Nieuws

Het ultieme Valentijnsmenu
18 januari 2016

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Tijd om indruk te maken op je geliefde met een diner waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Enige wat jij hoeft te doen is een tafel reserveren en wij doen de rest. Voor Valentijn serveren wij een vast menu bestaande uit: Aperitief (glas rose mousserende wijn) 5 gangen verrassingsmenu 1 fles water Koff... Lees verder

Meer aardse smaken en in het nieuwe herfstmenu
24 september 2015

Na een mooi fris zomer menu, presenteren wij het nieuwe herfstmenu van onze chef-kok Lars Bertelsen. Nieuwe smaken, kleuren en geuren maar volgens hetzelfde Senses concept: creatief en onconventioneel. Er is gekozen voor een stevigere variant met aardse smaken. Lars heeft uiteraard rekening gehouden met goed verkrijgbare seizoen groenten. Daarnaast... Lees verder

Menukaart van de zomer
19 juni 2015

Bij het samenstellen van het menu laat chef-kok Lars Bertelsen zich leiden door de seizoenen en dus door de mooiste en meest verse producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Op de menukaart van de zomer vind je nieuwe, innovatieve en uitgebalanceerde gerechten met de mooiste en beste smaaknuances. Het oog wil ook wat: “Ik zorg ervoor dat... Lees verder