht wat lichter gaat koken komt dit simpel zout receptje goed van pas. Bereid je vlees of vis met dit frisse lentezout, besprenkel je salade voor een lichtzure touch of gebruik het als dip naast een heerlijke olijfolie.

Verder lezen
Creëer de perfecte bavarois

Creëer de perfecte bavarois
6 maart 2017

Het jonge maar talentvol keukenteam bereidt niet alleen oogstrelende, onconventionele en creatieve gerechten maar zij zijn ook nog eens in het bezit van exceptionele kooktips die je het leven in de keuken makkelijker maken. Elke maand onthullen we er een in combinatie met een recept, zodat je jouw gasten weet te verrassen met eersteklas indrukwekkende gerechten.

Verder lezen
Restaurant Senses by Lars Bertelsen bij dé 'top 500 lekkerste' restaurants van Nederland

Restaurant Senses by Lars Bertelsen bij dé 'top 500 lekkerste' restaurants van Nederland
23 november 2016

Toen Lars Bertelsen in januari 2015 startte bij Senses stelde hij als doel het restaurant tot één van de 500 lekkerste restaurants van Nederland te laten behoren. Lars is blij verrast maar vooral trots op het feit dat hij dit doel samen met zijn team binnen 2 jaar heeft bereikt. De 39e editie van Nederlands oudste en meest gewaardeerde restaurantgids is namelijk weer verschenen; de Lekker500, waarin Senses staat vermeld.

Verder lezen